Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 7 September 2008

JANGAN TUNDUK DESAKAN DESAKAN GERAKAN – Penganalisis – Utusan Melayau

KUALA LUMPUR 6 Sept - Barisan Nasional (BN) digesa agar tidak mengalah atau tunduk dengan desakan parti komponennya, Gerakan yang mahukan pembaharuan dilakukan segera di dalam BN.Penganalisis politik tanah air, Profesor Datuk Dr. Zainal Kling berkata, BN atau UMNO, tidak perlu melakukan apa-apa perubahan atau pembaharuan di dalam parti semata-mata ingin memenuhi permintaan Gerakan yang disifatkan sebagai pembangkang di dalam BN.

Kah kah kah….. kalau ikut cakap kang kung ni…… nampaknya tidak lama lagi United Malays National Organisation masuk kubur… kah kah kah.

Tidak perlu melakukan apa-apa perubahan
….. kah kah kah….. betullaaa dia ni kang kong…..

lenggang lenggang kang kung  -
kang kung tepi titi
ikut cakap kang kung
rebah sampai mati .... kah kah kah.

Woit bila pulak kang kung ni jadi penganalisis politik tanah air ? kah kah kah… kang kung bukan penganalisis politik tanah air …. kang kung hidup terapung atas air…. Apalahhh... ini pun tak leh  buat laporan betul….. kah kah kah.

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

penganlis professorri madya ulu kelang atau batang berjuntai ini, dapat phd dari mano, university celupke. macam ini pun ada kaki bodek, bila gerakan jadi pembangkang, kan semuannya kaki kelentong kaki raba2 wang korrupsi, berbaju BN. penganalis kang kung macam ni takut nanti kalau anwar dapat tukarkan kerajaan, nanti si kang kung kuching kurap kepala bodek perlu return buat kerja yang dia semua ni qualified, utk cuci jamban atau longkang. Semua kangkung ni phd palsu. Patut lah student kita semua di ajar olih goblok, keluar lah student kepala goblok. inggeris cakap- GIGO, GARBAGE IN, GARBAGE OUT.

bon bin jol berkata...

aik! professor barua United Malay National Organisation kena suruh membebel hal politik lak dah.....

hantar dok Tg. Keling baru padan muka.....waa waa waaaa!!!!!

Tanpa Nama berkata...

apa lah PhD tu (Perasaan Hasad Dengki)? Tipu la..beli punya kah..? I ingat I panggil dia eja penuh penuh UMNO dia pun tak pandai.....nak jadi penganalisis? memang mcm cakap kawan di atas....dia takut nanti DSAI berkuasa...dia punya PhD tak laku lagi..kena balik cuci jamban atau longkang....mana mau...kah kah kah! no wonder ramai dapat ajaran sesak...sekali u tanya mereka sini mana? mereka jawab Holland pulak...semua yg tak suka AMNO berubah ialah takut lepas tu ..kebaikan mereka hilang...mcm tu ahmad yg bodoh sombong la...org tak mau lantik dia jadi council member lagi...dia geram pulak..keluar semua perkataan dari buntut pulak...sebab tak ada chance makan $$$ lagi...