Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 16 Mei 2010

PAKATAN RAKYAT SAH MENANG DI SIBU




LAPORAN TERBARU - TERKINI
-jam 9.27 malam


PAKATN SAH SAHEH BETUL TEPAT BENAR TAK SALAH SUDAH MENANG

DARI Tony Phua: PR menang antara 300 hingga 40



SAH SAHEH BETUL TEPAT CILAKA LAKNAT


gerombolan sudah kalah di sibu !


DARI Fuziah Salleh (PKR): Tak rasmi PR menang 390 undi
2 minit yang lalu jam 9.32

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

patut pn kat TV xtayang...
ruponya dh kalah BN..huahua
gumbiranya dalam hati...
xjadi ler naik gaji kakitangan awam.hehehe

mangchikla berkata...

dari 'low turn out percentage' naik ke 'more then 60% turn out', dari beza 2590 turun ke 390? kelakau la... ingat orang bodoh ke, janji sampai puloh juta pon boleh kalah ke akakakakakakakakakaka ape ape pon , alhmadulillah, pada Tuan Haji Abdul Hadi 'org pakai cawat' dah jadik pandai

Tanpa Nama berkata...

tak fahamlah apa punya berita sume ni...super suspense tahan cipan skang nih tunggu keputusan..aparaaa SPR tu.. giler ke aper...mcm tak nak bagi PR menang jew...silap mata apa derang nak maen tuu...hampehhh

Tanpa Nama berkata...

tak rasmi. Bila nk rasmi nya pala bpk spr nk umum pun takut. Dh mendidih darah aku tggu cilako tul spr ni. Skit benar majoriti msti puak gerombalan kehel gak nk menang cilako ptuih.

Tanpa Nama berkata...

PERKASA dah siap nak melolong Cina sudah pukul BN alias sudah pukul UMNO, dah pukul Melayu, dah pukul Ketuanan Melayu, mengikut logik Ketuanan Melayu atau Ibrahim Ali. BN akan cari jalan nak gagalkan kemenangan PR seperti mengatakan PR dah bungkus walaupun semasa suatu ketika dulu PKR menang satu undi PR tak kungjung BUNGKUS.
Muntahan loya dari Perkasa akan memantapkan lagi perjuangan PR

Tanpa Nama berkata...

ceh!
cilaka betul pr ni
macamana boleh menang???
aku dah banyak tabur kat sana dah
sekolah cina pun aku dah tabur
macamana kita boleh kalah nih!!
ni mesti iban sabotaj ni!

***bukan aku kata. orang kata!

kingkonglee berkata...

hoi hicyam, .. gua tatak mau komen lagi, nanti confirm, gua komen kaw kaw .. long leave PR.

Saiful berkata...

bonjorno...viva pr..sapa lagi mp nak mampuih lepas ni..ataupun suruh sapa2 letak jawatan..terutamanya yg pasti pr menang..suruh la..pas ka letak jawatan..bukan apa ada prk ni ..baru ada fulus masuk..semua masuk ..dari jual tisu ..buat lap bontot..sampai ke tiket airasia laku..
terutamanya cendoi dan kretek..
hidup prk..makcik jual bihun sup pun menang..

Tanpa Nama berkata...

aku pun sibuk duk tunggu keputusan PR p212 ni kat tv, rupe2 nye dah kalah. kuang3. buat lagi projek haram.