Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 21 Mac 2009

PEMECAH BERITA !!! TER HOT !! TER NOW !!! TER BARU !!! TER BONGGENG !



Apa khabar Cik Puan Azalina - semua berjalan dengan baik?

Nak berhari raya ke rumah Yang Berhormat Cik Puan Datuk Datin Paduka Tan Seri Tun Azlina petang ini.

Boleh ke ?

Siapa tahu rumah Cik Puan kita ini dimana?

Siapa sampai dulu sila sampaikan salam. Dan jangan lupa kalau masuk ke rumah
sila buka kasut.





18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cik puan ke en tuan?
macam bukan cik .. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Isham,
Ada apa2 yg ternow ke yg ko tau? Ari tu ko tanya kabar Ali, pastu dia kena. Kali ni ko tanya ttg mungkee ni plak?

Hasbullah Pit berkata...

Dah bersalin ke?

mawe™ berkata...

ermm..mesti ada yg tak kena dgn pempuan seksi nie...ermm..mcm ali ketam..mula awk kirim salam kat dia..ermm..awk banyak taw rahsia umno la.hehehe

Behor Pulai berkata...

Lesung bertemu Lesung, Anu tidak berguna lagi.....menyingkap kata2 Abang Mat Sabu dulu.

jebatderhaka berkata...

bawak anwar ibrahim beraya di umah azalina,

wah..!! besarnye umah hebatnya open house macam-macam ada,

dari lembu SPRM, anjing laut GERAK,
kepala unta masak karipun ada,

ada teman bertanya azalina nie siapa??

nami o fish berkata...

aku tau..
skandal trim bulu bentuk bintang?
kan kan?

kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

Lesung bertemu Lesung, Anu tidak berguna lagi....

Siapalah aku berkata...

rumah puan azalina di kelana jaya selepas giant kelana jaya dan belakang wisma glomac berdekatan dengan kompleks kastam. Dekat juga dengan stadium kelana jaya. Ada apa bro? ada kenduri ke rumah Puan Azalina? tengok takde kemah pun...

paip-bocor berkata...

kah..kah..siot je hasbullah pit.
sape yang mengandungkan dia???
kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..

orang sikit berkata...

ooo.. dia tu yang macam asam jawa seketoi tu,
Asam tu asam juga la..masak tak masak pun masam juga..
Bila mimpi yer kadang2 jadi manis jugak..
heh..heh..heh..

soyawesome berkata...

jemput datang rumah azalina kat seksyen 12 shah alam.. bole je panjat pagar sebelah roundabout dari federal highway nak masok shah alam..

Rafa berkata...

Fergie crackin' up, ehh UMNO crackin' up..

abunawas berkata...

Ali kata xde konspirasi...kah kah kah

x nak komen ke?

Ajaib!

Ada perasuah dan dah dihukum!

Ada dengar siapa penerima????

Kah kah kah....macam mana boleh sabit pemberi rasuah tanpa sabit penerima...kah kah kah

Pemberi rasuah salah, penerima x salah...kah kah kah

ni tradisi...zaman Isa pun xde penerima kena gantung....confirm amik rauah x salah...kah kah kah

Ni hadis baru ke??? kah kah kah

Hadis asal...pemberi dan penerima rasuah masuk neraka.

Macam loteri kabjikan ke???...bunyi macam halal loteri ni....kah kah kah

Ramai le penerima rasuah duk dalam dewan...kah kah kah

Ape agaknya penerima-penerima rasuah tu buat dalam dewan ye!

Ada orang kata, kalau nak selamt rasuah kene masuk UMNO....betul ke???

Bila majlis fatwa negara nak jelaskan rasuah pemilihan UMNO ni Halal? Dengor cerita calon-calon ni kata wajib! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Isham,
yang hang dok kalut nak piberaya rumah cik puan ni pasai apa!yang aku tau raya lambat lagi,mungkin raya hat tahun lepas dia belum buat open house lagi kot!pasai kalut sangat dengan bermacam2 agenda yang nak kena buat,lepas ni mungkin cik puan ni akan jemput hang pi makan nasi minyak dia la pulak....

Tanpa Nama berkata...

Hang tak pi rumah dia ke, bro Hisham? Aku tau hang dah lama minat kat dia nih ...

Najib Altantunya berkata...

TAKDE KONSPIRASI TAPI BOLEH DI KOMPROMI - by LIDAH KETOT

Tanpa Nama berkata...

Bro, mu ni pengkid macam itu pung minat ke?