Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 2 Januari 2009

PELAKON SAMBILAN, PENYAMPAI BERITA SAH POSITIF DADAH – berita hairan



KUALA LUMPUR: Pelakon sambilan yang juga penulis skrip serta seorang penyampai berita wanita sebuah stesen televisyen swasta yang ditahan dalam parti seks semalam, disahkan positif mengambil dadah.

Mereka dan tujuh yang lain ditahan selepas mengadakan parti seks dan dadah sempena sambutan tahun baru di sebuah hotel di Jalan P Ramlee di sini.

Dalam operasi itu, polis menahan 26 orang dengan ujian air kencing mendapati sembilan daripadanya positif dadah jenis ectasy dan ketamin.


kah kah kah… tak abis abis cara laporan tak siap… semuan tergantung…. kah kah kah…apa punya tuuuur punya wartawan….kah kah kah..

woit….laporan berita ada hukumnya…. tak kan wartawan tah tahu…..dimana?.... siapa?... kenapa?... bagaimana?.... bila?....kah kah kah… stesen tv mana?... kah kah kah

woit… ada beribu ribu pelakon tambahan…. woit ….yang mana satu… kah kah kah…

woit…. ada berbelas belas penyampai berita …. yang mana satu… kah kah kah…

woit …. bila ada kes PAKATAN RAKYAT … bukan sahaja ada nama…. gambar pun ada keluar…. ingat tak kes di ipoh 3 hari sebelum pilihanraya kecil permatang pauh…. bukan main hebat lagi…. ada gambar… ada sex… ada dadah…. TAPI SEMUA KELENTONG…. kah kah kah….

kah kah kah… inilah teknik media arus perdana … tak tahu siapa yang di lapor…apa punya tuuuur…..kah kah kah… wartawan lulusan sintok…. kah kah kah




9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

PIC DIA MAY BE KOT..

http://www.ohbulan.com/gossip-farahrizan-dari-astro-awani-antara-2-selebriti-di-tahan/comment-page-3/#comment-27036

Tanpa Nama berkata...

may be

www.ohbulan.com/gossip-farahrizan-dari-astro-awani-antara-2-selebriti-di-tahan/comment-page-3/#comment-27036

Johan berkata...

Ni taktik kasi suspens ni..cliffhanger..wat org rmai trtnggu2..cm tgk wayang gambar bergenre thriller..
ni lah kehebatan media arus perdana kita,ni lah kriteria utama yg dijdkn sandaran olih Munkee Shabery Cheeky tok jdkn media kita agi hebat dr BBC,CNN,Al Jazeera..media kita agi hebat dr dorg sebab diaorg trus kasi tau sume tp kita hold back tok kasi tambah perisa..meleleh air liuh rakyat trtnggu dgn xsbr..sbb tu Shabery ni bibir asyk brliuh je kahkahkah ni Bolehland wei,don't play play!

sEmut berkata...

haha. berita bangsat macam ni sejak dari mula aku pandai membaca lagi dah wujud.

memang pak lebai google bleh tolong cari siapa.

tapi kenapa media nak sorok?

bodoh macam bik mama. ptui!

MahadeyBersiong berkata...

Pelakon sambilan yang juga penulis skrip..Mungkinkah Najib Tun Razak?

Khun Pana aka johanssm berkata...

Selamat pulang ke tanah dan air.

Semoga kita faham apa itu miskin dan KERAjaan yang tipu rakyat semasa di dunia Bangla. (patutlah ramai bangla tak nak pulang walaupun permit kerja sudah lapuk)

Tajuk Berita: "Gang Bang dengan Dadah- oleh pelakon handalan dan pembaca berita handalan"
Berita macam itu , tak hairan.
Ada kondom , maknanya "play safe". Produk kondom buatan Malaysia patut di pakai.
GangBang ada lah Halal dan bukan nya Haram di segi undang-undang negara malaysia.
Cuma dadah per bagai jenis itu yang susah nak di jawap.

Sebelum ni, terdapat juga berita " GangBang dengan C4" , tapi sampai hari ini tiada yang tampil akui.
Yang tampil akui itu dah cabut ke India tanpa belas kasihan kepada 2 anjing belaan dan satu lagi ter kena kes-kes mahkamah yang berlambak tinggi dan ter kena jeratan ISA.

ALOY berkata...

gua pun ader bace berite tu,,, ape2 ntah, serupa tak yah bagitau..

Air-Fun berkata...

wartawan hiburan banyak nye penyumbang kepada perlakuan fitnah.. mane tak jadik fitnah nama orang yg kene tuduh takmo kasi tau.. org baca cerita.. dok tembak sape org nyer..

Farouk berkata...

Yang ni saya setuju. Pasal apa tak sebutkan saja nama penyampai berita tu? Sekurang-kurangnya jika disebutkan, boleh juga kita tahu siapa. Boleh juga kita jadikan orang tu contoh negatif...