Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 13 Julai 2010

BERITA KURENG BAIK





NEVER MIND JOHNNNY ROTTEN HERE COMES PORNTHIP




PORNTHIP AKHIRNYA SETUJU KE MALAYSIA
– mkini

Pakar patologi Thailand, Dr Pornthip Rojanasunand akhirnya bersetuju datang ke Malaysia bagi memberi keterangan pada inkues bagi menentukan kematian pegawai khas, exco DAP - Teoh Beng Hock.

Adalah difahamkan bahawa Kementerian Keadilan Thailand telah memberikan lampu hijau kepada kerajaan negeri Selangor bagi membolehkan beliau meneruskan kenyataan berhubung penemuannya.

Malaysiakinidifahamkan Pornthip akan datang seawal minggu pertama Ogos ini.

Ketika cuba menghubungi pakar patologi Thailand itu, seorang pembantunya mengesahkan Pornthip akan hadir tetapi enggan mengulas lanjut.


JENG JENG JENG


nota:
punk rocker akan sampai juga akhirnya
siapa agaknya yang akan tak tidor malam
siasat jangan tak siasat
siasat sampai mati kah kah kah


15 ulasan:

umar al khattab berkata...

...kah kah kah
apa la TT ni. ada ka doktor phorn tu rockers. minah tu grunge ok..! nirvana - butterfingers! ha ha ha

biarkan minah grunge ini mengaplikasi segala kepakaran dan expertise beliau. biar kera-kera di putrajaya terlompat-lompat kepanasan

tak pun kera-kera sprm yang dah bertukar ofis tak duduk lagi dah di plaza masalam pasal nampak hantu teoh beng hock loncat-loncat minta angpau kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah berapa juta duit rakyat selangor digunakan nak bayar dia ni kahkahkahkah

Tak terkejut anak rais oiii mai laa bawak dia , bukan ke anak singh tu yg takut bagi Si porn ni datang pasal dah kantoi kahkahkahkah

lawak betul anak rais kaki penipu macam raja petra ni kakakakaka

Tanpa Nama berkata...

"Berita Kureng Baik"...kah...kah...kah.. memang lawak tajuk kali ni !!!

MACC, mana nak lari ????

MdoubleH berkata...

ha.. ha.. ha..
dari haadyai pergi ke sadao,
lalu di bentong singgah di golok,
jangan korang buat tak tau,
antara dr.phorn dgn bik mama mana lebih elok??
ha.. ha.. ha..
pergi ke bangkok utk makan aiskrim,
nak makan tomyam sila ke chengmai,
badan bik mama tu lemak dan berkrim,
klu x sebab bomoh dah lama la bai2
ha.. ha.. ha..

Lang berkata...

sperm lari mana?... lari london la... bala tak de di london... dia dah pindah paris...

Tanpa Nama berkata...

mak nak tangkap PhornTip ni masuk ISA dulu. dia membahayakan negara.

@Tanpa Nama 2010 Julai 13 17:12

Sekongkolan tak perlu bayar juta2 macam Gerombolan. Cukup dapat bagi keselamatan dan boleh bagi laporan, sudah memadai. RM10k pun tak sampai macam Bik Mama gi shopping kat New York.

Tanpa Nama berkata...

anon 17:12 ni mesti orang UMNO...dah takut !!!! kah..kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

Johnny Rotten dah hancai mcm Altantuya di Puncak Alam..kita tunggu Bik Mama sama Jibtuya punya giliran....baru late Mr. Teoh terbelaklau tidak jangan harap...sekarang mati 'ib ali' la...

Tanpa Nama berkata...

pornthip tuh mmg bollocks..kejap nk dtg kejap x dtg..anarchy in the court dibuatnya...wakakakaka

Tanpa Nama berkata...

SAWADEKHAP...
Puyai pai Malaysia kin arai nee...
Malaysia good,Thailand good.
Meddai put "nonsense"
Meddai pai "Kamunting"
Meddai pai "Court"
Meddai pai "khapban"
All malaysia dai put thai "puyai leng2 pai donnang.Mai kit thang neee..."!!!
KHAP KHUNNNNN.

Tanpa Nama berkata...

der...
pornthip tukan dulu kene ugut bunuh kalu datang malaysia,
terang2an diugut...
sedangkan altantuya pon kene bunuh,
inikan pula org beng hock..
sape x sayang nyawa oiii..

sape lagi yg nak bunuh die
kalu bukan geng2 yg bunuh altantuya dulu...

Tanpa Nama berkata...

sperm cair daa..tgk minah rock ni masti leleh punye

Tanpa Nama berkata...

hoii Pakatan Rasuah anon .. nak takut apanya memang selama ni kitornag tunggu dr Porn ni kena check mate kahkahkah

Check hanya berdasarkan gambar?? kahkahkahkah bodohnya kau boleh percaya kahkahkah

Kau ni buta kee ??? Anak Singh tu yg bagi macam2 alasan konon dr Porn ni tak dapat datang kahkahkah

Kau tanyalaa berapa duit rakyat selangir digunakan utk bayar Dr Porn ni kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

dr phorn dengan ariel peterporn mana umco suka?

rattlehead berkata...

doktor phorn tu pakar la mangkuk...kalo tidak takkan beriya-iya puak2 yg terlibat (SPERM dan UMNGOK) takut dgn dia nie...hahahaha...simple la....kepada yg nak membela UMNGOK dan SPERM kat sini jgn nak lebih...nanti doktor phorn tu check mayat ko plak lepas ni huhuhu...4k punya pasal sperm siasat beng hock sampai mati...yg Penyamun2 UMNGOK rasuah smapai 500 juta takde pun kena siasat...sihat je mereka2 tu hirup udara segar sampai skrg...mangkuk dan bongok kepada pembela2 mereka ini....