Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 11 Jun 2012

MARI KITA KETAWA - JANJI HANTU




HANTU DATANG UNTUK TUNAI JANJI





























SILA JANGAN KETAWA APABILA LIHAT KLIP INI

ini klip sedih
ini klip belia 4b

4b ialah:
belia bangang
belia bodoh
belia bahllol
belia bongok


belia ini sedang mentarbiah kereta
belia ini sedang mentarbiah motosikal
belia ini sedang mentarbiah lampu jalan

bukankah ini kerja bodoh?
bukahkan ini kerja bangang?

jangan ketawa
mari kita bersedih
kah kah kah


PROGRAM LEPAK YANG BERJAYA JADI BANGANG




layari sekarang untuk punk rock:







15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

"MARI KITA KETAWA - JANJI HANTU"

bila aku memula tengok katun zunar tu, frame atas yg guna bahasa monggolia/russia tu, aku ingatkan JANJI HANTU dalam tajuk posting tu bro tt maksudkan janji tun tuya yg bukan takat dah jadi arwah tetapi dah berkecai tinggal tulangtemulang je lalu kini menjelma kembali untuk menunaikan janji dia nak menghantui bekas kekasih yg menzaliminya...
tapi bila tengok frame bawah yg guna bahasa negaraku tu, baru aku sedar rupa2nya sang hantu yg tt maksudkan sebenarnya ialah tuanhaji yg jendul kepalanya sangat lebar tu kahkahkahkah tersimpul jugak bahasa tt!

-average joe-
klakka-la.blogspot: MARI BELAJAR DAN MEMAHAMI: Simpulan Bahasa (LET'S LEARN AND UNDERSTAND: Malay Idioms)

Tanpa Nama berkata...

bongok punya belia....nak mati mesti bayar hutang,kahkhakhkahkhahahhatuuih

ingat tu belia2.....

amenobutakayu berkata...

kah kah kah... (guling guling)

Tanpa Nama berkata...

lu tak nampak ker isham? kuman2 dan malaikat beterbangan memerhatikan ceramah UMNO totok ni..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Lepak Positif kah kah kah..
Pasang Kaset aje la senang :)

lari dari hutang? sedih..

lupuskan PTPTN supaya tak payah bayar utang la bengap.. sape yang nak utang.. :D

bigfish berkata...

Patutnya ketua belia ni masuk dalam super spontan ari tu. memang dah mencapai lawak tahap black belt colour hijau...wakakakaka

betul-betul la belai 4b!

Tanpa Nama berkata...

Kepala koroklah kau, Belia 4B. Hutang PTPTN tu punyalah membebankan pelajar2. Ko ingat ni zaman 80an 90an ke?? Sekarang ni, kos kehidupan punyalah tinggi, tak kesian ke kat pelajar yang belajar demi negara, hah??

Kan lebih baik hapuskan sahaja PTPTN dan bagi pendidikan percuma, lagi senang. Duit PT tu duit cukai rakyat. Daripada cukai2 rakyat ni diberi kat kroni2 UMNO buat projek2 batu nisan dan buat perniagaan yang cepat bankrap, baik salurkan duit cukai ni untuk pendidikan percuma.

Tanpa Nama berkata...

Aku masih cuba untuk bersedih..

Tanpa Nama berkata...

nampak gaya ramai la puak2 BN yang masuk neraka..sebabbb..dia orang ni yg ramai tak bayar hutang..hutang NFC, hutang BMF, hutang janji etc..

silat pulut berkata...

ramainya geng silat ghaib!!

Non-Governmental Individual berkata...

kah kah kah! lawak!

Tanpa Nama berkata...

Kalau dah dipupuskan hutang tu kan ke maknanya dah takde hutang! Kurang bijak mamat ni

Tanpa Nama berkata...

salam. berkenaan tuntutan untuk bagi pendidikan percuma saya tidak berapa setuju. bagaimana pula dengan nasib pelajar yang dapat pinjaman mara?belajar normal lah kene bayar. cuma kalau perlu dibuat kajian semula hanyalah berkenaan bunga bayaran balik. nk belajar free x logic lah. tuntutan bersih yang lain semua saya sgt setuju. selamat berjuang sahabat!!

Tanpa Nama berkata...

ketawa....ketawa

Tanpa Nama berkata...

BENGAP, BODOH, BABIK, BUTOH = B4B malukan org johor.. Dari : Org kluang yg malu dg perangai B4B