Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 15 Januari 2013

SATU LAGI PROJEK PEMBODOHAN MELAYU




BAI BAI 
 NOTA
tolonglaaa
jangan lakukan ini kepada orang melayu
melayu telah ditakut takut dengan hantu bernama china
melayu telah ditakut takut dengan nama allah
melayu ditakutkan dengan hilang ketuanan melayu

sekarang melayu dibodohkan pulak 
malaysia boleh selesaikan isu palestine

munkee ini cakap dibuntut
munkee ini memang bangang
macam mana jadi munkee

woit kalau bodph
jangan lah bagi tahu orang ramai
jangan  wabakkan kebangangan ini kepada melayu
jangan bodohkan orang melayu

bodoh sendiri tak bahaya

melayu dah takut 
kini dibodohkan pulak
melayu jadi penakut yang bodoh
Malaysia Diharap Mampu Selesaikan Isu Palestin Bagi Keamanan Sejagat
KUALA LUMPUR: Malaysia diharapkan mampu menjadi pendamai dalam menyelesaikan isu kekejaman terhadap penduduk Palestin oleh Israel seperti peranannya sebagai perantara dalam konflik antara Bangsamoro dan kerajaan Filipina tahun lalu.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri  Jamil Khir Baharom berkata melalui hubungan antarabangsa dengan negara anggota Pertubuhan Kerjasama Islam (OIC), peranan Malaysia amat dihargai dalam menyelesaikan konflik kaum dan pandangannya pula diterima dari pelbagai sudut.
Beliau berkata jika Najib  Razak mampu menjadi perantara yang begitu berperanan dalam penyelesaian konflik antara Bangsamoro dan kerajaan Filipina, diharapkan suatu masa nanti Malaysia mampu membawa pendamaian baru di bumi Palestin.



------

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nice song. I pon ikut u dari 6 bulan lepas tapi virgin kali nie reply. as a non muslim, wa cakap wa pun pakai and terima word ALLAH pasai dalam kitab sikh gua yg ori pun dah mention ALLAH.

Harap org muslim kat Malaysia ini selidik sikit. Byk ugama lain pun pakai ALLAH. hanya byk yg tak tahu. BACA BACA BACA mcm kata Nabi. Baru ulamak tak boleh main sama kita.

C++ berkata...

Bhai TT...

Jamil Khir Baharom nih dah jawab ker cabaran Chua Soi Lek untuk berdebat isu hudud tue... hahaha.... pengecut telor lanjut betul lar... hahaha

Beruk Ketawa berkata...

Menteri agama umno ini main golf di kelab cinta sayang sg petani MENIPU

Bola golf jatuh dalam semak, dia angkat letak atas dia pukul...kah kah kah

Jangan ingat BERUK tak ada kat kelab cinta sayang tu...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

selesai dulu masalah dalaman negara ni.
tol banyak
kos sara hidup tinggi
gaji murah
bangla ramai kerja yang melayu sendiri buleh kerja
layknaytssss
kualiti pendidikan
kes songlap duit
kes bunuh orang suka hati
kes fesyen bodoh merata2

*listen listen listen
ikan jaws paling banyak masalah

Tanpa Nama berkata...

.

.


.
Rozie-Najib Unplugged

Time To Say Goodbye
--------------------



Tambahan- 1 bai bai lagi


Relationshionship love -hate rakyat dengan Rosmah

telah sampai ke penghujungnya. Jadi kalau dulu

Bik Rozie nyanyi-


http://www.youtube.com/watch?v=_PmAy81VSjQ


sudah masanya pula kita nyanyikan beramai ramai

'Time To Say Goodbye' pada kombo Rozie-Najib


http://www.youtube.com/watch?v=l9CsQHsoG6Y


Jadikanlah lagu ini thema untuk blogmu hingga si

Rozie-Najib tinggalkan Pootjaya! Embed-kan lagu thema

ini supaya bila demer buka aje blog, demer akan dengar

lagu thema -Time To Say Goodbye !



kkk
.

.

.
.









Tanpa Nama berkata...

