.

Sabtu, 1 Oktober 2011

SIAPA DIA THE THIRD MAN?

SIAPA JANTAN KE TIGA ITU?

PEGUAM PERANCHIS BONGKAR SCORPENE MALAM INI – keadilan daily

Peguam mewakili Suara Rakyat Malaysia (Suaram), Joseph Breham akan bercakap mengenai kes rasuah membabitkan pembelian kapal selam Scorpene di London malam ini.

Beliau akan menerangkan mengenai perkembangan kes itu kepada masyarakat antarabangsa, berhubung siasatan terhadap komisen yang dibayar oleh pembuat kapal selam berkenaan, DCN kepada pegawai tertinggi Malaysia.

Breham merupakan anggota kepada Kumpulan Peguam Hak Asasi Antarabangsa (SIHRG) yang dilantik Suaram bagi mewakili aduan yang difailkan terhadap DCN di Paris pada awal 2010.

Beliau dijangka menyentuh mengenai pembelian kapal selam Scorpene dan Agosta bernilai RM7 bilion ketika Najib Razak menjadi menteri pertahanan.

Komisen 114 juta Euro atau RM570 juta dibayar kepada Syarikat Perimekar Sdn Bhd yang dikaitkan dengan Abdul Razak Baginda, seorang kenalan rapat kepada Najib Razak.

Transaksi berkenaan mengheret pembunuhan penterjemah Mongolia, Altantuya Shaariibu- perempuan simpanan Razak dan sebelum itu dikatakan turut mempunyai skandal dengan Najib.

Altantuya dibunuh dengan kejam pada Oktober 2006 apabila mayatnya diletupkan dengan bom C4 di Puncak Alam, Shah Alam oleh dua pe

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...TAK LAMA LAGI KES INI AKAN MELETUP DI PARIS.... kah kah kah..

kah kah kah... DI MALAYSIA NEGARA ISLAM ... PEGUAM INI TELAH KENA TENDANG.... kah kah kah...

kah kah kah...DI NEGARA ISLAM MALAYSIA...PEGUAM INI KENA HALAU KELUAR... kah kah kah

kah kah kah... KALAU DI NEGARA KAPIR YANG RAKYAT MAKAN BABI.... PEGUAM INI DAPAT BERSUARA.... kah kah kah...

kah kah kah...INI LAH BEZANYA ISLAM DI MALAYISA... DENGAN KAPIR DI LONDON.... kah kah kah


7 ulasan:

cj7 berkata...

Apa lagi bro, cepat2 la upload.
dah ngang sesangat nih.

bijan berkata...

Orang ke3 adalah orang pertama selepas orang ke2.. kah..kah..kah.

Tanpa Nama berkata...

haha lanchow la islam ala UMNO di Malaysia ni.. negara islam lanchiow la bitau kat dia..

kapir harbi ini boleh dipercaya lebih dari si munafik UMNO.. memang dia Islam, tapi orang munafik tidak akan keluar dari neraka selama2nya, malah ditempatkan di tingkatan neraka paling bawah sekali tanpa pertolongan sesiapa pun..

fahamilah, islam umno ialah islam munafik... telah banyak ancaman Allah kepada orang munafik jenis ini.. orang munafik UMNO tidak boleh ditolong malah perlu diperangi sahaja sepertimana zaman Abu Bakar dahulu.

REEzal Bin Mamak berkata...

Halau ala Islam Hadhari 1 Malaysia tidak mengapa. Kalau di Iran sudah di penjara. Kalau di Saudi Arabia, sudah dipancung kepalanya.

Amat hairan sungguh. Mengapa orang yang makan babi jauh lebih baik daripada orang yang tak makan babi?

Tanpa Nama berkata...

minta berhati2...tenguk kiri kanan....takut depa hantar sihir angin santau... pd peguam tu....tau2 masa nak habaq sapa dia.....sakit perut pulak

Tanpa Nama berkata...

Woit! Camna nk block Internet ni? X kan la nk biarkan breham memalukan Negara? Atau haramkan perjumpaan di London, arahkan hi commissioner lodge bantahan. X pun tutup semua Jalan memasuki Kota London? Menteri multimedia Dlm negeri Dan pertahanan Dan Igp kena bertindak cepat. Lupakan soal calun muka baru, ini tahap bahaya warna jingga ni! Takut2 satgi timbul plak org ke-4, mr maverick.

Tanpa Nama berkata...

Salam TT. aku cukup syok bila tiap kali berita jantan ke3 ni selalu engkau war-warkan selalu. Sebab aku dah tau mat monggol ni akan kantoi, sebab nak tengok orang yang suka cakap bohong,sumpah sana-sini akhirnya dia akan di makan sumpah.kah..Kah..Kah.. Teruskan dedahkan jantan ke 3 selalu supaya 1Malaysia akan tau yang mat monggol ni kaki pembohong besar.Kah..Kah..Kah.