Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 29 Jun 2012

LAGI KESAH SUWEY NAJIB DAN ROSMAH



NOTA:

terlalu ramai pembaca tt
yang menyatakan dengan saheh
sanggup bersumpah di masjid sentul
sanggup buat tarian punggung depan rumah ambiga
bahawa gambar menantu rosmah ini
diambil di port dickson
bukan di sandhurst

lalu timbul persoalan hakiki
lalu timbul persoalan untuk kurun ini


kenapa dio port dickson?
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


adalah najib hantarkan menantunya
untuk mengingati kenangan lama
apakah ada kenangan mungusik jiwa
kah kah kah



MULUT BESAR LULUSAN KULUM DIA





AKU TAHU INI DI PORT DICKSON

apa susah2 korang ni ni kat PORT DICKSON,aku selalu ulang alik dari rumah sewa aku ke kem 2 armor,training wataniah,padang kawad tu kat kem Pusat asas darat,aku tengok je aku cam sebab selalu ulang alik usha kawasan kem tentera ni,sebab dulu aku minat army,pastu lapang sasar tu aku pernah latih menembak disana,ah..senang cakap..setiap negara ada lambang ketenteraan mewakili negara,baju celoreng tak sama mengikut negara,paling jelas korang usha la logo tentera kat beret dia pakai tu,lambang mahkota britain yang ada Allah muhammad tu,lambang army ada sedikit persamaan dengan logo polis..beserta logo merah mewakili unit RAMD,kalau komando black beret
By Hamidi Fizie Bin Ahmad on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



zul nordin nak join balik PR bawah PAS nanti
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

ni kat Pusat ASAS darat la..aku tau sebab dulu aku training wataniah kat sanun,kor 2 armor,tu lapang sasar tu aku penah latih menembak kat sanun..dulu aku belajar kat kolej sanun jadi saheh sesahehnya ni kat pordt dickson la sobat..
By Hamidi Fizie Bin Ahmad on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

bapak tiri nak penjarakan mamat ni...syukur nasib baik ada pak mentua baik..masuk serap jadi askar msia...kahkahkah baguslah rakyat myanmar bangla indo pun dah byk diserap jd warganegara kahkahkah
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



Gambar 1-Ya Allah nampak no UK nye...!! Setakat ni ada kata PD, ada kata Ulu Tiram. Kasi pukul gambar sikitla bagi TT.
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12

hahaha...aku rasa beliau ada di pulada ulu tiram khusus utk latihan pegawai kadet..
By James Iha on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



title cam hampeh... APA PUNYA SIAL... hahahhahahahhahahahahhaha...
By Pro_Pembaharuan on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12

Diorang ada twinning program macam kolej universiti kat Malaysia ni... kira ni training kat PD tapi graduation kat Sandhurst la kott hhehehehehehe...........
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12




4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Entah2 lepas ni keluar kenyataan nak cover line kantoi bodoh ni: "Sebenarnya ni program baru yang diperkenalkan. Twinning program cam kat universiti atau kolej swasta. Latihan tentera di Malaysia tapi lulus dapat pengiktirafan dari Sandhurst" Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kalau aku yang bagi idea untuk menipu, aku boleh buat dengan jauh lagi convincing dari ni la. Kalau kantoi pun, takkan kantoi bodoh macam ni.

Cadangan gua:

- Amik Yusof Haslam atau Razak Mohaideen atau mana2 pembikin filem kaki bodek (jangan amik Jins Samsudin, nanti tak siap2 sebab nanti dia amik duit terus senyap) untuk buat set penggambaran replika Sandhurst. Atau manipulasi je imej Sandhurst guna layar hijau.

- Uniform Sandhurst boleh beli kat kedai2 bundle atau di Ebay.

Khalas.

Tanpa Nama berkata...

Suwey najib dan rosmah takut berjangkit kat aku, kena mandi bunga nak buang suwey

Tanpa Nama berkata...

Sebenarnya korang lh yang suwey kah kah...
Gambar tu banyak teka teki lah...
Sesape yang pandai boleh relax goyang kaki tanpa memerah otak untuk komen dan kutuk mengutuk..
Aku tak salah kan bro TT...sebab itu dah memang kerje dia..
Korang sebagai manusia yang waras tentulah awal2 lagi dah tau apa moral of story..kah kah
Gambar tu sebagai pencetus dan pemangkin kepada pencerahan..
Kalau tiada gambar tiada siapa yang nak ambik port...
So bro TT bubuh gambar dan korang pun tanpa banyak soal terus menyalak..wowhh..wowhh..awwuuuhhh..aawwwuuuhhh...kah kah kah...aku pun rasa nak tergelak jugak....ha ha ha kah kah

Anyway is good bro TT...kau membuatkan aku banyak berfikir...