Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 28 Oktober 2010

BERITA TERKINI




ANAK KECIL TAKUT



nota :
telah diberitakan dua little indian
telah di bawa ke hospital setelah
bersalaman dengan rosmah mansor

di hospital doktor telah mendapati
dua little indian ini dalam keadaan
terperanjat.

berita akhir telah membocorkan bahawa
dua litte indian ini telah menjadi resah gelisah
dan terus dihinggapi oleh penyakit kencing
ketika tidor kah kah kah


6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT,

yg saya nampak pakaian Rosmah dgn isteri Manmohan Singh adalah sama...

Adnan M

matstimketum berkata...

woi, hantu kopek menjelma di indian town. awas, jaga anak anda supaya tak kencing atas tilam! kah,kah,kah...

Tanpa Nama berkata...

Betul ke ni? Ape cite sbnarnyer nih?
Ntah2 budak2 tu ade nampak "Kawan" Bik mama yng sentiasa mndampingi dia kot?

Biasala, budak2 ni kan sensitif dgn bnda2 yg kanta pmbesar pon takleh nak nampak.

Kesian budak2 tuu.

Tanpa Nama berkata...

Kalo korang tengok gambar Bik mama tu betul2, nampak cam ahli sihir dlm cite2 katun Disney.

cicit ngah layor berkata...

Yang membezerkan diantare duer org isteri PM tu hanyer omor dan keturunan sahajer.....

Tanpa Nama berkata...

budak 2 ekor tu tekejut sbb nampak hantu kopek ke TT??