Suatu masa nanti? Toksah haraplah abang jamil woi...habuan bersembang bolehlah...

Putra Bertam

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

ah ahh kannnn....suruh anak johari ni gi jumpo askar yahudi tu sekali je.....satu kali je...dah tu cakap dengan askar yahudi tu...you kena berdamai dengan palistin...satu kali je aku nak tengok dia buat...kalau dia dapat buat..listen..kalau dia dapat buat...aku akan undi umno sampai mati..listen..listen..listen..sokong umno sampai mati...listen anak johari,,apalagi..gi lah buat.coz u know...all animal have problem..you listen tak ni anak johari.?

Tanpa Nama berkata...

Malaysia Diharap Mampu Selesaikan Isu Palestin Bagi Keamanan Sejagat

Tajuk yang macam sial! Nak suruh beruk yang suka membuat kerja2 kotor untuk membuat kerja2 bersih kah...kah...kah... - memang betul la TT untuk menipu melayu - Perasan yg mereka tu BAIK!

Tanpa Nama berkata...

YA BETUL MALAYSIA BOLEH SELESAIKAN ISU INI TETAPI SETELAH KERAJAAN BN TUMBANG....TAKBIR....

Militia Buruh berkata...

Whaaat?? UMNO nak selesai isu Palestin. kahkahkahkahkahakah....listen,listen,listen, wahai UMNUU. Ko pun jual minyak sawit ke Serael, ko nak kata boleh selesai masalah Palestin? Rakyat Malaysia byk yg hidup susah bedepan dgn kos sara hidup yg tinggi dan masalah ekonomi disebabkan oleh penyelewengan UMNGOK, ko nak selesaikan masalah Palestin? Tanah2 rizab Melayu ko kedarah jual kat cukong buat kaya anak bini, ko jual saham felda kat syarikat Zionis, ko kata nak selesai masalah Palestin? Kelakar, kelakar, dgn org UMNOO< ckp tak serupa bikin, kahkahkahkah!!!

TT, masa HKR, saya ada nampak geng2 TT nyanyi lagu Darah Rakyat ramai2 dekat stadium merdeka. saya nak join nyanyi jugak, tapi saya dah pancit dah masa tu, pasal saya dgn konvoi org masjid kariah saya dah berjalan jauh dari masjid negara. Dah pancit dah, lagipun saya ikut diorg, jadi tak dapat join sama2 nyanyi. Tapi takpe, walau mulut saya tak menyanyi, tapi hati saya menyanyi lagu darah rakyat.

UMNO Curi Wang Palestin berkata...

Malaysia melayani rakyat Penan jauh lebih kejam daripada Israel melayani rakyat mereka yang berbangsa Arab.

Malaysia terutamanya Mahathir adalah seorang yang amat anti-Yahudi. TV3 menjadi alat propaganda anti-Yahudi. Konflik Palestin-Israel sengaja digunakan untuk kutup derma daripada rakyat Malaysia yang bodoh terutamanya orang Melayu. Wang kutipan derma itu akan dicuri oleh orang UMNO. Hanya sedikit sahaja diberi kepada Palestin. Bila wang derma sampai ke Palestin pula, pemimpin Palestin yang korup macam UMNO akan mencuri wang itu.

Jadi bagaimana nak selesaikan konflik Palestin-Israel bila Malaysia terus terang 100% menyokong Palestin walaupun banyak kali Palestin yang besalah? Kalau nak selesaikan konflik, kita mesti jadi orang tengah yang adil, yang tak masuk mana-mana pihak samada Palestin atau Israel, Muslim atau Yahudi. Barulah kita mengadili dengan adil.




MALAY SHIA berkata...

Bagaimana Malaysia boleh selesaikan konflik Palestin-Israel? Saya takut nanti Malaysia akan sibuk melarang rakyat Palestin beragama Kristian, Druze, Shiah, Samaritan daripada menggunakan kalimah Allah. Nanti kita pula berperang dengan Palestin kerana nak mengeklusifkan kalimah Allah kerana kononnya ianya hakmilik cipta orang Islam berbangsa Melayu.

KAH KAH KAH