Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 15 Ogos 2009

SELANGOR CPO SUED FOR UNPAID TICKETS




KETUA POLIS SELANGOR KENA SAMAN TAK BAYAR DUIT TIKET
- malaysiakini

A travel agency is suing Selangor police chief Khalid Abu Bakar and his wife for 'unpaid' business class air tickets from Kuala Lumpur to London and back amounting to RM41,868.

Besides the ticket price, Global Holiday Sdn Bhd is seeking eight percent in interest from the date the summons was issued and also other costs and relief deemed appropriate.

However, Khalid claimed that he paid the full amount to the ticketing agent who issued the tickets to him in 2007.

Khalid was then Criminal Investigation Department deputy director 1. In his reply to the plaintiff, he said that the actual cost for the tickets was RM15,000 and not RM41,868 as alleged by the agency.

KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…


Woit… TAK KAN NAK MAKAN FREE JE… kah kah kah…

Kah kah kah…..MAHAL HARGA GI LONDON NI… kah kah kah…

Kah kah kah….SAMPAI 40RIBU RINGGIT… kah kah kah…

Kah kah kah… KEPALA MCA… NAIK JET ….40RIBU DOLAR …PUN TAK BAYAR JUGA….kah kah kah..

Kah kah kah… KALAU MAT REMPIT TAK ADA LESEN BUKAN MAIN LAGI … KENA BELANGKONG…. kah kah kah…

Woit… HANCUR NEGARA KITA INI…kah kah kah..

Nota:

Yang peliknya masih ada lagi yang bodoh
tak sedar. Wartawan bodoh tak sekolah.
Ketua dan pemimpin menipu setiap hari.
Politikus rembat harta negara.
Projek mark up beratus kali ganda
Projek tak siap berselirat
Bangunan runtuh rantah
Siapa pandai menipu jadi king


Ini bukan pengkhianat ke?




13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ayoooh...Ini bukan saje pengkhianat..ini juga penyamun, perampo,peragut, penyapu..dasyatnya gerombolan ni.

Orang berniaga cari makan habis disamun, disapu, diragut keuntungan orang. Tak tahu malu. Mentang mentang ada kuasa dah salah gunakan kuasa untuk kepentingan diri.

Tuhan Makakuasa dan Mahaadil. Tuhan akan balasih yang menipu, menyamun, meragut hak orang lain.

Allahuakhbar Allahuakhbar>

Tanpa Nama berkata...

Dato Shukri dah tau kut tu yang pi gantung siasatan. Pengakuan yang RAKYAT dah tak boleh nak ditipu dah...

__PARIA---

Tanpa Nama berkata...

CPO Khalid usah resah.... Khir Toyol akan selesai hal ini !! semua boleh kautim punya, semuanya OK !!


Dakis.

Tanpa Nama berkata...

Biasa lah tu pegawai besar
makan pun besar, yang kecik makan kecik,
menteri lagi dashat......
Lu tak pernah kerja dgn KERAjaan malaysia, mana lu tau

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

dia ingat itu kompeni bapak dia punya

dah dok first class

lu ingat towkay dia mesti bagi tribute sama lu tetiap bulan

bayar la sikit

baru orang hormat polis

p/s: yang di bawah ambik 50, yang di atas ambik 40 ribu!!!

ha ha ha

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

iklan rosmaH!!


http://img10.imageshack.us/img10/7122/rosmah.jpg

tupingera berkata...

Ini bukti Tuan Khalid tidak rasuah.

Kalau dia rasuah apa sangat lah RM41k, lagi pun ramai ah long, tai kor yang sanggup nak tolong bayar.

Satu contoh seorang pegawai PDRM yang BERSIH,CEKAP dan AMANAH berprinsipkan ISLAM HADHARI berkhidmat untuk 1MALAYSIA.

Tanpa Nama berkata...

ini mesti kes melancong bayar installment[kutip sana bayar sini,kutip sini bayar sana]maaf datuk gurau garu aja..nanti kita gi tunjok perasan sama sama,bolehlah kita bagi travel agency rugi juta.kita orang dah ada rekod mansoh isa rugi jutaan.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Dia "lupa" bayar (macham Lingam)

Dia sudah "pow" syarikat itu.(macham Ah Long)

Dia ponya syarikat !

Dia ikut tradisi Kill Toyol (pergi Disney tak perlu bayar)

Dia ikut tradisi Ong KeTiak ( pakai jet kroni tak perlu bayar)

Dia ikut tradisi umno ( rompak/samun /tipu)

Fa-T berkata...

ahaha... isk... isk... kacau-kacau...

Orang Lama berkata...

hahahahaa.. tokei kilang aku tahun lepas untung RM1.2 billion tapi naik kapal terbang dari taipeh ke singapore dan kemana shj duduk kelas biasa jer. Kerja gomen baru gaji 7-8k dah kalut naik business class.. hai..hai...hai

Tanpa Nama berkata...

Yang dok kebas duit rakyat berbilion ringgit dipuja, yang berjuang nak bebaskan rakyat dari kezaliman dilabel pengkhianat bangsa.

Tanpa Nama berkata...

kepala negara kaki tibai duit.ketua polis kimak sembah duit apa lagi ketua polis bahlol ni.rakyat mengangap polis ini anjing anjing suruhan yg bodoh!!!pergi mampus laa polis polis yg merembat uang rakyat.laknat dan siall laa seluruh hidup keluarga mu dgn duit celakaa!laknat!laknat!