Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 29 Oktober 2009

AL-MALIKUL KAMBING



HAVE FUN BE A KAMBING





PAS CUBA JADIKAN UMNO KAMBING HITAM
- melayau

Muhyiddin Yassin hari ini membidas Pas kerana cuba menjadikan UMNO dan idea kerajaan perpaduan sebagai ‘kambing hitam’ dalam konflik dalaman membabitkan pimpinan tertinggi mereka.

Dia berkata, berdasarkan perkembangan semasa sebenarnya berlaku pertembungan kepentingan antara Mursyidul Am Pas, Nik Abdul Aziz Nik Mat dan Presiden Pas, Abdul Hadi Awang.

“Sebab itu sekarang mereka nak bersilat dalam gelanggang, tepis sana tepis sini supaya mereka dapat atasi masalah mereka.

“Dia cari ‘kambing hitam’, ‘kambing hitam’ ini UMNOlah, sedangkan kita berniat baik dan ikhlas,’’ katanya.

KAH KAH KAH…


kah kah kah… GEROMBOLAN NAK JADI KAMBING PULAK…kah kah kah..

woit… MALIKUL INI… KEPALA MUNKEE INI BETUL KE?.... kah kah kah…

kah kah kah.. MERAPU KE HULU KE HILIR…. kah kah kah…

kah kah kah… DULU BUAT JAMBAN TAN… kah kah kah..

kah kah kah… HARI INI… NAK JADI KAMBING PULAK.. kah kah kah

kah kah kah… AIR TELOR NAIK KE KEPALA… kah kah kah

woit…. PERGI BERCUTILAH KE BINTULU…. kah kah kah..



KAMBING HITAM JADI MANGSA LAGI




HOTEL SEDIA FILEM LUCAH – berita hairan

TAYANGAN video lucah Jepun di sebuah hotel di Bintulu, ditayang 24 jam secara percuma.

Siaran lucah 24 jam. Ia adalah satu strategi baru digunakan pengusaha hotel di bandar ini untuk 'memikat' kehadiran lebih ramai pengunjung supaya menginap di hotel mereka.

Tindakan berani pengusaha hotel itu, ternyata memberi kesan kepada peningkatan jumlah pengunjung yang menginap di hotel mereka setiap har

KAH KAH KAH…

kah kah kah… HAVE FUN AND BE A KAMBING… kah kah kah

kah kah kah... KALAU TAK PUAS BAWAK PUTERI KAMBING...kah kah kah



17 ulasan:

azani berkata...

kalau kat sarawak aku tak heran perkara ni berlaku.member aku blajar kat sana selalu cerita pasal pergaulan bebas, x sape kacau line clear.Aku nak tanya 1 soalan.Mase zaman kegemilangan Umno kenape x sebut pasal Kerajaan Perpaduan.Bila bilangan kat parlimen krg dari 2/3 kenape siang malam asyik berkokok saje pasak unity goverment.sape2 bole tolong jawab untuk aku.aku minta tolong ikhlas ni.

Sukj berkata...

PAK LONG TT,

NI YANG TIBAI KAMBING NI 'PUTERA UMNO' KA NI...kah kah kah kah

TAK ADA PUTERI UMNO...PUTERI KAMBING PUN BOLEH...kah kah kah kah..kah kah kah

MANA YANG PUTERA UMNO SUKA HALAL...MANA YANG TAK SUKA HARAM

kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

le_bailamos berkata...

malikul sembabun ni makin bnyk bersuara makin meroyan...cakap guna jubur...kalo tepek lipstik kat bibir tu confirm cam jubur babun muka malikul ni...kui kui kui

Sukj berkata...

ITULAH KEHIDUPAN SEORANG PUTERA KAMBING UMNO...kah kah kah kah..kah kah kah

LEPAS TELAN...TIBAI...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah kah

waklu berkata...

KAH KAH KAH.DASAR MUNKEE TAK TAU MALU.DAH JADI MUNKEE JADI JE LA MUNKEE.APA KE JADAHNYA NAK JADI KAMBING.BANGANGNYA umno

~PakKaramu~ berkata...

Allah beritahu UG tak boleh, yang boleh hanya islam boleh, Malaysia tak boleh, melayu tak boleh,biarkan kambing dengan kehitamannya

mosabit berkata...

ini kambiang heeeeetam tak sah buat aqiqah...kah kah kah ...

kambiang ini adalah spesis kambing yg disahkan sangat bahaya kepada pengguna oleh persatuan pengguna zimbabwe.....ia adalah gabungan DNA kambing + biang = kambiang...

kah kah kah kah .....

