Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 15 Mac 2010

TAHNIAH !



SALUT UNTUK MEREKA YANG BERANI !




nota:

senyum dan bergembiralah
senyum dan ketawalah
senyum dan tersenyumlah




26 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH BUAT LEE CHONG WEI KERANA MENJUARAI ALL ENGLAND..TAPI YANG TAK SYOK SHUTTLE CHONG WEI TERKELUAR DARI COURT TAPI DI KIRA MASUK... SEPATUTNYA DEUCE.. TAHNIAH JUGA UNTUK BUDAK JEPUN TU.. DIA MEMANG HEBAT....

Tanpa Nama berkata...

tahniah juga kepada Trulli dan kovelinen kerana membantu lotus F1 untuk menjadi johan dan naib johan dari belakang.

kekalkan prestasi
tak sia-sia melabor
pengerusi air asia tentu senyum lebar

amer|zhafran berkata...

tahniha datuk lee...

susah nk mencari org yg mempunyai semangat dan sifat mcm lee chong wei ni..one in milion org kata..

xtahu laa apa nk jadi dgn badminton malaysia bila dia bersara nnt..

hmmm...

Nizamsky berkata...

Malaysia berada di puncak dunia dengan kejuaraan yang dibawa pulang oleh Datuk Lee Chong Wei. ramai la yg tumpang kredit tapi sekali-sekala untuk hilangkan stress kira ok lah

Tanpa Nama berkata...

Tahniah kepada rakyat Malaysia!!!

HAPUSKAN GST yang hanya diberi pada kita untuk sumbat perut buncit peragus harta negara!

Dah bagi abis duit rakyat beli beg LV, kapalselam, ntah hapa2 lagi, nak aku yang bayar hutang2 ko, bining najis? VILE PLUTOCRAT!!

Aku ke yang buat keputusan beli itu ini? Aku ke yang beli kapalselam bilion2 tapi tak dapatnya menyelam kapal bangang tu? Bagus namakan 'kapaltakselam', mangkuk!

Aku cadangkan kita semua masukkan nama2 peragut duit rakyat ni ke Vile Plutocrat (https://thevileplutocrat.com/bile/report_vile_behavior/). Dia ni website yang memberi expose mangkuk2 macam Madoff dan suma disgusting, vile perampas harta rakyat dari pelbagai negara di dunia. Senaraikan karparat najis tu dalam senarai sekufu dengan madoff!!

- Jangan GST kat aku, bukan aku yang beli kapal selam tak tau menyelam!! a.k.a Bayar hutang tu sendiri, jangan nak forward kat aku hutang2 ko, aku dah kerja 3, 4 part-time dah ni nak menyara keluarga, paham!!! -

Tanpa Nama berkata...

Chong Wei memang terbaik...

Tanpa Nama berkata...

Tahniah Lee Chong Wei!

Tanpa Nama berkata...

tahniah kepada LCW..
dan tahniah juga kepada RTM1 kerana menyediakan komentator yg cam haram..cakap melalut...dok ulang info rubbish...well done...wahahaha

Tanpa Nama berkata...

badminton pun di politikkan 1 Malaysia dlm tv smlm kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Pokoknya kena kerja keras baru boleh mengutip kejuaraan, itu pun tanpa ada intervensi dari pihak atasan. Kalu nak berjaya dalam bisnis atau sukan sekalipun orang atasan seperti pemimpin UMNO jangan kacau daun, orang bawah boleh maju, tak payak guna kalimat' demi bangsa , agama dan negara atau Ketuanan Melayu'.

Sivakumar berkata...

Tahniah Lee Chong Wei

Beliau telah mengekalkan Malaysia di kemuncak dunia badminton utk lagi satu kali

Ini satu tauladan. Semangat berjuang dan berkerja keras seperti Lee harus dicontohi oleh semua rakyat Malaysia

Jangan jadi macam Ibrahim Ali yg duduk free sebagai board of directors kompeni Vincent Tan walaupun tak layak, duduk goyang kaki dapat kekayaan

Ini bukan hero namanya
Ini zero!

lafemmerouse berkata...

sejak bila you tengok badminton ni hik hik!

