Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 16 Mac 2010

LAGI PROJEK TIPU



MENGUTIP SARANG BURUNG DI MRR2




SELENGGARA BERKALA ELAK MRR2 SEMAKIN TERUK - melayau

KUALA LUMPUR 15 Mac - Pihak yang bertanggungjawab ke atas Jalan Lingkaran Tengah 2 (MRR2) perlu melakukan penyelenggaraan berkala bagi mengelakkan keadaan jalan itu menjadi semakin teruk.

Pensyarah dan penyelidik Fakulti Kejuruteraan Awam Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Mohd. Zamri Ramli berkata, ini kerana MRR2 mempunyai banyak jejambat yang menggunakan penyambungan pengembangan.

''Jika penyelenggaraan tidak dilakukan dengan kerap, lubang akan berlaku di sekitar penyambungan tersebut.

KAH KAH KAH...

woit.... INI JAMBATAN MAUT.... kah kah kah..

kah kah kah... BILA BILA MASA BOLEH RUNTUH... kah kah kah ..

woit.... APA JADI DENGAN SAMY PUNYA KRONI?.... kah kah kah...

woit... INI BUKAN ENTOT ENTOT LARI...kkah kah kah..

kah kah kah... INI TAMPAL TAMBAL... AMBIL DUIT CABUT LARI ....kah kah kah..



22 ulasan:

Suka Lawak berkata...

"Toll naik sikit, manyak marah saya. You ingat semua ini toll saya punya bapa punya kah!?"

"..orang-orang muda sekarang banyak hisap dada.."

"..marilah kita semua menderma dara.."

"Saya gembira bahawa didapati tiada pemuda MIC terlibat dalam kes Arqam"

"Tuan-tuan dan puan-puan, saudara mara, sesudah semua orang makan kenyang, sekarang kita mempersilakan Datin Paduka Rafidah Aziz naik ke pentas untuk membuka kain."

"Sebenarnya, kemaluan saya sangat-sangat besar"

"Orang PAS selalu kafir sama orang, saya pun dia kafirkan"

Mana nak ku cari ganti Menteri cam ni Encik Isham oooiii.... hi...hi...hi

mosabit berkata...

anda dinasihatkan supaya mengelak dari menggunakan laluan ini jika mau selamat....

itu projek selenggara nak kutip ufti jer....

Tanpa Nama berkata...

Dei thambi,

Jangan cakap ini consultant tarak betul design, ini consultant ada ir, ada Ar, ada JKR tau...

Ini semua salah kontrator...apa pasal diaworang ambik itu pekerja dari indon, dari bangla, dari india, dari vietnam...sepatutnya itu kontrator kena ambik pekerja dari USA, dari UK, dari Jerman, dari Europe tau...

Jadi...kalu itu jambatan runtuh...bukan kita punya salah...itu sudah Takdir...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Bro! betul bro! ini macam nak kutip sarang burung layang2 kat gua niah. kah!kah!kah!

asyMok_Aambo berkata...

kah kah kah
hik hik hik
tampal jangan tak tampal!

Tanpa Nama berkata...

Woi 'Suka Lawak'....kah..kah..kah..sakit perut ku !!

Tanpa Nama berkata...

dei tambi!

jepun punya jambatan pun ada runtuh time gempa bumi

ini kan pula jambantan kat sini
setakat retak lubang biasalah
itu struktur tanah punya hal

apa hal mau kecoh sangat
itu jambantan belum runtuh lagi ma
baru retak tak ada hal punya

*bukan aku kata
diaorang kata

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

boleh melepas atas jejambat tu

Tanpa Nama berkata...

setakat buat jambatan jenis tampal tebuk macam nih, budak tahap tadika pun boleh buat

Tanpa Nama berkata...

SAYANG...TAMPAL GUNA KOTEX PUN OKEY...SEMUA LOBANG BOLEH KASI TUTUP MODAL PUN X BANYAK....

Tanpa Nama berkata...

DULU ADA MAT FLIP FLOP (PAK LAH), SEKARANG ADA MAT U-TURN (NAJIB)..

