Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 7 Januari 2013

NAJIB KENA SERANGAN JANTUNG? LAPORAN TERKINI DARI SARAWAK


NOTA:
dibawah ini ialah potongan berita 
yang dipungut dari : www.sarawakreport.org
dikatakan najib telah mendapat serangan jantug

kesahehan masih ditunnggu

para pembaca sila
lakukan  kerja sherlock holmes sendiri

Najib Stroke?

5 Jan 2013

Enough to cause a stroke?
Word is seeping out that the Prime Minister of Malaysia suffered a ‘minor stroke’ over the weekend.
Given the scandals building around him, perhaps the pressure has started to tell?
So far, Najib Razak has provided no substantial answers to the deadly accusations over the past couple of weeks, further linking him to the cover-up over the murder of the modelAltantuya Shaariibuu and to the kickbacks from the French Scorpene submarine deal.
Instead, in an extraordinary move, he directedthe Defence Ministry to execute a blatant buy up of a company owned by his main accuser and former business friend, Deepak Jaikishan.
Malaysia has been left asking why did the PM so suddenly and arbitrarily decide it was necessary to pour millions of ringgit into a company of no apparent use, which just happens to be owned by the man who has been threatening more revelations?

baca seterusnya disini:
https://www.google.com.my/search?q=sherlock+holmes&aq=0&oq=sherlock&sugexp=chrome,mod=9&sourceid=chrome&ie=UTF-8


---------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hai takan tuhan nak bagi dia mati lagi banyak kes lom settle ni..

Tanpa Nama berkata...

Kalau Najib mati & Muhyidin ganti mungkin akan ade land slide victory mcm ketika Dollah 'Mr. CLEAN' ambil alih jadi PM thn 2004,tapi atas undi simpati /rasa bersalah krn buat dia stress sampai mati! Muhyidin tu bkn nye baik pun,tanye aje org Johor brp bnyk tanah org Melayu yg tlh dfaraidkn ke Cina Singapura!!Hanya bezanye dia dgn Najib,dia takde skandel spt Altantunya/ belum lagi/ rahsia yg blm terbomgkar? Tapi yg pastinye mamat sembab ni memng korup!!

Tanpa Nama berkata...

Apakah ini dimakan sumpah laknat hari tu?...entahlah...

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

1985...masa muhyidin datang sabah....aku masih simpan pen emas yang dia beri masa umno masuk sabah...heheheehehehehehehe

Tanpa Nama berkata...

PRU13 kalau menang lagi,masih boleh berada di parliment.tetapi sebagai barisan pembangkang.

Tanpa Nama berkata...

Alasan kot, untuk dia undur cara paksa. Team muhyiddin dah nak menang, sokongan ke arah muhyiddin makin kuat. Gerombolan lembu lembu mula beralih arah pilih kapla lembu baru utk mengetuai umngok.