Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 15 Januari 2013

BERITA PALING TEPAT UNTUK TAHUN INI



BETUL DAN TEPAT
PERHIMPUAN INI BERTUJUAN
untuk 
JATUHKAN  KERAJAAN

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit.... INI BERITA PALING TEPAT...kah kah kah..

kah kah kah...TIDAK KITA NAFIKAN BERITA INI..kah kah kah..

kah kah kah...INI MEMANG TUJUAN KITA... kah  kah kah...

kah kah kah... JATUHKAN KERAJAAN BUKAN SATU JENAYAH...kah kah kah..

kah kah kah...SEMUA PEMIMPIN PAKATAN NAK JATUHKAN KERAJAAN...kah kah kah...

NOTA:
nurul izah tian chua dr.zul nik aziz
hadi awang surendran anwar ibrahim s husin
lim guan eng sivarasa azmin ali tony pua dan dan dan....
semua nak jatuhkan kerajaan

apa ada pasal... kah kah kah


Dr M: Perhimpunan di KL untuk jatuhkan kerajaan BN





KUALA LUMPUR, 14 Jan — Pakatan Rakyat (PR) berharap untuk menggulingkan kerajaan Barisan Nasional (BN) seperti revolusi di negara-negara Arab semasa Himpunan Kebangkitan Rakyat di ibu negara Sabtu lalu, 


-------

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nngfewit6934ddkita tidak mau guling kerajaan ala mesir.kita tidak mau guling kerajaan ala tunisia kita mau guling kerajaan lebih daripada libya

Tanpa Nama berkata...

apa tunggu lagi??? bubar la parlimen. jgn lupa nanti tangkap madey!!berbillion duit kita lesap, bani melayu boleh buat dek ke??? anak bangsa nak belajar pun kena buat loan. yg ustaz-murtad pun melaung la dlm tv jika tak bayar hutang balik,haram!!jika mahasiswa pun tak sedar-sedar, anda lebih haramjadah dari madey sbb baucul pd kebenaran hak watan dlm tanahair sendiri!!!

Tanpa Nama berkata...

Demokrasi - kerajaan dr rakyat, oleh rakyat dan untuk rakyat.

Demokrasi UMNO lak - kerajaan dr umno, oleh umno dan untuk umno

Dmana letaknya rakyat dlm demokrasi umno ini? Hanya berguna bila dah dekat pilihanraya.

ABU

Tanpa Nama berkata...


Perhimpunan tersebut berjaya: Syabas kepada PR atas sebab:

a. 100,000 manusia hadir selebihnya 900,000 syaitan hadir (yg tak kelihatan). Ini bermakna berjaya himpun 1Juta tak kitalah manusia ke atau syaitan.

b. Anwar mahu huru hara sebab nak buktikan kepada dunia luar dan proxinya bahawa negara Malaysia ini tak aman!!!

c. Anwar tak berjaya membuktikan bahawa kerajaan `yg jahat, tak demokratik, adil dan pasukan keselamatan adalah ganas'.

d. PR berjaya kutip wang untuk bayar bill sewaan stadium sedangkan pemimpin PR punyai duit banyak. Kerajaan negeri P.Pinang dan Selangor dikatan `berjaya selamatkan' wang negeri dan kayakan negerinya. Kemana duit tu!!!(Anwar dan gengnya tidor di hotel besar tapi penyokongnya tidor dalam kereta!).

e. PR semakin tersepit!!Kalimah ALLAH menjadikan PR tidak dipercayai utk memerintah negara yg majoritinya Islam. Kalimah mahu digadai utk dptkan undi.

Tanpa Nama berkata...

ini bukan nak guling kerajaan la ni jugak. cuma nak tukar kerajaan melalui pilihanraya yang telus. hahahaha...

Tanpa Nama berkata...

Nampaknya Mahathir lebih takut jika BN tumbang?

Mungkin betul Apakah rahsia hitam Mahathir yang kita tidak tahu?

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

iiiiiihhh...kau tt....aku nak menari apa lepas ni....rambut aku pun habis bila nengok pukimak ni...ihhhhh....jahatnya kau tt.....kalau gambar pukimak ni peluk tubuh takleh ke....dia happy happy tu gambar tu...alahai...sawan aku nengok pukimak ni...sawan......bila dia ni nak mati ni.....apeeeh...orang jahat lambat mati...oh betul juga...logik....oklah.. oklah.. oklah...kasi extend ler mati dia,boleh juga tengok anwar naik mimbar iyerrrr.....biar bertambah hitam setan ni iyerrrrr...tu..hitam dah tu aku nengok nyer...hahhahahahahah....senang.. kena masak pelan pelan....bukan seksa dah ni....seksii dah ni,hitam manis kau...hahahahahahh....oklah..last...pukimaklah kau mahathir.

motro berkata...

Mahathir tulis dalam blognya "better the devil you know than the angel you don't".

Tapi saya kata "never listen to great devil... known as MAHADEVIL"

motro berkata...

Mahathir tulis dalam blognya "better the devil you know than the angel you don't".

Tapi saya kata "NEVER listen...listen...listen...listen to great devil... known as MAHADEVIL"

Tanpa Nama berkata...

pakcik tengah kira2 ni nak tumbang lembu ke kebau bila umno tumbang ni..

Tanpa Nama berkata...

TURUN JALANRAYA, HANTAR MEMORANDUN, BUAT LAPORAN, DIBAHAS DI PARLIMEN PUN SUDAH.....TETAPI SPR TETAP JUGA AKAN MENIPU.....PERSOALANNYA NAK BUAT MACAMANE.....DYMM AGONG FUNGSI SEBAGAI PAYUNG RAKYAT DAN KETUA AGAMA ISLAM....BUAT APA TINDAKAN? GETEL TELUR JE....KALAU TAK BOLEH BERTINDAK TERHADAP SPR....DIMANA KEADILAN SEBENAR DI NEGARA INI....HUMBANKAN JE MEREKA2 YANG BERKENAAN...KALAU TIDAK SAMPAI KIAMAT PUN TAK SETTLE PROBLEM NI...

Tanpa Nama berkata...

helo geng!...tido dlm kereta kira ok ler tu...

ada kwn aku terus tak tido, pasal teramat syioook...

jgn ler jeles yek!