Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 29 Jun 2012

PERTANDINGAN MENGENAL LOGO TENTERA




LOGO INI DARI TENTERA MANA?






PENGUMUMAN PERTANDINGAN

adalah dimaklumkan pertandingan ini
hanya terbuka ke pada warga negara malaysia
yang berumur 19 tahun ke atas
dan berat badan 60 kg ke bawah

warga mongolia
warga kazakhtan
dilarang memasuki pertandingan ini

keputusan adalah muktamad
segala hubungan sulit
tidak akan dilayani kecuali
datang ari ziana zain

untuk memasuki sila hubungi:

www.logomenanturosmah.com

atau

www.kulumdia.com








KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... APA PUNYA SUWEY PUNYA NASIB.... kah kah kah..

kah kah kah...INI AKIBAT PANCUT ATAS PERUT.... kah kah kah...

kah kah kah... INI SUMPAH ZIAANA ZAIN ATAU SUMPAH ALTANTUYA...kah kah kah





7 ulasan:

Stupid University berkata...

Mari kita mengenal waran tangkap dari Kazakthan pulak! Kah! Kah! Kah! Kah! http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2012/06/bakal-besan-najib-diburu-interpol.html

Najib memang suwey! Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

tt, mana boleh kelayakan ikut berat dalam kg. aku 60.5kg, tapi BMI masih ideal weight pasal aku tinggi. so macamana? aku layak tak?
aku rasa baik kau tukar, kelayakan ikut BMI.

kah kah kah

nak main buret bayar laa berkata...

Perdana menteri wajib didakwa sebab bersubahat menyembunyikan penjenayah antarabangsa.

nak katakan dia datang dgn inisiatif sendiri, mcmana boleh bolos masuk berlatih dalam kem di malaysia??

kalau dia kata pelancong, boleh ke senang-senang pelancong nak datang masuk berlatih dalam kem askar?

wajib laporkan perkara ini pada interpol.

ini adalah keselamatan dan maruah negara, ini bukan pasai nak berancok free!!

dah laa nak main buret dapat free, buat jenayah pun bakal mertua tolong cover.. apa ni??

Tanpa Nama berkata...

yg betul suwey bukan najib atau madey tapi ulat taeiiik yg digodam setengah abad!! najib dan madey peduli apa dlm bank penuh reta rembat. cheh pilih anak bangsawan dan mamak tongkang dan lanun jadi kalipah!!
ps: jgn ingat jebat sudah mampos atau mat indera sudah kojol. cukuplah jadi barua omputih. keluar la dari sifat hamba pd org asing. melayu yg ada hanya askar melayu bukan askar kazakhstan kah kah kah. woit, antara pd dan sandhurst pun boleh kena tipu ke? aahhh yg gue tau asal bukan anwar ibrahim kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Kenapa klik tak keluar webpage tu? kah kah kah!

Anyway tu ke gambar si bakal menghantu? Kenapa nampak lebih boyish dari gambar biasa tu? Muka lembek buleh masuk tentera? kah kah kah

Aku bukan keling berkata...

Kenapa muka dia tu macam ader taik bawah hidung dia!, muka sial! Dia ni kalau kahwin anak najib consider aper?. Bumiputera? Melayu?. Boleh dapat diskaun beli rumah?. Boleh dapat lesen class F? Cina india duduk malaysia berkurun korang panggil pendatang..sekarang terpaksa hisap kotek si kazaksthan! Melayu bodoh!

Tanpa Nama berkata...

Oi muka mcm taik sial!