Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 7 Januari 2013

ROSMAH LAWAN ROTI NAJIB DENGAN ROTI MAK JANDA




 ANAK MUDA 
SIAP SIAGA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... DULU KAU ORANG  HEBOH DENGAN ROTI NAJIB...kah kah kah..

kah kah kah... PADAN MUKA....kah kah kah..

kah kah kah..KINI ROSMAH DAH DATANG DENGAN ROTI MAK JANDA...kah kah kah..

kah kah kah...ROTI MAK JANDA... LOHE  LUAS DAN LONGGAR.. kah kah kah...

kah kah kah... TIGA BIJI TELOO BOLEH MASUK.... kah kah kah
NOTA:
roti mak janda
akan melawan roti najib
roti mak janda
akan menengelamkan roti mamak kuty

MADEY SEDANG BUAR ROTI NAJIB

Rosmah wants Roti 1Malaysia for Permata

 
The prime minister's wife Rosmah Mansor has proposed that the Roti 1Malaysia Charity Programme be extended to Permata, a government-backed programme for early childhood education.

"I would like to appeal and suggest for the consideration of the Roti 1Malaysia programme, maybe you can think very seriously about extending this programme to all our Permata centres throughout the country," she said during the programme's official launch in Kuala Lumpur this morning.

The Roti 1Malaysia Programme is a private sector effort which collects surplus bread and pastries from five-star hotels for distribution to welfare homes, orphanages and other needy communities.

“Make sure the bread and the croissants reach the children, because I don't think our children from the Permata centres have tasted croissants.



------------

23 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dah Bayar mahal-mahal pon masih nak subsidi roti dari swasta.. adeh..

bagi la kepada yang lebih memerlukan warga begelandangan.. tu ke..

Man driver berkata...

kakitangan awam lebih baik berhenti keja dgn gomen kerana tak sokong dasar kerajaan. pergilah cari kerja disyarikat swasta yg menepati citarasa anda. masa tu baru tahu langit tu tinggi ke rendah.

Man driver berkata...

kalau rasa tak setuju dgn dasar kerajaan, berhenti shj dr jadi kakitangan kerajaan. pergi pilih syarikat swasta yg rasa sesuai dgn dasar anada.

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

BERITA RINGKAS,13 jan 2013.semalam,perhimpunan yang melibatkan 3 juta rakyat pelbagai lapisan telah berhimpun untuk menuntut pilihanraya adil dan bersih.apa yang mendukacitakan,perhimpunan itu telah dicemari dengan insiden tembak menembak antara polis dan perserta himpunan pelbagai pertubuhan ngo yang di naungi oleh parti pembangkang NEGARA.seramai 28 juta rakyat terkorban dalam insiden tersebut.peristiwa malang hitam ini sungguh memalukan negara dan jemaah menteri kerana selapas 13 mei ini yang terdasyat.pertempuran dipercayai bermula dengan sebuah kumpulan parti berhaluan extream kiri yang dikenali dengan parti si DIDI........KAH KAH KAH KAH...TAK SAMPAI HATI AKU NAK TERUSKN.....MAAK KAN AKU....AKU TERGELAK....HAHAHHAHAHAHAHAHAH....KALAU DAH KENA TRAIN HARI HARI OLEH TV 3..INI LAH JADINYA BERITA DI MALAYSIA....MENIPPPPPPPPU JE KERJE NYER....HAHAHAHAHHA...JANGAN MAKAN ROTI ROSMAH..NANTI TAIK PALAT ANDA MENGUNING...KAKAKAKAKAKKAKAKAKA

Tanpa Nama berkata...

Tak mestinya kerja dgn kerajaan meati sokong BN. Masa kerja ikut posedur dan dasar. Lepas kerja ikut suka akulah.

najib bini rosmah berkata...

jgn silap dasar kerajaan dgn dasar parti.
Jgn bodoh sombong nanti org gelak je kt ko.
Sokong umno bukan dasar kerajaan.
Belajar la gi tengok mygov punye laman web.

wan khomes berkata...

man driver tak reti komen la tu

Man Pemandu berkata...