Kucing Parsi berkata...

tahniah datuk

gua tunggu emas olimpik

visit

http://melodymockers.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

@amerjzhafran,

"one in a million" ???? kalo gitu rakyat mesia ada 27 million dah skrg ni..atau 30 million dah ke pa...

apasal sekor jer cong wei yang ada? patut ada la 27-30 orang chong wei...

ko patut betulkan, "one in a 30 million" rasanya...

apapun, aku berbangga giler dia menang All England. bagi la hadiah apa2 lagi, tanah ka...bijik kelepir ka....

Tapi aku ingat game lepas ni, dia mesti kene hati2...takut kene tendang awal2 first round.

Kamal Sanusi berkata...

Aku pun nak ucapkan tahniah pada dia. Dlm masa yg sama, terlintas jugak dlm kefala hotak aku ni, sampai bila dia nak main. Apa akan jadi kalau dia pencen kerana barisan pelapis yg dok ada ni semangat juang langsung tak der. Adakah saingan badminton 1Malaysia akan hilang?

Kah kah kah!!!...

jebatderhaka berkata...

kerajaan patut hadiahkan tanah atau apa2 saja utk dato agar kehidupan beliau terjamin selepas bersara..setakat pangkat dato je x guna..lihat la atlit2 di malaysia..kehidupan mereka teruk selepas bersara....datang berlatih naik motor honda cup lampu bulat...

Lang berkata...

tahniah LCW... bila lagi nak dapat tan sri?...

Tanpa Nama berkata...

Aku salut/kagum tgk dia dan Misbun.Payah nk cari antara 2 kaum ni boleh berganding bahu tanpa melihat bangsa dan keturunan dalam membawa Malaysia ke puncak kejayaan.Tahniah kpd Lee Chong Wei dan Misbun.anda berdua memang hebat!
-kiung-

Tanpa Nama berkata...

lu menang ke kalah ke gua apa peduli???? lu pegi dengan duit rakyat, menang dapat anugerah dan macam macam hadiah makan sorang gua dapat apa?? balik nanti bik mama bagi ciuman pulak, lu yang siok, gua apa dapat??? kalau kalau kalah pun duit rakyat tetap lu dah belasah.......

Tanpa Nama berkata...

tahniah juga untuk jurulatih tua badminton negara, datuk misbun sidek. Tak payah pakai orang politik pun boleh berjaya.

yang pakai orang orang politik, apa jadi??

bolah sepak???
kih kih kih kih

olahragah???
kih kih kih kih

storm62 berkata...

Tahniah Datuk Lee & Datuk Misbun !!!

Tahniah jugak kpd Ultraman Tago.

Baru proud to be a Malaysian.

Tanpa Nama berkata...

Bila membaca komen rakan rakan di blog in, banyak yang beri tahniah kepada Chong Wei dan Misbun Sidek.

Banyak yang tanya apakah jadi kepada badminton bila chong wei bersara.

Itulah...kita boleh cari pendatang lain!

Aku ni ada banyak kawan kawan kaum lain kerana di Universiti dulu. Aku tak kira kaum, warna ...semua aje kawan. Mereka juga tak kira aku ni muslim ke apa ke.

Jadi tak bagus gerombolon UMNO/BN tu asyik panggil kaum lain pendatang. Sekarang pendatang yang mengharumi nama Malaysia.

Aku ni binggung kenapa gerombolon UMNO/BN tu tak kata pendatang tak boleh bertanding.

Idris

Tanpa Nama berkata...

aku harap perlawanan diadakan semula sebab empayar berat sebelah... lagipun nak bangga macamana kalau menang perlawanan cara nacam ni ..satu dunia nampak shuttle tu terkeluar dari court... sepatutnya deuce... hakikatnya perlawanan itu belum berakhir...

Tanpa Nama berkata...

kalau semangat juang PR sama dengan semangat juang LCW dan misbun, pru13 nanti PR akan muncul sebagai juara jugak walaupun lawannya lebih kuat drp budak jepun tu.

tapi kalau semangat juang PR macam semangat juang apis asim dan BAM, pru13 nanti PR akan lingkup macam apis asim jugak walaupun lawannya sudah cedera parah tahap ICU.

Tanpa Nama berkata...

tahniah...tahniah...tahniah...dah juara jgn nak kecuh2 lak...LCW AND MISBUN all the best

Mat Dangdut berkata...

Harimau muda ape cer?