CUPING MERAH berkata...

puak2 umno bukan dijadikan kambing hitam..tetapi mereka semua sememangnya jenis kambing kah..kah..kah

kikilalakokokeke berkata...

isham bodoh..
hahaha

candu musafir berkata...

1 lagi sandiwara bakal dpentaskan :

http://www.themalaysianinsider.com/index.php/malaysia/41671-pac-to-probe-double-tracking-project-next-month

Jebat Musibat berkata...

AKU PENING NIH TT!

nih mana satu NATANG diorang nih?

dulu sorang kata ARNAB!
skang kata kambeng plak..

payah tul base NATANG tak sedar diri nih.. hahahaha

//// eleh, ape nak heran sangat, sesama puak diorang pun diorang kambinghitam kan.

bibik mama berkata...

deeey kambing hitam kalu betul berniat baik dan iklas itu rasuah, isa dan yg seangkatan dengannya boleh kasi hapus ke. anak kutty deeey apa macam boleh ke kah kah kah ......

Tanpa Nama berkata...

hangpa jgn silap paham
yang heeetam itu bukan putra umno
ineee puteeera umngok
yg dgn bangganya (dan juga dgn bangangnya) dipilihlantik pimpin mana2 org2 layu yg masih bongok tahap layulentok
kahkahkah

hangpa jugak jgn silap paham
bila gerombolan kakeee autar-alam berkhutbah,
ayat yg tersembur tu maksud lain

-1)bila al-sembabi berfatwa yang pemimpin pas sedang bersilat bertumbuk, sebenarnya dia cuba cover line alih channel jgn bagi orgramai tengok&sedar bahwa gerombolan dia yg sedang bergasak hebat sesama dia... paling tidak channel riangmca cerita kungfu otk-csl, channel riamic cerita samseng tamil, channel girangppp lagi 1samseng tamil, channel gembiraganu cerita kambing candat sotong, channel sukonegoghi cerita isa mula warm-up nak hobin hasan, channel eee cerita gaduh-tanpa-suara-macam-charlie-chaplin antara keluarga mamak dari kedah lawan kaum baduwi dari penang, dll lagi lah cerita2 tikam2 tumbuk2 lanyak2 sesama sendiri puak depa ni... memang cari gaduh tu tabiat depa! tu pasal tv2 depa dari rtm sampai 3suku suka sangat2 tayang cerita mafia matsaleh tembak2 lah, cerita kongsilegam hongkong bunuh2 lah... anak2muda pun syoq tengok benda yg dah dijadikan glamor, lalu ikut perangai jadi samseng kat jalan, jadi setan kat sekolah...

-2)bila al-sembabi cakap pas guna isu kerajaan perpaduan untuk alih perhatian daripada kelemahan dalam pas, sebenarnya puak umngok yg guna isu k'jaan perpaduan utk cuba alih perhatian drpd keterdesakan umngok yg semakin nazak semenjak pru12 - dgn harapan dapat sokongan org2 layu jenis sombongbodoh yg mudah simpati dgn laungan bersatu demi ketuanan melayu, sambil dapat jugak lepas pukulcuri kat pas bagi k.o. menerusi org2 layu jenis kurangbijak yg mudah risau dgn laungan kunun2 melayu berpecah sebab pas yg degil taknak kjaan perpaduan...

alahai sembabi..
alahai umngok-bongok...
masih di takuk tak maju walaupun 2020 tinggal 10thn je lagi...
taktik bangang tahap antik kau tu tersangat mudah dibaca lah beb, serupa taktik kaki autar kakilima jual minyak unta daa...!

klakka-la!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Tayangan video jenis AV jepon adalah selaras dengan Look East Policy / pandang ketimur adalah di galak dan patut diberi insentif

Allayaham P.Ramli memang berpandangan jauh. Dari dulu lagi sudah tau umno ialah sarkis.
Ada buaya , ada ular , ada arnab , ada kambing , ada kepala lembu , ada Bik Mama ,Mat mongol , mat sembab dan macham macham badut seperti nazri , mamak EEE , kera jantan ada magik show..boleh buat berbillion billion hilang...Bala hilang , ada pertunjukan mahafiraun..

Tanpa Nama berkata...

Pasal plak kambing? kan demo tu nate bewok?

sydeen berkata...

isyam ni koho berat doh... ngucap weh...

Tanpa Nama berkata...

gambar pak syekh tengah mengentot ker yg kau pamir tu heheheheh