Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 18 Januari 2009

BILIK SULIT TOLAK PENONTON


Teater Bilik Sulit malam kelmarin di Actor Studio Pulau Pinang
telah ‘full house’.

Semua tempat duduk telah di penuhi. Malah kerusi plastik terpaksa
dibawa masuk untuk tambahan.

Seramai 15 orang penonton terpaksa di tolak kerana tidak ada kerusi lagi.

Petang ini jam 3.30 Bilik Sulit akan dipentaskan sekali lagi.
Malam ini jam 8.30 adalah pementasan terakhir di Tanjung.

Bulan Febuary depan Bilik Sulit akan ke Shah Alam, Ulu Klang dan Ipoh.
Sila perhatikan tarikhnya untuk bakal penonton yang




8 ulasan:

daLyaanoon berkata...

rugi besar yang tak dapat tgk!

Tanpa Nama berkata...

Satu persembahan yang "brilliant' tapi Datuk Azahar dan 5 gengnya (semuanya 6 jahanam)dari UMNO mesti kutuk jika mereka menonton. Terasa bagaikan persembahan itu betul-betul cerminkan senario sebenar, malahan mereka yang selaku Cawangan Khas bagaikan Cawangan Khas yang asli.
Jika persembahan itu di'enhance'kan dengan latar musik yang mendukung suasana soal-jawab/temu-bual terhadap mangsa ISA itu mungkin persembahan akan terasa lebih real/berkesan/menyengat atau akrab lagi.
SUNGGUH KEJAM/TIADA PERI KEMANUSIAAN DAN ZALIM SEKALI SAAT YANG HARUS DILALUI OLEH MANGSA ISA

aloy berkata...

dah sampai shah alam nanti gua sure turun beb...tak sabar..

F.A.Z.R.U.L.L.S berkata...

Salam Tuan,

Saya hari ni pada pukul 3pm berkesempatan in-person berjumpa dengan tuan... memang best teater ni.. dalam dan mendalam maksudnya.. rugi pada yang tak dapat menonton......

Terpegun di dan khusuk menonton.. kalau ada nak buat laagi teater yang sedemikian di penang sila khabarkan..

Berpeluang tadi berjumpa dengan ramai orang.. yang cina.. yang india.. yang melayu lagi lah.. yang mat saleh.. yang minah saleh.. pun ada..

Student USM.. hmm jambu2 pun mai.. hee.. orait...

That great...

Salam

wan farid kalah menongeng berkata...

aku tgk teater ni masa di bar council itu ari.bkn di penang.

masa menonton teater ni aku teringat zaman aku sekolah di asrama penuh dulu zaman awal 2000.senior-senior yg raging/buli/belasah budak junior mcm aku kena adalah lebih kurang sama.mcm SB gertak tahanan dlm Bilik Sulit.

adakah senior-senior aku dulu telah membaca cara-cara SB 'soal siasat' tahanan tak tahulah. mintak-mintak semoga sekolah asrama penuh sekarang tak macam dulu lagi.sedih lah beb dah macam bilik sulit ISA pulak asrama-asrama penuh ni

aku cuma tak mahu budak-budak sekolah ni membesar dgn mempunyai pemikiran mentaliti seperti SB-SB ni suma.rata-rata kawan kawan asrama aku dulu pun dah menjadi ahli gerombolan apa lah nak jadi

mawe berkata...

macam best jer...tak rakam ker pastu letak kat you tube...ada buat kat melaka tak,.

dollah yankee berkata...

dollah yankee dan 3 lagi sahabat antara yang di tolak ... melepas!!

Tanpa Nama berkata...

hapejadah datuk azhar nak datang tonton ini wayang..
syabas pada YB Chow yang sanggup turun gelanggang.

sabtu lepas nasib baik jugak wa dapat selit masuk sampai dapat port baik atas sekali.

di samping itu..ada jugak Polis SB yg turut hadir menonton iaitu mamat singh yang berserban dan duduk depan wa.

tukang buat skrip ni mmg tak patut la kutuk pulis sampai macam tu.. sedih mamat singh tu wa tengok hahaha.

diharap next show director bleh improvise ke..ejas skrip ke agar lebih pedas dan menusuk.