Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 28 Oktober 2010

DARI MAHKAMAH JALAN DUTA




GAMBAR JARAK DEKAT



nota:
hairan kemana perginya
isi dalam lubang ini?

pelik?

apakah telah dilarikan oleh
hantu kopek kah kah kah





SAIFUL’S RECTUM WAS EMPTY, DOCTOR TELLS COURT
- minsider

KUALA LUMPUR, Oct 28 — Surgeon Razali Ibrahim, who had examined Saiful Bukhary Azlan for signs of sodomy, told the High Court today he found the complainant’s rectum “empty”.

“The rectum was empty,” the former Hospital Kuala Lumpur (HKL) doctor replied under cross-examination from Anwar Ibrahim’s defence lawyer Sankara Nair.

Razali also testified the anal probe he carried out on June 28, 2008 was not the first clinical check done on Saiful

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit… CAKAP LUBANG TUTUP TIGA HARI…. kah kah kah..

kah kah kah…. INI SUDAH KOSONG…. kah kah kah..

kah kah kah…. MANA BEREK SEMUA HILANG…. kah kah kah..

woit… INI MESTI BERAK NAIK KE KEPALA KELUAR KE TELINGA…. kah kah kah

28 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

lu ni memang gampang ek TT!
ade je gambar nak jadi bahan!

kah kah kah!

salut komrad!

Tanpa Nama berkata...

INI NAMPAK MACAM LUBANG JUBUR 'ANAK GAJAH' DALAM KELAMBU...kah kah kah kah

merbok berkata...

semua "ISI" dah dilarikan makhluk ghaib nampaknya!!! ish ish ishhh banyak sungguh makhluk ghaib kat tanah melayu ni.

opisboi berkata...

berak seypoll uncle pet..bik mama..musang asan...guni perkilo yang makan

Tanpa Nama berkata...

Dewan Pemuda PAS Negeri Perak kecewa dengan tindakan Menteri Besar Perak Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir yang didakwanya masih meneruskan amalan perbuatan khurafat dan syirik ketika merasmikan program Projek Infra Bina Upaya (IBU) di Kampung Guar dalam DUN Manong dua minggu lalu.


Dalam majlis perasmian itu, Dr Zamri didakwa telah meletak ancak ke tiang seri di tapak pembinaan rumah orang kurang upaya. DUN Manong terletak dalam kawasan parlimen Kuala Kangsar.

Ketua pemuda PAS negeri Zawawi Hassan mendakwa upacara tersebut adalah amalan yang diwarisi oleh orang dahulu yang bersifat "karut, syirik dan dan bercanggah dengan akidah Islam".

"Upacara meletakkan tiang seri - tiang tengah rumah - dengan menepung tawar diiringi bacaan doa tertentu adalah amalan karut seperti mahu menjadi rumah itu aman... Kita (orang Islam) hanya diminta untuk bergantung kepada Allah," katanya ketika dihubungi Malaysiakini pagi ini

UMNO BODOH berkata...

SIfool berak ikut mulut lah...kahkahkah...

Itulah manusia busuk. makan ikut mulut...berak pun ikut mulut...kahkahkah...

Bengong...kahkahkah...

Bangang...kahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

Bro TT...

Maknanya..SayFool tahan berak tiga hari..dia tahan apa yek..angin kentut kot ..ha ha ha..

Waw..new twisted story ka ..or sudah tukar script writer..lol

Modern Talking berkata...

pandai betul karpal sikh checkmate kan loyar buruk gerombolan

Tanpa Nama berkata...

Aiseh, pandai sangat lah tu.

google je lah kalau nak tau kenapa...

Role in human defecation

The rectum intestinum acts as a temporary storage site for feces. As the rectal walls expand due to the materials filling it from within, stretch receptors from the nervous system located in the rectal walls stimulate the desire to defecate. If the urge is not acted upon, the material in the rectum is often returned to the colon where more water is absorbed. If defecation is delayed for a prolonged period, constipation and hardened feces results.

