.

Khamis, 2 Mac 2017

SILA TANYA DIRI SENDIRI




SILA TANYA
DIRI SENDIRI
KENAPA NILAI
RINGGIT TERUS
JATUH WALHAL
DUIT NEGARA
SINGAPURA
INDONESIA
SIAM LAOS
VIETNAM
TETAP KUKUH
BERBANDING 
DENGAN DOLAR

-----------------

3 ulasan:

usop ali berkata...

ni comfirm dah x boleh fikir...sebab banyak hutaang piutang...kos perbelaajaan rumah naaik...segala gala naik...so buat apa nak fikir...tuan tt kena faham...maseh ramai yang malas fikir bila dapat brim...jadi yang boleh fikir ni cuma 51% sahaja..tak termasok penggundi hantu...pengundi pos...so kita kempen lagi supaya malaun malaun ni faham n rajin....hahahaahah..amacam....tt

Boley Jalan berkata...

Duit singapura thailand dan indonesia mana laku kat arab saudi....tak boleh buat haji. Walaupun lemah ringgit boleh buat haji mabrootooo!

Tanpa Nama berkata...

Tak ada nak percaya pada lahanat lagi

Pelabur tengok SAPUMAN nampak ALI BABA & MILLIONS THIEVES

Pelabur pun takut lah

Kalau TUN atau ANWAR jadi PM , ada peluang besar Pelabur datang balik ke Malaysia

Mana ada orang ada OTAK nak bagi duit ke SAPUMAN ?????

Common Sense , macam Ayam HIV mana boleh dapat Customer - Mat Kampau pun takot lah.....