Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 24 Mei 2011

FATWA SAEKOR MANDUR




BODEK JANGAN TAK BODEK



PERTAHAN UTUSAN MALAYSIA : MIC - meloya

BALING 23 Mei – Rakyat pelbagai kaum perlu mempertahankan akhbar Utusan Malaysia yang kini menjadi sasaran kritikan parti pembangkang kerana telah terbukti akhbar itu juga memainkan peranan penting dalam penyatuan masyarakat di negara ini.

Pengerusi Perhubungan MIC negeri, S. Ananthan berkata, walaupun sesetengah pihak menganggap akhbar itu hanya suara orang Melayu, sejarah membuktikan Utusan Malaysia amat ketara menyumbang kepada perpaduan nasional.

“Saya hairan kenapa ada pihak yang cuba memburukkan imej akhbar yang telah lama bertapak dan berjasa kepada negara ini serta menjadi penghubung antara kerajaan dan semua kaum.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah…. GILA INI ADA MACAM MACAM…. kah kah kah..

woit… BODEK PUN ADA MACAM MACAM JENIS…. kah kah kah…

kah kah kah… INI BODEK PALING LOOOOO…. kah kaha kah..

kah kah kah….MANDUR INI BODEK MELOYA…. kah kah kah..

kah kah kah… HANYA DENGAN BODEK INI MANDOR INI DAPAT LAPORAN AKHBAR….. kah kah kah..

kah kah kah…. CIIIT…. TERE MARE PUTI WEI…. kah kah kaj..

kah kah kah…PANDE MUCHO…. kah kah kah..

nota:
untuk tahu makna ayat yang akhir itu
sila rujuk kepada mahasiswa UM tahun 70’an
ini adalah ucapan selamat untuk pelajar
sebelum turun berdemo kah kah kah


KASI BERSIH


11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tambi nie tak pernah dengar
nama pun tak pernah dengar
saja bodek meloya
supaya nama keluar surat khabar
dulu bodek semi value
nama tak keluar paper
kah kah kah
bodek meloya keluar internet
kah kah kah
malu lah tambi chit pandey
kah kah kah
jalan kaki seluruh kampung
nanti keluar guniess stout
kampung kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah dari melaporkan benda camni baik carik berita yang berpekdah.. akbar yang penuh dengan kata-kata membodek.. dan la iklan dulu pon iklan membodek ucap tahniah la ucap happy birthday la apo.. kakaka... macamana la malaysia nak maju cam german..

Tanpa Nama berkata...

Mestilah MIC sokong. Nanti takde Utusan camne nak bungkus roti canai & capati.

Tanpa Nama berkata...

mandur nie tak jadi mandur dah
naik pangkot brader....
naik jadi manager pulak lah
manager dapat rumah sebiji
kereta sebiji, ada drebar
kah kah kah

orang macam nie baik mampus cepat
kah kah kah

cicit ngah layor berkata...

kah kah kah.Nak tanyer sikit...ngaper bercakap di Kualer Ketil,bukan di Alor Star?.Awak tu ketuer perhubungan,bukan ketuer bahagian.DiAlor Star tak dpt sambutan ker atau tak dpt sewer dewan.Tp yg nyater,diAlor Star tak ghamai kaum sejenih mcm Kualer Ketil.Yg sedihnyer,malaon ni,kalau dpt jadi ADUN pon PRU13 ni,dier tak kan dpt jadi exco.Puji utusan pon tak guner....boss utusan tak ader kuaser ndak lantik dier jadi exco.Buat keghing tekak jer.

Tanpa Nama berkata...

Podah!!Pandi kutty punya mandur.Tanya pada Zamry and the geng.kalau jumpa ini macha dengan ular,pukul ini macha dulu. Ini baru betul2 interlok pariah gerombolan.Pundek!!!

Rahwana berkata...

dorang vendor utusan kut.

Tanpa Nama berkata...

Woi TT, apsal ada muka madey mamak setan kat bawah.

Tanpa Nama berkata...

waliankatik bodoh aku tamil kutty pun suka utusan kaaah..kaaah

mamamo berkata...

bro pande mucho tuh apa?

Tanpa Nama berkata...

bangang punya pandy kutty. Utusan zaman dulu bukan macam utusan zaman sekarang suka buat fitnah..faham tak tambi..adi!! cit!!!podah!!!