Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 11 November 2012

AMARAN UNTUK PEMBACA TT DARI SKMM







NOTA:
para pembaca di nasehatkan
sila jangan gunakan ayat atau 
perkataan kasar terhadap sesiapa sahaja
ini melanggar tata susila dan adat tamadun melayu

dibawah ini dipaparkan
satu surat contoh
yang seharusnya dijadikan ikutan
opps.... jangan jadi ikutan
kah kah kah

SURAT PENCERAHAN DARI PEMBACA
dah la gomok pendek lak tu bilo telanjang sebiji macam babi elok elok kote togang automatic kondor....sapo la punyo bini ni buto ko mato..apo punyo selero mangkok ni..nak slim melim macam zz.. tapi apo kan dayo dapek si gomok pendek..pendek pun pendek la janji ado lubang....tapi lubang dah loheh, dah sison.. ketoapi pun buleh konar kah kah kah on SIAPA ADA SELERA

BERSEDIA DARI SEKARANG
DEMO LAGI BESAR DARI BESAR
LAGI MEGA DARI MEGA
12 JANUARI  
DI KUALA LUMPUR
SEJUTA RAKYAT MENUNTUT
LAPAN TUNTUTAN

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

..eaairr kapla nandow..ekow montah layie...koncing bosepah!!..cian ayang mah..muaaaah!!..agu zinta pada mu..elingan mata mu mengegar zuqma agu...

didi kota belud berkata...

serangkap lagu brorey marantika;;;;" HATIKU HANCUR MENGENANG DIKAU,BERKEPING KEPING JADINYA......."...KAH KAH KAH KAH...serangkap lagu DIDI KOTA BELUD;;;;" PUIIIII....! PUKIMAK PUNYA KUPU KUPU,BAGUS KO MATI LANGAR DINDING......"...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....

Pro_Pembaharuan berkata...

kalo camni ok tak boss?

"perempuan-lemak-tepu-leher-berotot-sehingga-nak-teleng-pun-kene-pusing-sekali-dengan-badan"

atau ringkasan PLTLBSNTPKPSDB.

Harap-harap SKMM tidak ingat ini adalah keygen atau crack yang diperolehi dari PirateBay.org yang hanya genius saja yg dapat access.

Sebab yang duduk dalam SKMM bukan cerdik punnnnnnn!!!

Kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

PLTLBSNTPKPSDB???

terbaik la keygen ko
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

SKMM cerdik bodek je....
ketuanya pak rice raja rogol...
kah...kah....kah...