.

Khamis, 2 Mac 2017

KOMODIRI MINYAK BABI



KOMODITI MINYAK BABI
padan muka..salahkan diri sendiri je sudah..pasal apa percaya kpd ulama2 ni..pasal apa percaya kpd student2 middle east ni??jgn percaya walupun berjambang trim baik..jgn percaya kalo muka bersih..kalo berani, saman je ulama penipu tu..
tp jgn plak korang cair bila ulama kata adalah berdosa sekiranya mengviralkan atau mentularkan keburukan ulama atau sedara seislam..ulama akan jual sijil syurga dan negara..teknik ini adalah teknik yg diajar di negera2 timur tengah..
kalo lu org nak kaya cepat, lu org join komiditi lemak babi..duit untung lu org zakatkan..zakat mesti terimanya duit tu..utk makluman,kini pusat zakat akan telefon kalian utk bayar zakat.kalo lu org tak bayar pd tahun lepas, maka zakat akan ditunggakkan..ini bukan lawak, ni bukan cobaan..ini betul2..jamil khir dan isteri dah tak sabar2 nak honeymoon lagi ni... on TUAN HAJI MB KAKI TIPU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/1/17





---------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aku setuju bab jgn percaya(bulat2) lebai2 mid east. Depa pun nak kereta mewah dan bini > 1