Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 29 Jun 2012

SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL



KOMENTAR TUKAR TIUB

mengikut besan rosmah
daniyal menatu rosmah
kini sedang belatih di sandhurst england
ini adalah tempat latihan ternama dalam dunia

cuba perhatikan gambar gambar ini

perhatikan warna baju celorong celoreng
yang daniyal pakai
yang mat saleh pakai

perhatikan latar belakang sandhurst
perhatikan latar belakang daniyal

perhatikan lencana di beret mat saleh
perhatikan lencan di beret daniyal


MIRA BESAN ROSMAH DI TANGKAP DI DUBAI
nampaknya besan rosmah ini adalah lanun
nampaknya besajn mira ialah perompak

inin adalah perkahwinan mahab agung
antara anak perempoak
kahwin dengan anak lanun

mira ialah rosmah di kazakhtan
rosmah ialah mira di malaysia

hanya lanun yang kenalm perompak!


SANDHURST ATAU DI PD?




















PENCERAHAN DARI PEMBACA

gambar 1: mungkin UK sebab sekarang UK summer. tapi gambar 2: dgn bumbung bangunan yg mcm tu rasanya cuma di Malaysia :)
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

http://everitas.rmcclub.ca/?p=74248 Check bangunan Sandhurst juga baju Team Sandhurst
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

Memang macam Malaysia je? PD ka? Jadi betul la dia dapat kerakyatan Malaysia seperti yang dikatakan dalam notis pendakwaan?
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

Memang kat Port Dickson
By adpuncak on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12

gambar tengah berkawat tu kat Kem Port Dickson
By adpuncak on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12




Kalau tgk gambar dan susunatur bagunan, pokok, cuaca, suasana dan muka mamat di belakang daniyar aku yakin yang ini 100% kat Malaysia. Mana ada askar orang puteh yang berkulit sawo matang? Design kem pun bumbung bentuk minangkabau, mana ada design sebegini kat kem tentera england...
By Ahmades on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12

ooo.. masuk kem askar malaysia rupanya. tambah lagi satu undi pos. celaka punya najib.
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12

sah ni kat Malaysia, kalu tk silap PUSASDA Port Dickson, camna leh orang luar berlatih askar kt Msia..siapa punya arahan, dah rahsia navy jual..apa nk jadi nih woi..
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12


NOTA:

masanya telah tiba
untuk muhyiddin ambil alih
masanya telah tiba malaysia wajib ada pm baru
masanya telah tiba untuk gerombolan dihumbankan!


PENGUMUAM UNTUK PEMBACA
pembaca yang tahu kem askar
sila beri laporan
jika ini betul di pd
atau di kem kem di malaysia
sila ambil gambar dan masukkan ke dalam fb






19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah.. seribu kali kah kah kah.

Apa punya bangang nak menipu pun tak reti. kantoi bodoh. adoi bangang.. bangang

hussin berkata...

dulu kem ini dikenali sebagai pusat latihan rekrut, port dickson.

gambar2 di atas membezakan di antara sandhurst dan port dickson. turut berbeza adalah di antara pakaian celoreng sandhurst dan port dickson.

sampai bila melayu umno sanggup ditipu? sampai bila umno hendak menipu? dulu, kini, selamanya!

Tanpa Nama berkata...

Ini kolej tentera darat, kem pulada ulu tiram, johor baharu. Sekarang bawah 1 RRD.

Stupid University berkata...

Tak apa 1Malaysia Boleh! Kalau penumpang kapal angkasa boleh diiktiraf sebagai angkasawan negara, mesti boleh dibuat program Sandhurst di Port Dickson! Kah! Kah! Kah! Kah! Janji fulus masuk! Kah! Kah! Kah! Mat salleh tangah pokai sekarang nie! Semua pun boleh diatur! Kah! Kah! Kah! Kah! Kalau tidak suruhlah bapa mertua dia angkat Al-Quran sumpah dalam masjid lagi! Sumpah! Dia ke kolej Sandhurst, Port Dickson! Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

TT gambar u kecik la..
Zoom gambar ni..