Ko ni bodo ke hape man driver??kerajaan kerajaan la ..UMNO UMNO la..BN BN la...PR PR la...sukati kitorang la nak sokong mana..kata demokrasi? ape? orang gomen wajib sokong gomen je ke ?? tengkorak lu!!!

Tanpa Nama berkata...

nama pun driver...kah...kah...kah...memalukan diri sendiri...

Tanpa Nama berkata...

Tak sangka pula ada komen bodoh yang reti nak beza dasar parti dengan dasar kerajaan pada tahun 2013 ini.

Kalau macam tu, penjawat awam di negeri Pakatan yang tak setuju dasar Pakatan kena letak jawatanlah juga.

Tanpa Nama berkata...

Man driver, apesal ko bodoh sangat? aku staf gomen, bukan staf UMNO! lantak aku la nak sokong dap ker pkr ke pas.

lupa, ko bodoh sebab tu ko jadi driver jer kan?


#staf gomen turun KL112

Tanpa Nama berkata...

tuan tt
man driver tu bongok kerana spesis ummno,asal bongok saje mesti umno maka bukan ummno mesti bersabar.kesian man driver kalu yahudi jagi kjaan dia akan sokong kjaan yahudi jugaapalah nasib man driver jadi man bongok
zmy

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

jangan marah man driver..DIA PENYOKONG TEGAR ..... dan yang lain pun tak leh marah-marah...sebab PENYOKONG TEGAR JUGA....apa kata..yang TEGAR TEGAR NI tunjuk muka masa 12 jan nanti....kalau ada batang hidung masa tu.....ahhhhh.....dia punya level sudah upgrade...dia sudah jadi.....PENYOKONG KERAS PUNYA TEGAR....BERGEGAAARRRR STADIUM MERDEKA......LIMAAAA HARI LAGIIIIII.......YEHAAAAAA......

Fahmi Yunus berkata...

Kah kah kah! Ini lagi lawak dari lawak tukar tiub! Aku kerja swasta pon tau apa beza kerajaan dengan BN. Tak semestinya kerja gomen kena pangkah BN. Itu bukan demokrasi namanya! Kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

Bodoh tahap tak hingat Man Driver tu. Bahlol. Tuiiiii!

Tanpa Nama berkata...

Sbb dia driver sbb tu la komen mcm tu

panglima selatan berkata...

man driver lahabau..

Tanpa Nama berkata...

Woi Man Driver. Ikut suka aku la nak sokong sapa. Ini negeri bukan bapak ko punya negeri.

Tanpa Nama berkata...

man driver tahap bodoh lebih dari binatang, lagi ramai org bodoh mcm man driver umno makin suka, kalu bangang tuuu duk diam2, jgn sampai org tahu man driver ni bengap yg melampau

Tanpa Nama berkata...

Man driver ni jenis pengundi yg boleh di beli boleh umno. Kalau tak reti komen lain kali jgn komen. Bodo punya manusia

Tanpa Nama berkata...

kesian kat man driver tu, ko pegi la lawat dia tt.. aku ingat dah busung abess dah budak tu pagi ni kenyang dengan maki-makian..

Tanpa Nama berkata...

Dei driver tunggu dan lihat sendiri bila D S A I jaga negara Nanti u tak kan undi B N sampai u masuk KUBUR
Nak selasaikan hutang negara RM520.000000000. BILLION Bagi DATUK SERI ANWAR DUA PENGGAL SEMUA SELASAIKAN
Saya nak kerja free jaga mamak TAHI , pak LAh daim samy OLU ling leong sik Senussi tab Mahmoud Rahim thamby dan keluarga di BAMBOO GARDEN RESORT DI SG BULOH !!!!!

carles puyol el barca berkata...

MAN DRIVER....ko lah satu2nya driver pencaci yg paling bongok yg pernah aku tengok. Ko tau x apa maknanya demokrasi....erti kebebasan hak utk bersuara....
Suka hati kakitangan awam tu la nk ngundi sesiapa shj yg diaorg rasa perlu. Yg ko dok nyibuk dok komen2 kt sini serupa mcm anjing yg kuat menyalak apa fasal...??