Master Yoda berkata...

Sume jln citer TAWIL ni dah jadi kelam kabut...

Pelakon utama (SaiFOOL) pon dah bingai semcm,ilang plak kete (KASIHANNNN...kah kah kah)

Watak "penjahat" (DS Anwar Ibrahim) garu kpala dah...

Tanpa Nama berkata...

TT ni tak habis-habis dengan kopek kopek kopek kah kah kah kah

a berkata...

coba tayang2 sikit muka surgeon Razali ni... kasi glamor sama dia

Mat Lendir Kg Lonek berkata...

Pelik......

tiga jam periksa jubor
hasilnya jubor "kosong"

tapi dalam laporan ada pulak air mani. ker "air money"?????

lagi tambah pelik.....

periksa jubor sampai 3 jam???????
aku tukar giar box kereta aku pun cuma 2 jam aje

Mat Lendir Kg Lonek berkata...

Bro

dr check jubor "kosong" pun sampai 3 jam. Apa hal?
aku tukar gear box kereta pun 2 jam ajer!!!


cari air "money" ker kat jubor turr?

Tanpa Nama berkata...

ceh..lowyat punya doktor..lubang juboq saipol pun jadi bahan kajian..

Tanpa Nama berkata...

keluar ikut pundi kencing kot? goli den nok pikir....

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah!
tt telah melakukan kesilapan, kalau lubang jubur sheikh al-Fool seperti itu kerbau pun tak mahu. Tunjukkan gambar lubang jubur sheikh al-Fool yang lebih menarik.

Suku Samdol berkata...

hisyam ... pejuang islam dah bersuara ... bisul dah pecah.

http://www.freemalaysiatoday.com/fmt-english/politics/pakatan-rakyat/12166-secret-dap-pkr-pact-to-keep-chinese-in-power

Jalan Pulang berkata...

pocah palo den nengok lubang ni hah! wakakaka...

klu bosa tong deram ado maap laie yo!

ni udah bosa bana! kah kah kah...

jolobu rulez! kah kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

TAIKfol

Bigfish berkata...

adusss...pening kenapalah skrip nih asyik bertukar je. pening betul kepala memikir (kena fikir ke?)

Malaysia boleh!

jai berkata...

Kah kah kah...

Mana hilangnya 'Ilmu Kemut 2 Hari' sayfool si bangsat???

Takkan tiba2 boleh hilang kot???

Sia2 la si bangsat mengemut selama 2 hari kalau macam tu.

Kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

Orang biasa dan orang kampong,bila dengar kisah jubur Saiful dah hilang(empty,akan merasa heiran.Kalau tak ada jubur macam mana ada liwat.Saiful sendiri pun sudah mengaku,dia tak kejamban selama 3 hari.Tentulah dia tak boleh kejamban sebab jubur dia dah tak ada.Kah,kah,kah.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Setahu saya biasa nya syabu yang di rampas oleh polis selalu jadi ghaib.

Tapi ini kes tahi...tahi dalm lobang tersumbat lebeh dari 48 jam pon ghaib?

Kemungkinan besar tahi saifool ada disimpan bawa kopek Bik Mama.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

wakakakak dah tak kemut rupanya

croozo berkata...

sayfool is shitfull and sinfull,, hahaha...

Tanpa Nama berkata...

huhu, buleh buat subjek PHD ni.. menganalisa lubang jubur.. sapa2 nak propose buat ANALisis ni, topik yang begitu menarik!!!

Tanpa Nama berkata...

Hehehe...

Gila punya Doktor, 3 jam dok tengok JUBOR, mampuih 3 jam BLADIFOOL tu terkemut-kemut menahan kegelian JUBOR dikorek.

3 hari ta berak BLADIFOOL nie, wowww hebat, ada ilmu makan TAHI kot dia nie.

-wakleman