Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 13 Julai 2010

MARI KITA JADI MATA MATA GELAP




SIAPA PEMBUNUH ALTANTUYA?



nota:
kartonis ini jadi cuntfuse laa
cerita altantuya ini tak abis abis
apa laaa nyah... nyah tak tau ke
siapa bunuh altantuya
nak tanya sotong buat apa?

mak ni bukan mata gelap
mana ada kelas mak jadi mata gelap
veri de verilaaa..
mak ni ajen cia

ni mak nak bagi cium bau sikit ini
otek otek maklumat


JENG JENG JENG


nota:

ini bahan bukti
mak cakap senang saje. tengok bra ini. siapa
pakai bra lanjut macam ini dia lah yang
bertanggung jawab bunuh altantuya

bra ni mak jumpa kat situ - ini bahan bukti
bra ini besar sebelah senget sikit

mak nak buat macam cinderella
mak nak bawa bra ni
dan acukan pada orang...
tetek siapa besar sebelah dia lah
pembunuh altantuya ...nyah tak
payah acu kerana nyah pakai bola tennis kah kah kah


12 ulasan:

umar al khattab berkata...

...
ini macam punya prediction, paul si sotong akan pecah kepala fikir

tapi paul mana ada kepala. kepala sudah cantum sama badan. kena pakai prediction dia punya jari-jari sotong.

kalau taruk gambar najib, bik mama, razak, sirul, azilah, personal bodyguard najib, C4, sama itu orang yang supply C4, ke-lapan-lapan jari sotong akan tunjuk semua gambar

kah kah kah kah kah

kingkonglee69@gmail.com berkata...

hai hicyam.
lu buat gua manyak confuse maa, daceng senget lu tukar jadi bra meh. lepas ini bila gua tengok itu dacing biru, gua musti hingat itu bra.
tapi bra gua tatak mau tapi gua mau isi nya

Bigfish berkata...

paul tu masak sambal makan dgn nasik lemak best gak. Mesti org2 BN fobia tgk paul kt mana2 kedai ataupun pasar.

rattlehead berkata...

sotong oh sotong kenapa ko tak mahu teka....mcmana aku nak teka suspek ramai sangat,suspek ramai sgt.....hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkah saksi ada , tapi nama dia raja penipu kahkahkah sudah kaya ada orang sponsor kat london kahkahkah , kaya penipu dan kaya duit kahkahkah

Jadi penipu pun boleh kaya kahkahkah

Ada lagi sorang nama Bala , yg kejap mati kena bunuh kejap hidup , tapi kaya jugak kahkahkahkah

Sama kaya macam Raja Penipu kahkahkah

Itu orang PKR ngan PAS sama DAPigs sangat suka 2 orang penipu ini , dan orang ini semua kaya-kaya hiduppp kaya kahkahkahkah

Last-last rakyat yg dibodohkan kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

GET RID OF ALTANTUYA,
GET RID OF PERKASA,

BOLEH PERCAYA KA?

ATAUPUN DRAMA SWASTA TAHAP WAYANG BOX OFFICE MELETUP MCM C4..

TT BOLEH PAKAI ILMU SEMIOTIK KA.

ATAUPUN GUNA PERTOLONGAN PAUL SOTONG..


KUALA LUMPUR, July 13 —

The Barisan Nasional issued a clear signal today of its disassociation from Perkasa when Datuk Seri Nazri Aziz declared that the Umno did not support or recognise the Malay rights group.

The minister in the prime minister’s department said Umno was against any form of racism and that Perkasa’s ideals did not fit the Najib administration’s focus on plurality and unity.

“We should get rid of Perkasa. Why do I say that? Because Perkasa is not in line with Datuk Seri Najib (Razak’s) 1 Malaysia concept,” Nazri told The Malaysian Insider.

“We (are) against any form of racism and Perkasa certainly doesn’t belong or [is] supported by Umno,” said Nazri.

MdoubleH berkata...

kah..kah..kah.. octopus versi malaysia.. kah..kah..kah.. lepas ni pilih sapa wanita paling anggun dalam malaysia plak kah.. kah.. kah.. calon2 bik mama.. kah.. kah.. kah.. azALIna OS kah.. kah.. kah.. kak pidah "tengkuk pendek" aziz kah.. kah.. kah.. kak izat "anak mami" jalil kah.. kah.. kah.. zz x buleh masuk pasal nanti octopus x pening kah.. kah..

Tanpa Nama berkata...

bab yang morphing ala2 transformer bila dacing jadi coli tu yg paling menggeletek batin tu kahkahkahkah!

tapi paul si-sotong tu asal dari jerman kan? patutlah dia confused nak jawap soalan siapa bunuh tun tuya sebab dia tak tau apa2 cerita... kalau paul si-sotong asal dari perancis, BAM! sudah pasti dia amat arif apa jawapannya!
eh, tapi paul ni masih hidup lagi ke??

tapi kalau kita tanya paul asal dari malaysia (tapi mengikut seorang yg pernah membantu najib secara peribadi sebelum dia resigned, paul ni asalnya pendatang kemudian jadi peminta sedekah), siapa bunuh tun tuya, mesti paul ni amat arif dengan jawapan yg dia akan cakap: not relevant!
eh, tapi paul ni dah tak hidup kan?

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)

Tanpa Nama berkata...

suka le logo Be End yg baru yg mcm bra lama tuu, mmg seswaiii sgt, bila tengok logo tu teringatkan bik mama.

Lang berkata...

kalau paul the sotong tu kompius nak pilih sapa...

mani the parrot tu pulak lari masuk balik dalam sangkar... tak berani pilih... sbb kalau pilih nnt kena halau dr singapura oleh lee hsien loong...

Tanpa Nama berkata...

salam sahabat,

peh! lu punya otak boleh bikin duit nie.

kalu bikin t-shirt lambang mcm tu boleh jual kat ebay siut.

p/s- kalu ada t-shirt kat ebay macam tu lu jgn sue i pulak.

Tanpa Nama berkata...

sotong ni pulak kena bom C4 nanti. kena siasat sape pelihara ini sotong, naye sotong