Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 14 November 2008

TERBARU !!! HOT HOT HOT !!!! PENDAKWAAN TIDAK MERAYU KEPUTUSAN PEMBEBASAN ABDUL RAZAK – melayau


KUALA LUMPUR 14 Nov. Penganalisis politik Abdul Razak Abdullah Baginda, yang dilepaskan daripada tuduhan bersubahat membunuh wanita Mongolia Altantuya Shaariibuu, kini boleh menarik nafas lega apabila pihak pendakwaan mengesahkan tidak akan merayu terhadap keputusan pembebasannya oleh Mahkamah Tinggi Shah Alam, dua minggu lalu.

Timbalan Pendakwa Raya, Tun Abdul Majid Tun Hamzah, yang mengetuai barisan pendakwaan kes itu, berkata, pihak pendakwaan tidak akan memfailkan rayuan atas alasan hakim yang memutuskan kes telah pun membuat penemuan fakta dalam membebaskan Abdul Razak.

kah kah kah…. kah kah kah…. kah kah kah…

caya tak?..... caya tak?.... susah nak caya … kah kah kah….

jadi siapa yang suruh 2 anggota polis bunuh minah cun tu?.... kah kah kah

jadi siapa beri bom c4 untuk letupkan minah cun ini?.... kah kah kah

bila jakim… jawi… pegawai fatwa nak panggil dolah baginda…. kerana dia entot-entot?.... kah kah kah

bila jakim…jawi … pegawai fatwa nak pergi mongolia… nak amabik anak razak…. nanti dia jadi buddist…. mengugat akidah umaah….macam lena joy…. kah kah kah….

kenapa jakim… jawi…pegawai fatwa tak nak tengok surat nikah razak baginda…. kah kah kah… kah kah kah ....




9 ulasan:

ainon mohd berkata...

Tuan Isham,

Kita semua tahu-sama-tahu....

Semua kes bunuh yang melibatkan orang ternama, semua lepas!

Tanpa Nama berkata...

Kau nak merayu buat ape, nak langgar skrip pengarah ke. Jalan cerita semua dah tau, tak payah buang masa tipu rakyatlah anak Majid.............
Rasa-rasa kalau pakatan rakyat naik nak jadi apa bangsa-bangsa dajal ni? tapi kalau mat monggul & bik mama sure lari kat luar punya aku gerenti.. one mission je politik najib ni survival dari tali gantung

Tanpa Nama berkata...

As'kum Pak Isham,
Kesian 2 og Pegawai Polis tu, itu le akibatnya kalau terlalu menurut perintah dan terlalu lurus bendul. Yang betul-betul terlibat sedang meraikan pembebasan & membersihkan nama ........
Oh ! Malaysiaku tercinta ...
- Pak Ndak

kotakata berkata...

satu lagi bukti muktamad bahawa raja petra lebih berbahaya daripada razak baginda. bila pet dibebaskan, pendakwa kelam-kabut nak merayu hakim kaji penghakiman. ni bila giliran abe jak beginda, sonyap jo...

cucupakkasim berkata...

kes ini sudah jadi macam tele-novela lah...yang mana last sekali, kebenaran akan muncul dan memang benar,bahawa semua pemimpin-pemimpin united malays national organisation adalah PENCURI BESAR,dan telah mencuri segala hasil negara dan hak-hak rakyat sejak 51 tahun yang lalu...dan ending bila ada hero akan muncul untuk mengHIDUPkan SOSIALISMA..!!

kluangman berkata...

Merayu ni kerja orang bodoh, buang masa..

3viLXeIjI berkata...

LepAs kAt DuNia Je MaNgkUk2 nI..Nnt sMp La BaLa..

PEMUDA PAKATAN PENANG berkata...

sapa2 yg berani cuba bangkitkan cerita NORITA plak...tgk sapa yg kena tangkap..org yg bangkitkan cerita tu la.. kalau tak p mahkahmah antarabangsa memang nampak la 2 polis bodoh tu yg kena hukum.. padahalnya org yg buat(bg arahan dan merancang)akan terlepas mcm tu ja... tp kan kalua dipikirkan cara logiknya ak payahla benda ni p mahkahmah antarabangsa..sebab mat monggol n razak baginda tak salah..kahkah.. mat monggol tak kenal pun altantuya dan pondan saiful... mcmmana la org bleh tuduh diorg yg buat... kah..kah...kah...kah...kah... hidup ketuanan MELAYU UMNO
hidup ketuanan MELAYU MONGGOL
hidup ketuanan MELAYU NGANTUK
hidup ketuanan MELAYU BiK MAMA
hidup ketuanan MELAYU RABA2 PUNGKOK
hidup ketuann MELAYU MENTERI PENIPU
hidup ketuanan MELAYU MAKAN RASUAH
hidup ketuanan MELAYU MADEY FIR'AUN
hidup ketuanan MELAYU KERIS LIDAH KONTOT
hidup ketuanan MELAYU MCM2 LG..LAH
SIAL PUNYA UMNO...

broooo... berkata...

KERAjaan Be eNd UMNO HARAMJADAH......

kes liwat DSAI...
kes sivil biasa, susah payahnk buat rayuan utk ke mahkamah tiggi... tak puas hati hakim kata surat gani patail tak laku...
(belambak kes macam ni dilorong hj taib & png road, tangkap mereka2 yg berkeliaran disana & dakwa di mahkamah tinggi... hakim makkamah tinggi boleh bunuh diri oooohh...)
RPK dibebas kerana kesilapan mentri memberi arahan.... cepat2 fail rayuan di mahkamah tinggi...

kes razak baginda...
pendakwaan tak fail rayuan sebab menghormati keputusan mahkamah....

piraaahhhhhhhhhhh.... mabok.....