Sabtu, 10 Mei 2014

SIAPA DIA DANNY TAN?
 FACE BOOK


Selamatkan Keadilan


 • Eddie Yunus
   Hihii.. CUN3 ...Rezeki GUA DPT cover BALIK APA yg berlaku sebenar nya pd PEMILIHAN PENGGAL lepas... Hahaaa 
  ALLAH swt MAHA BERKUASA N MAHA BERKEHENDAK... 
  AKU betul2 tk sangka ADA ORG punya lh minat kt GUA SAMPAI sanggup SIMPAN GAMBAR2 KOLEKSI GUA kihk
  ...See More
  18 hours ago · Like · 1
 • Eddie Yunus ALLAH jauh kn lh keatas AKU ini ujian2 yg AKU tk mampu ..ujian yg boleh membawa AKU jauh dr mu wahai ALLAH....
  KALAU UJIAN2 yg boleh membawa AKU lebih hampir PD mu wahai ALLAH.....beri kn lh UJIAN2 itu pd diri ku WAHAI ALLAH.. DAN engkau bantu lh aku wahai Allah DLM UJIAN2 yg engkau beri kn pd AKU.. Supaya AKU berjaya menempuh SEGALA2 UJIAN2 itu DGN hasil kejayaan disisi mu WAHAI ALLAH.. 
  Aamiinn3
  18 hours ago · Like · 1
 • Eddie Yunus Allahhuakhbar!!! GOYANG GUA GENG DGN UJIAN2 yg BOLEH BUAT GUA riak nii GENG... Nauuzubilllahhhh!!!Azmin Ali ada buat berniaga dengan Danny Tan. Saya tak tahu siapa Danny Tan. Azmin ada jual tanah murah kemudian tuduh Tan Seri Khalid Ibrahim jual tanah dekat Tropicana. kenapa Azmin Ali ini nak sangat jadi MB Selangor. Ini kerana sebelum pilihan raya dulu Azmin ada ambil duit dari Syarikat Gapurna. Azmin janji projek PKNS dekat Petaling Jaya akan diberi pada Gapurna. Semua akan selesai kalau Azmin jadi Menteri Besar. Tuan Gapurna ini ada pergi jumpa Datuk Seri Anwar Ibrahim lepas pilihan raya selesai. Tuan syarikat ini terpaksa mengadu kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim tentang duit down payment yang telah diambil oleh Azmin Ali. Tuan punya syarikat terpaksa berterus terang kerana tak ada pilihan. Yang menjadi Menteri Besar bukan Azmin Ali tetapi Tan Seri Khalid Ibrahim. Cerita Azmin Ali ambil duit dari projek PKNS sebelum pilihan raya ini rupanya bukan citer baru.di prk kajang kata budget nak buat banyak bilik gerakan tak cukup. Ini sebab Azmin Ali dah ambil 200 juta ringgit duit sumbangan dari peniaga Cina yang menyokong Datuk Seri Anwar. Duit ini diberikan untuk PRU13. Bila sekali lagi minta sumbangan kerana Dr Wan Azizah nak bertanding di Kajang, cerita duit 200 juta ini terkantoi. bersyukurlah. inilah hikmah sebab adanya pilihan raya kecil Kajang. saya curiga bila dengar kisah Azmin Ali ini. Dari dulu lagi kawan -kawan selalu ingatkan yang Azmin Ali ini tak boleh dipercayai.ada cerita macam mana Azmin Ali dah porak perandakan pemilihan PKR. Azmin Ali main duit beli undi dekat Sabah dengan Sarawak. pemilihan PKR kali ini dah jadi macam pemilihan UMNO. Azmin Ali bawa budaya politik wang dalam PKR. Wassalam

Recipient:  
KAH KAH

KAH

5 ulasan:

Awanama berkata...

Vincent tan, tan kean soon n danny tan.. Semua ni kan dermawan, takada udang di sebalik mee punya, semua bagi ikhlas

Awanama berkata...

Katakan 'TIDAK" pd AA dan katakan "TIDAK" pd AI..22 ni ada genetik UNO yang kuat dan berbisa menjadi parasit pada keadilan dan perjuangan rakyat.

Awanama berkata...

Jangan biarkan duri dalam daging mereputkan PKR...Walaupun Khalid itu ibarat gunting dalam lipatan, gunakanlah gunting ini untuk memotong duri dalam daging itu...Aku harap korang semua faham peribahasa dari aku yang marhaaen lagi poyo ini.

Awanama berkata...

Lu Eddie pergi hisap dadah la posmen ..

Awanama berkata...

lebai google kata memand ada danny tan chee seng. sorg billionaire.