KUALA LUMPUR, 16 Mac — Penutupan sementara hentian bas Puduraya untuk kerja-kerja pengubahsuaian yang dijadulkan bermula Jumaat ini ditangguhkan, menurut UDA Holdings Berhad.

Katanya penangguhan penutupan stesen bas ekspres utama itu adalah bersifat sementara sehingga ke satu tarikh yang akan diberitahu kemudian.

SUMBER: MALAYSIAN INSIDER 16032010

Tanpa Nama berkata...

Tuan TT,

Boleh tolong dapatkan fakta-fakta sejarah utuk lawan balik "fuck-ta"-"fuck-ta" pencacai-pencacai UMNgOk/Beer eNd dalam isu Royalti Petroleum dan Gas Negeri Kelantan.

cukup untuk "membelasah" geng-geng "Pengkhianat" Negeri Kelantan.

Keliwontron berkata...

Nak roboh MRR2 tak boleh sudah kantoi , nak tampal pun tak leh nyorok sudah kantoi .... apa nak di kato lagi .... jgn ada pengguna mati MRR2 runtuh sudah .... tersedak makan putu mayam nanti Tun Samy Bulu

Tanpa Nama berkata...

On Mar 25 Mohd Saiful Bukhari going to be 'check-mated' during cross-examined by the defence. Remember Saiful, it was at a bright day time when you claimed Anwar closed the curtain and switched off the master bedroom lights. Bodoh, memang bodoh. Saiful, you so bodoh to follow the scripts written by ardent Hindi movie fan Rosmah and her ex-runner friend cum Saiful's 'God-mother in-law' Mumtaz Begum Jaafar. Both perhaps wrote up script after watching too many C-rated Hindi movies.

Tanpa Nama berkata...

Tambi Samy Vellu dan isterinya harus berdiri dibawah MRR2 setiap hari bagi memberi keyakinan kepada pengguna2 MRR2, dimana ia selamat digunakan !!

special task force berkata...

suka lawak, komen you memang class, tergelak aku baca. hehehehe

Tanpa Nama berkata...

PEMERHATIAN & PERHATIAN

Ini tuan rumah sudah pergi cari sarang burung layang-layang

Itu pasal rumah sunyi tak ada orang jaga

Tak apa minggu depan orang tua ini akan balik untuk jaga rumah ini

Tunggulah haa!
Sementara tu masuk TKO dulu

merbok berkata...

macam SIAL ja kan?? tu pun ada jugak dok pangkah undi utk UBN.

Tanpa Nama berkata...

mr tt

a bit offtopic but...

hv u noticed BIG MAMA recent photos in the NST (or the star) on monday (the UNISEL full page congrat) and on tuesday (for the opening of the current parliament sitting - she was pictured just behind the Agong)

very CUN babe there, man!
double-chin gone, model face, sharp like a cookie...


the photoshoper must have been working ot bigtime.

kah,kah,kah,kah...betol-kah?

Tanpa Nama berkata...

10:28 botox la tu...aku pun klu ada r.m kasi tegang aku punya tetek

HajiKepalaLembu berkata...

TANPA NAMA..KAT GUA NIAH MANA ADA BURUNG LAYANG2. YAN ADA KELAWAR..HAHAHAHAHA

Tanpa Nama berkata...

nak tambah lawak SUka Lawak

mereka..mereka dalam dewan ini tipu. cakap saya ada sebuah rumah di australia.mana ada satu rumah..saya ada dua rumah...

masa tu samy velu kat india dia cakap kat video confrencing..ayam kambing...ayam kambing...

cuba tanya kheng yaik
mungkin dia mau makan ayam sama kambing

cuba tanya li liong sik
dia mau bawa balik ayam dan kambing ke malaysia

cuba tanya mahathir pulak
dia nak balik ( i am coming)

sewaktu samy velu merasmikan pejabat pos di sungai siput
"ini pos laju banyak bagus, hari ini hantar, semalam sampai" macamana tuu...
(sebenarnya satu malam)

ha..ha tak lawak pun



ha..ha