Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 7 September 2008

NAJIB: I APPROVED BNBBC's OVERSEAS TRIP BECAUSE IT'S CONTRUCTIVE -The Sun

Kuala Lumpur (Sept 5, 2008): Deputy Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak said today he approved an overseas study trip by the Barisan Nasional Backbenchers Club (BNBBC) because it is constructive.
 

bollock.... what construtive.... stop bolllocking....just tell us how much was the komisen when you bought the second hand submarine? was in in dollars or in ringgit....kah kah kah.

you can idiot some people sometime
you can't idiot all the people all the time
but you can be an idiot all the time..... kah kah kah.

12 ulasan:

Samdol berkata...

Pak Najib, kalau ramai MP yg pergi keluar negeri selama 2 minggu, kan
banyak belanjanya.
Itu kan membazir namanya.....
Membazirkan duit rakyat !!!
Ini bulan puasa elok jimat-cermat.

Eh berkata...

KAH KAH KAH KAH SEDEKAH..HAK HAK HAK HAK SAHAK...KIH KIH KIH KIH KIH CENGKIH

HEY SANG NAJIB hang buat la apa yang patot..tapi kalau orang nak lompat tetap dia lompat..sebelum lompat perabih duit BN dulu kemedian baru lompat... baru syiokkk wohh

reformismuda berkata...

Apa nak heran, wakil rakyat BN turut langkah PM & TPM yang suka berbelanja mewah dan membazir dengan menggunakan duit rakyat. takpelah rakyat malaysiayang baik hati berjimat cermat. kalau minyak naik, jalngan bawak kete, naik bas, kalau beras naik makan ubi kayu. sabar...sabar...belanja berhemah. ajaran mazhab hadhari kena taat pada pemimpin. oklah, nak muntah kalau cerita banyak2 pasal Bn ngan UMNO nih, uwekkk

najib berkata...

kah..kah..kah...

bro Isham cakap kat dia kita ni bukan Sabtu...

Karipole berkata...

apa punya ngok..! kalau nak kursus pertanian pi saja thailand ke indon ke. Kat negara australia tu iklim lain..Kalau pi thailand i no spik inglis pun boleh ikut

Fazrul Shahril berkata...

Salam Tuan,

Macam pernah dengar ja ayat-ayat terakhir tu? heee

"You can fool the people sometime but you can fool on people all the time" - Bob Marley..

Tanpa Nama berkata...

abg najib nape tak bawa bnbbc ke tioman ke, langkawi ke p.pinang ke,atau p.d .. oppps sori ye bang lupe yg tu port abg najib

Tanpa Nama berkata...

Matlamat cuti belajar cucuk tanam ni cuma satu -- stop the crossovers. Camna kekdahnyer? Entrapment. 10 hari mesti gersang. Kemudian hantar sepasukan penduga upahan kehadapan mp yang gersang poket atau sebagainnyer. Apa-apalah asal gelap mata. By day ten, mungkin ada yang dah tercucuk tanam atau dipaksa cucuk tanam.. Video sepuas2nyer. Lepas tu buka fail. Lompat kalu, fail buka juga...macam depa buat kes man arop kat kedah dulu.. huhu..

Tanpa Nama berkata...

BOB MARLEY teruih isham!!.steady!.

zarin berkata...

woooii..yg korang belanja tu duit rakyat...duit aku la weyyyyyyy..celaka la...

hafiz berkata...

najib telah menjadi suami yang dayus...

pak malau berkata...

BILA DEPA BALIK KL, KITA PAKAT2 GI SAMBUT, BUAT KAIN RENTANG BESAR2 KAT JALAN TO KLIA AIRPORT.