Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 17 April 2009

IKLAN PENTING SATU MALAYSIA


KASUT TELAH SIAPA


Satu Malaysia ingin tahu dimana perginya Rafidah Aziz.

Kenapa tidak becok lagi mulutnya.

Sesiapa ada berjumpa sila beritahu prrempuan ini kasut tinggi tumitnya
yang patah semasa memelok Madey dulu telah siap di repair.

Minta perempuan ini datang mengambil kasut ini dengan Wak Kasut di
Depan Masjid India kah kah kah.



ZOOOM

Satu Malaysia ingin tahu dimana perginya Siti Azalina.

Kenapa tidak becok lagi mulutnya.

Sesiapa ada berjumpa purtan ini tolong sampaikan pesan bahawa
poster zoooom di sekitar Kuala Lumpur wajib diturunkan dengan segera.

Ibu bapa di Kuala Lumpur sedang risau kerana banyak anak anak kecil
menangis dan meraung takut apabila melihat muka purtan ini di poster.

Juga telah banyak komplin telah diterima dari tuan tuan empunya
restauran di Talawi dan Changkat Bukit Bintang.
Banyak pelanggan restauran telah muntah muntah
apabila ternampak muka si purtan ini kah kah kah.




12 ulasan:

Keylee Daud berkata...

benar itu,kemana ya?...sudah keluar parti mungkin kekeke

Sivakumar berkata...

Kasut patah zaman Madey dah siap repair? Lamanya! Madey dah jadi Menteri Dalang Malaysia kasut pun lekas siap? Apa punya kedai kasut ini macam lama, punya krisis ekonomi baru dia laju siap apa da...

Kanak-kanak menangis apatah lagi meraung dan bergolek-golek di lantai bagai kena sawan! Ini dah tahap kecemasan ni brader! Tak boleh ni brader! Kena 'save da children' ni! Ini dah kena panggil PEKIDA dan RELA ni, minta diorang rabakkan poster purtan macam poster Koh Tsu Koon dirabakkan oleh UMNO Penang.....

Malaysian-2Day berkata...

saudara Tukar Tiub yg budiman, jangan lah terlalu gembira mengutuk org. anda juga ada anak (saya rasa) jgn nanti org mengatakan anak anda pulak muka purtan. Sememangnya sedap mengata dan mengutuk org nih. Dan sebab mengutuk, mengumpat dan mengata ini jugalah neraka jahanam penuh di buatnya.

nak tanya sikit, muka ko lawa sgt ke? hehe kalau lawaaaaaaaaaaaaa pun itu pinjaman beb, ingat pinjaman je. Sekejap je ALLAH boleh tarik balik. Tak takut ke?

Did berkata...

kahkahkah...
sila lekat gmbar saya.
pasti sejuk mata memandang.
Encik T.T bila kita mau meleser bersama char kuey tiaw kg pelet?
pastikan poster muka sejuk mata memandang dirumah dibawa bersama...

Tanpa Nama berkata...

wahai malaysian-2day..

tu je ke modal ko? pasai muke trus nak kluar kad tuhan?

tak pk lagi pasai korupsi yg depa buat? makan duit rakyat tu tak dosa ka? aku tau la ko syok ngan purtan korup tu..

kah kah kah.. KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

Malaysia-2Day
tak payah le ko nak bela manusia yg TT katakan itu.manusia yg hidup dengan duit rasuah.Kau pun sama agaknya....

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..
ada tukang bagi nasehat kat TT. wa suspek lu la brader..
terima kaseh bebanyak laa.
nasehat la lagi, rakyat nak mendengar ni. teruja sangat rasanya..

kah..kah..kah
kah..kah..kah

selamat memberi nasehat

Tanpa Nama berkata...

malaysian-2day...oranag macam munkee berdua tu memang kena kutuk..akau dah tau sangat perangai mereka berdua terutamanya purtan tu..ni semua balasan Allah pada mereka yang terus-terang aku boleh katakan banyak berdosa pada rakyat terutamanya PURTAN tu...aku kenal perangai PURTAN tu...zoooomm..

Tanpa Nama berkata...

ish ish ish...
jgn lah kutuk2 itu m2dey...
dia kan org budiman
(org budiman akan bahsakan org lain "budiman" juga)...
lagipun kita tak tau, mungkin beliau tersebakdada kerana beliau juga ada anak yg digelar "purtan", maka dgn itu beliau mengingatkan...

er anyway... apa maksud purtan eh?

Sudin berkata...

Bidadari dari neraka akan import pampers dari negara matahari terbit ini berikutan AP,AP,birthday kini milik Firaun kecik a/l Mahafiraun.

Tanpa Nama berkata...

tokey ap and purtan cbut g india kot..tenang kan diri..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

hahahha semua nak tibai Malaysian-2Day....gua pun nak join la

hoi Malaysian-2Day..lu syok kat purtan ke...poster dia memang kena cabut turun..boleh bawak accident kereta kat jalan...hahahaha

hoi Malaysian-2Day...gua rasa TukarTiub ni saja nak gelakkan munkee 2ekor tu dalam blog je..kalau jumpa betul-betul kat central market mesti tegur elok punya (profesional)...hahahaha

takkan nak tegur.."woit purtan! lama tak nampak! ape cerrr?..."