Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 13 Julai 2010

JENG JENG JENG - SUSPEN - JENG JENG JENG




INI BARU COOL



ANWAR AGEN CIA : UMNO MAKIN GILA KATA PKR – harakahdaily

Para pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) ketawa besar dengan usaha terkini mengaitkan penasihat partinya, Anwar Ibrahim dengan agensi perisik Amerika Syarikat, Central Intelligence Agency (CIA) melalui tulisan blogger yang jarang dikenali umum.

"Pemimpin Umno dan media menuduh Anwar sebagai agen Amerika dan Yahudi, tetapi juga memetik tulisan bahawa CIA dan Mossad ingin membunuhnya. Mereka sudah gila," kata Timbalan Presiden PKR Dr Syed Husin Ali melalui laman perhubungan komuniti, Twitter.

Mingguan Malaysia, telah menyiarkan satu berita mengenai seorang blogger dari New York, bernama "Elaine Meinel Supkis" yang tidak dikenali umum yang menuduh Anwar adalah "agen CIA" di dalam sebuah tulisan yang dipaparkan di blognya.

KAH KAH KAH…

woit… BORINGLAAA KALAU ANWAR AGEN CIA …. kah kah kah..

kah kah kah…. MUKA TAK COOL LANGSUNG.….. kah kah kah…

kah kah kah…. KALAU RUPA MACAM SEAN CONNERY …. OK JUGA…. kah kah kah..

kah kah kah…. KALAU MUKA MACAM BRAD PIT…. OK JUGA…. kah kah kah

woit… AGEN CIA JENIS APA NI…. SATU COCKTAIL PUN TAHU… kah kah kah..

woit…. KELAB DANG DUT PUN TAK PERNAH MASUK…. kah kah kah…

kah kah kah.... DISCO PUN TAK TAHU... kah kah kah

kah kah kah....APA PUNYA KELAS AGEN MACAM INI... kah kah kah

woit…. STANDARD ANWAR INI HANYA PELAKON FILEM TAMIL…. kah kah kah

kah kah kah… BUKAN AGEN CIA… TAPI SIVAJI THE BOSS…. kah kah kah…

14 ulasan:

opisboi berkata...

aku ingat lembu aku jer yg paling bodoh & banggang dalam dunia ini rupernya pak menteli anak si yatim lebih banggang & bodoh dari lembu aku. baik cakap jer annuar tu enjen mossad ? mungkin pengikut lermbu lain perkasa & amco akan percaya..

macamlongkang berkata...

Tak boleh blah la bro letak gambar rajnikanth 2 hahahahaha...lawak gila dowh...

Pada yg ikut sedap mulut je kata anwar 2 ejen yahudi or whatever it is, ni je aku nak tanya kat malaon2 2..."mana bukti kata sakti kau alunkan...wohooo..."

Dorg 2 pun apa kurangnya..kalau tak takkan skrg dah kena cop APNO hahahahaha...

mosabit berkata...

lecehlah anwar ni....
suruh letup altantuya tak nak...
suruh beli kapal selam tak suka...
suruh ambik padang kapal terbang kat sungai besi malas...
suruh buat istana negara tak pandai..
suruh ambik projek pksz tak tau...
suruh jual plantar minyak tak minat..
suruh jual tg pagar tak untung katanya....
suruh sondol bontot saiful konek tak naik....

macam lah kelemahan anwar ni...
dah tu tak aleh aleh jadi ejen CIA....apa barang???...
ini CIA ah seng ni...CIA (Cut Itu Anwar).......

kah kah kah kah kah kah ....

umar al khattab berkata...