http://3.bp.blogspot.com/-NXaJeJESgVY/T-w_YPKYpEI/AAAAAAAAZ0A/B65t8PGgjoo/s1600/272673_10150306282541963_760451962_9197451_476170_o.jpg

Dia pakai nama BEN? huhu Ben Nathan ke? :D Ben Daniyar? Kenapa tak BN huhuhu


Kalau Zoom gambar ni

http://2.bp.blogspot.com/-9IKa1Vww6ps/T-w_YTNaYNI/AAAAAAAAZ0M/0jUQusIcz-U/s1600/265625_10150306293566963_760451962_9197586_287703_o.jpg

Nampak logo tentera darat..
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/Crest_of_the_Malaysian_Army.svg/100px-Crest_of_the_Malaysian_Army.svg.png

https://en.wikipedia.org/wiki/Malaysian_Army

Beza dengan beret british
https://britisharmy.files.wordpress.com/2010/11/ledwith.jpg

Takda silang keris

kalau nak menipu.. beli la kat ebay http://www.ebay.co.uk/itm/ROYAL-MILITARY-ACADEMY-SANDHURST-OFFICER-CADET-BERET-/330342064051 pinjam baju stardust ka apa.. baru la real nak con.. atau paling senang PHOTOSHOP crop muka daniyar.. masuk dalam stardust army je..

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Tengok jalan pun tau. Bertampung-tampung. Berlubang, korek, tampal... berlubang, korek, tampal...

Tanpa Nama berkata...

Diorang ada twinning program macam kolej universiti kat Malaysia ni...

kira ni training kat PD tapi graduation kat Sandhurst la kott hhehehehehehe...........

Pro_Pembaharuan berkata...

title cam hampeh... APA PUNYA SIAL... hahahhahahahhahahahahhaha...

James Iha berkata...

hahaha...aku rasa beliau ada di pulada ulu tiram khusus utk latihan pegawai kadet..

Tanpa Nama berkata...

Gambar 1-Ya Allah nampak no UK nye...!!
Setakat ni ada kata PD, ada kata Ulu Tiram. Kasi pukul gambar sikitla bagi TT.

Tanpa Nama berkata...

bapak tiri nak penjarakan mamat ni...syukur nasib baik ada pak mentua baik..masuk serap jadi askar msia...kahkahkah
baguslah rakyat myanmar bangla indo pun dah byk diserap jd warganegara
kahkahkah

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

apa susah2 korang ni ni kat PORT DICKSON,aku selalu ulang alik dari rumah sewa aku ke kem 2 armor,training wataniah,padang kawad tu kat kem Pusat asas darat,aku tengok je aku cam sebab selalu ulang alik usha kawasan kem tentera ni,sebab dulu aku minat army,pastu lapang sasar tu aku pernah latih menembak disana,ah..senang cakap..setiap negara ada lambang ketenteraan mewakili negara,baju celoreng tak sama mengikut negara,paling jelas korang usha la logo tentera kat beret dia pakai tu,lambang mahkota britain yang ada Allah muhammad tu,lambang army ada sedikit persamaan dengan logo polis..beserta logo merah mewakili unit RAMD,kalau komando black beret

Si Tuyuk berkata...

=)
semoga Allah selalu melindungi mereka dan kamu semua..

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah. aku suka komen ko memang kelakar. Benda tu yang aku perasan pun dulu. (Jalan bertampung-tampung. Berlubang, korek, tampal... berlubang, korek, tampal...)

Tanpa Nama berkata...

tengok hidung orangorang sa kaliling. xde yg mancung pun

Tanpa Nama berkata...

tiada hidung yang mancung pun

Tanpa Nama berkata...

Nasib baik budak nie tak gi ATMA kat Sungai Besi.

Tanpa Nama berkata...

Ni dah kira penyeludupan manusia, patut masuk kem tahanan bukan kem latihan...
Konpem PD....
Interpol...... Tolonggggg!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Dahulu KTD berada di Ulu tiram, sejak setahun atau dua tahun yang lepas, sudah berpindah ke PD. Sekarang kem ktd sudah di bawah 1 RRD. Siapa pegawai kadet, kadet atma, pegawai graduan, tahu tempat ini.