Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 18 Januari 2009

TERUSKAN PULAU PRODUK YAHUDI - malayau


KUANTAN 17 Jan. – Rakyat Malaysia diingatkan supaya tidak membeli produk keluaran syarikat milik Israel di negara ini kerana tindakan itu seolah-olah menyokong perbuatan ganas rejim Zionis membunuh rakyat Palestin.



kah kah kah…. betul ke ni…. betul ke?.... kah kah kah

woit … pulangkan bail kapal selam tu… minta duit balik… kah kah kah…

woit…. jet tornado tu bukan business zionis ke?.... kah kah kah

woit…. eurokopter tu bukan modal zionis ke?.... kah kah kah




4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Beranikah bakal ribuan penunai haji termasuk pemimpin lain PULAU naik kapal terbang yang dibuat oleh AS?
Malah banyak produk yang menjadi gajet kesenangan dan keselesaan orang Islam di dunia adalah daripada produk sama ada secara langsung atau tidak langsung adalah buatan AS.
Jangan boikot coca-cola aje, bagaimana boikot dagangan dengan AS?

neutral berkata...

betul kata.....org ramai sebenar tidak berhak nak komen atas siapa betul atau salah dlm peperangan...kita tak kata isreal tu betul, pun tak boleh kata Harmas tu tak salah...kalu bukan dia suka perang, rakyat-2 tak payah susah..dia berjuang bukan utk rakyat, maka utk sendiri saja, tapi rakyat yg sengsara.
Pasal boikot product AS, boleh kah? betul kah? mampu kah?
halo kawan-2 sekalian, u ada guna computer kah? sebagaimana yg saya tahu, semua processor computer ialah barangan zionis, boikot la...jgn tak boikot, jgn tak berani boikot. mengapa kerajaan kita tak nak balik ke zaman guna tangan/kaki/otak utk kira dan bekerja...?boikot intel, boikot AMD, start processor jenama palestine atau brand mat mongol....
wahai rakyat malaysia yg sudah bukan pandai, jgn lagi ikut cakap-2 saja org, org panggil boikot, u boikot, org panggil makan taik, u makan juga kah...? pandang keadaan, keperluan dipentingkan dulu, negara Iraq yg di serang AS pun masih guna barangan AS, why? sebab keperluan...unless ada alternative...cola u boleh kata tak nak minum, McD/KFC boleh kata tak mau makan, tapi processor atau apa barangan teknologi u boleh abaikan kah...?
semlm i terjumpa 2 laki yg bodoh, kata ni cerminmata buatan israel, kami boikot...
alamak, i geram dan geli hati sampai nak kentut....1st, malaysia tak ada cermin mata buatan israel, 2nd, brand brand mcm rayban, levis' bukan jenama AS kah...why masih tak buang....ni la remaja malaysia zaman ni....org woit woit, dia pun woit woit saja....tak ada otak pi fikir....

sedih la...bukan saya tak kesian mangsa-2 palestine, tapi kalu betul-2 begitu bersemangat, ambil senjata pi berperang kat palestine, jgn duduk sini pegang Mcd punya burger, pakai levis', sunglasses rayban/oakley, kemudian jerik boikot barangan AS/israel.......i mesti gelak sampai taik keluar....

sekian terima kasih...

neutral again berkata...

kita tidak payah cakap yg jauh...hanya tengok tu utusan melayau cukup...office dia bukan kah semua bergantung kepada barangan/teknologi AS....tapi dia masih panggil org boikot barangan AS, tak lucu kah....
jgn-2 penerbit tu satu tangan burger McD, 1 tangan type computer intel dgn tajuk ni.....

kah kah kah kah kah kah......

aloy berkata...

takpela bro,,kita pulau mana mampu la kot,,,,