Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 21 Oktober 2012

SATU L:AGI BAYI DI TEMUI MATI - SILA GUNA KONDOM





KOMENTAR TUKAR TIUB
sekali lagi diberitahu
bahawa sex itu nikmat
sex menyoronokkan
ketika pancutan berlaku dunia ini dilupakan

inilah hakikat sex
pak lebai suka sex
tok kadi suka sex
pengangur suka sex
profesor suka sex
 
tu pasal ramai banyak bini
ramai banyak girl friend
ramai banyak laki
ramai banyak awek
ramai banyak balak

kalau muda lagi best
boleh berkali kali sehari  buat sex

tetapi awas sex bukan percuma
tidak ada free sex
semua wajib dibayar
paling minum beli kondom
 
pakai kondom
untuk pastikan tak dapat anak
tak perlu buang bayi
bila pakai kondom
air mani tersangkut dalam kondom
hasilnay air mani
tak merayau keluar
masuk ke dalam buret perempuan
tapi nikmat pancutan sama
ini amat selamat dan tak ada kerisauan

khalas. period.

jangan buang bayi
bayi itu adalah kita
bayi itu adalah manusia

NOTA:
kalau tak nak kena gigit nyamuk pakai kelambu
kalau tak nak basah pakai baju hujan atau pyung
kalau entot tak nak anak pakai kondom
 

MAYAT BAYI LELAKI BARU LAHIR DALAM LOJI KUMBAHAN - meloya

KUALA LUMPUR 20 Okt. - Mayat seorang bayi lelaki yang dipercayai baru dilahirkan ditemui dalam loji kumbahan Indah Water Konsortium di Taman Medan, Batu 5 di Sentul di sini hari ini.

Mayat bayi yang masih bertali pusat itu ditemui seorang pekerja IWK yang sedang melakukan pemeriksaan rutin di salah satu pembetung di situ kira-kira pukul 11 pagi.

Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Zakaria Pagan berkata, pada mulanya pekerja itu menyangkakan objek ditemuinya sampah namun setelah diteliti objek itu adalah mayat bayi.

"Polis sedang menyiasat sama ada bayi malang itu dibuang dalam kolam pembetung atau dihanyutkan dari kawasan perumahan berdekatan," katanya ketika dihubungi hari ini. 

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...MARI TEKA INI BAYI  SIAPA?.... kah kah ka..

kah kah kah...BAYI CHINA?... BAYI BENGALI? ...kah kah kah..

kah kah kah...BAYI MELAYU ISLAM?.... kah kah kah


4 ulasan:

MELAYU LIBERAL berkata...

Ini sudah tentu 100% bayi Muslim Islam Melayu bermazhab Ahl Sunnah wal jamaah.

Mengapa saya sangat pasti?

Sebab semua kawan-kawan kafir (dhimmi, harbi, herba) saya yang suka makan babi semua akan guna kondom bila mereka nak melakukan hubungan seks tanpa bernikah.

Bila mereka melakukan hubungan seks di hotel, tiada kaki penyibuk yang datang nak mengintai atau tangkap.


Hanya kawan sebangsa dan seagama dengan saya sahaja yang tak nak guna kondom.

Mengapa? Ada beberapa alasan yang diberikan.

(1) Sebab kondom itu haram. Sila rujuk Hadith Muslim 3371 Kitab al Nikah.


(2) Sebab sesetengah ulama berpendapat kondom itu makruh.

(3) Sebab malu nak beli kondom kat 711. Takut nanti kena report & kena tangkap basah oleh sipenyibuk-penyibuk JAWI, JAIS, & JAKIM yang suka jaga tepi kain orang lain.

(4) Sebab sahaja tak nak pakai kondom sebab dah jemu pakai kondom.

(5) Sebab tak ada duit nak kahwin sebab semua ibubapa nak jemput 100,000 orang ke majlis kahwin macam Ali Rostam. Jadi kerana tak boleh tahan bila air mani mahu pancut keluar, terpaksa lakukan seks tanpa kondom.

(6) Sebab cikgu tak ajar disekolah. Bila sampai kematapelajaran biologi dan bab persetubuhan atau persenyawaan, semua cikgu akan skip bab ini kerana mereka malu nak ajar anak murid tentang hubungan seks.

Tanpa Nama berkata...

ini la golongan yg bodoh sombong ..dah bodoh lagi sombong ! pastu bebal ! ada otak buat jadi tepu ! susah sgt ke pergi kedai beli kondom ?! ..susah sgt ke pakai kondom ?! ..ke nak kena ajarkan satu2 kt sekolah cara pakai kondom ?! ..haisshhh ..tak pasal2 double lu punya dosa dpt !! ..tak payah teka2 ah tt, tau dh meLAYU punya angkara nie !

Tanpa Nama berkata...

"tu pasal ramai banyak bini
ramai banyak girl friend"

fitrah orang pompuang ni, dia suka sex tapi sekali sekala jer, bukannya selalu atau tiap2 hari.. bukannya tak penting, tapi janji ada jer.. ada pun tak apa, tak ada tak boleh la..

jangan ingat orang kawen 4, hari2 asal jumpa jer, nak kena balun bila tiba time giliran bini2 yang lain.. tak percaya, cuba tanya pompuan yang dah berkawen.. sex seminggu sekali pun ok, sebulan sekali pun ok.. malah 2 bulan sekali pun, dia ok jer.. kalau minta belasah tiap2 hari, tobat la dia tak mau.. seminggu 2 kali pun, dia dah tak larat nak layan dah..

Tanpa Nama berkata...

Bertambah satu lagi ahli syurga yang pasti..