...
kah kah kah
itu gambar sivaji memang cool la TT

"..pa-da-yappa" ! ! ! ! ahaahaa

siapa nak jadi ejen CIA lepas ni haruslah;

jadi pejuang dari kelompok mahasiswa
jadi presiden ABIM
jadi timbalan PM
jaga harga minyak jangan naik
kena khianat
kena masuk penjara
kena tumbuk dimuka
kena makan arsenik
kemudian keluar keluar penjara
jadi ahli parlimen
jadi ketua pembangkang
kena fitnah dengan saiFOOL

keh keh keh

bodoh punya umno, hinanya kamu dimata rakyat

sheikhalfarisi berkata...

salam utk semua,

tak kisahlah dsai ini ajen apapun ajen tupperware ke, ajen cia ke, ajen kgb ke, ajen cni ke, yg penting dia hendak beritahu 1 malaya yg pemimpin bn ni ada corrupt, kurap, nanah, bisol, haprak,bangkai, suka makan duit judi,suka makan komisen haram dan yg sewaktu dgnnya.

fikirlah rakyat malaysia kuasa ada d tangan kamu utk ganti pemimpin baru, jdkan pemimpin bn ni sbg bangkai najis d pru13 tak lama lg

yg belum daftar pemilih,sila daftar skrg. jgn dok bising kat blog tp tak mengundi

Tanpa Nama berkata...

SIVAJI THE BOSS..

MEMANG COOL LAH TT NIE...

ITHU EPPADI IRUKKU...NAN ORU TADAVAI SONNAL, NOORU TADAVAI SONNA MARI..!

Tanpa Nama berkata...

Alahai!!!!!!

Puak2 UMNGOK NI....

Pasai apa la hangpa kaki dua.

Kaki 4 kan BAGUIH!

rattlehead berkata...

UMNO bukan sahaja makin gila malah otak pemimpin2 UMNO semakin rosak dimakan ulat2 najis Khinzir..

ha ha ha berkata...

Ha ha ha..

Isham..budak "Elaine Meinel Supkis" ni pun rabel macam ko juga..semua dia bantai ..CIA,MOSSAD, Zionist,Bilderberg, NWO, Obama, Bibi Natanyahu, Free trade dan macam2 lagi ..dan dia ni pun jenis Hipies juga.

Kalau tengok dari Blog dia ni aktive buat demontrasi dari Masa Universiti sampai La ni masih aktive dengan demontrasi Jalanan..ha ha ha.

Anyway...itu pendapat beliau tentang Anwar..tapi masalahnya ..ngok kat Utusan Melayau telah manipulate tulisan dia sampai kata Agen CIA..sedangkan dalam blog dia tak kata pun..Cuma dia kata Anwar make big mistake by making Mr Wolfowitz as his friends (Because Mr. Wolfowitz is CIA Agen )dan Anwar telah di-peralatkan oleh CIA...ha ha ha.

Tanpa Nama berkata...

me spiking inglish

Tanpa Nama berkata...

Aku baru register jadi Agen Tupperware....

CIA tu apa...macam tupper ware jugak ke? hehehe

Tak kisahlah nak jadi Agen apa...ASALKAN BUKAN AGEN UMNO SAMPAI KIAMAT !!!!!!!!!!!!

primehonda berkata...

adehh nak putus usus perut aku gelak tgk gambar sivaji..mmg cool! umno semakin bodoh & x ada modal lain dah. dok mainkan balik skrip yg madey ajar sejak dulu..ejen asing! aku rasa budak2 muda zaman ni dah tahu menilai kot? x seperti bapak2 dulu..so apa lagi tunggu? daftar pengundi cepat2! vote umno out!

Lang berkata...

sinuar ni pon bangang semacam... apasal tak pegi ke afgan... ke rusia.. ke jepun selalu2 mcm die gi washington... sekurang2nya dapat juga di gelaran ejen al-qaeeda, ejen yakuza dan ejen kgb..

ni asyik2 ejen yahudi ejen cia... sikit sangat tu.. tak world pon...

nuar berhentilah jd ejen2 antarabangsa ni... ko jd ejen jual kete ke? ejen insuran ke... ejen pelaburan ke.. baru le puak sana senang hati..

Tanpa Nama berkata...

Anwar bin Ibrahim adalah OKT yang tidak habis2 dituduh. Percayalah esok lusa tulat tulin tunggeng ada tuduhan lain lagi.

Kawe rasa tidak ada manusia yang kena tuduh segala kejahatan begitu sekali dalam dunia nih. Satu tuduhan ajer tak ada iaitu membunuh orang, apatah lagi dengan C4.

Kita kena bersabar menunggu ...

vikmoro kombet