Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 16 Julai 2012

MEMINTA BANTUAN PARA PEMBACA - MENCARI MINAH GEMOK YANG HILANG!



DIMANA MINAH GEMOK INI SEKARANG?



MAKLUMAT UNTUK SEMUA
Kepada kawan kawan dan rakyat tempatan khususnya yang akan hadir pada PIDATO ANWAR IBRAHIM di Kampung JALAN KEBUN pada 18hb Julai 2012 hari Rabu jam 8 malam, sila berhati hati terhadap seorang manusia berhati lembu berlidah biawak ni.

DIKHUATIRI VIRUS BAHAYA YANG DIHADAPINYA BOLEH BERJANGKIT
. Sila hubungi Pencacai Umno Macam Biawak kerana dikatakan belliau sedang mencari adik kembar siamnya yang kene sawan tu yang telah dibodoh bodohkan oleh UMNO.



5 ulasan:

Pro_Pembaharuan berkata...

hahahahhahaha... gangster 36 paling cun!

hahahaha... gangster yang berbangga dengan IQ rendah.

hahahahaha... lelaki melayu yang menjadi pujaan gerombolan umno tungau!

hahahahhaa... dia ni baik sikit dari papagomol...

dia ni lagi berani dari UDIN RAIS sebab tunjuk muka sendiri...

UDIN RAIS dan mamat ni memang hodoh dan tak hensem...

tak hensem dan hodoh sinonim dengan UMNO

Tanpa Nama berkata...

Kain rentang di bulatan bukit rimau telah dirosakkan supaya orang ramai tidak dapat baca tentang program yang bakal diadakan.

ee ee ee berkata...

harap TT bole bantu betol ke ni mesyuarat united malays national organization? apsal muka tak macam malays pon yang kat depan tuh?

http://1.bp.blogspot.com/-MTmtcmghltY/UADvrqppBiI/AAAAAAAALpg/-p4u0A_oAPk/s1600/P7140442.JPG

Tanpa Nama berkata...

anak babi disolek oleh saifool juboq....
kah...kah...kah...

MADEY LIDAH CABANG berkata...

Bro Hisham,

Tolonglah jangan menyindir lembu, biawak dan babi kerana kesemua binatang ini ada gunanya kepada umat manusia dan boleh dijadikan makanan.

Lembu makanan kesukaan orang Melayu.
Biawak makanan kesukaan orang Siam.
Babi makanan kesukaan orang Cina.

Si syaitan didalam gambar itu patut digelar Madey berlidah macam Madey kerana di Malaysia Madey dan Najis lah perkatan paling hina.

KAH KAH KAH