Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 17 April 2009

BERITA SEDIH UNTUK PKR


SEDARKAN DIRI


Adalah diberitahu bahawa perletakan jawatan oleh Adun Penanti Mohammad Fairus Khairuddin telah tidak diterima oleh SPR.

Penolakan ini bukan satu yang baru. SPR pernah menolak perletakan jawatan 2 Adun PKR di Perak baru baru ini.

Maka frust mononggenglah Mak Cik Gulai Itik Penanti yang sudah memesan 300 ekor itik sebagai persediaan untuk pilihanraya kecil ini kah kah kah.




18 ulasan:

Did berkata...

saya juga sedih kerana tidak dapat meleser sambil mkn char kuey tiaw.

Sarjan Lama berkata...

Sah SPR memehak Gerombolan.....
Satu malaysia nak tahu siapakah yang lebih berkuasa - SPR atau SPEKER dalam perlembagaan....
Kalau dah takut, tunggul kayupun disangka hantu.... Sabojelah....

Fazrulls berkata...

Salam,

Amat mendukacitakan.. jika SPR menolak perletakan jawatan oleh Adun Penanti Mohammad Fairus Khairuddin....

Apa nak buat...

Sivakumar berkata...

Interview dgn seorang pemimpin politik besar di Selangor, dipetik dari Utusan Meloya (edisi pagi tadi):


"Akuk pun adak cubak letak jawatan semalam sebab takut tergodak dgn Eli

Tapi SPR tak kasik, cakap alasan tak munasabak


Berkhedmat untok Barisan,

Kirku Toyol"

Tanpa Nama berkata...

Ass Pee Ahh, Ass Pee Ahh, sudah telanjang barua kamu tu.

Tanpa Nama berkata...

Ini berita tak syoklah. Luahan rakyat menuntut perubahan dikenakan brek oleh para dayus. Tak pa kena brek sekejap, esok nanti akan tiba masanya hali-lintar mengaum menepis UBN! Madey, Ezam pun turut kecewa kerana tak dapat nak meyakinkan orang Penanti yang PR tu amat bahaya dan tak tahu memerintah.

Mamai berkata...

ada ala rezeki mee segera nampaknya
memang betul-betul menanti ni

Keylee Daud berkata...

pulak dah...kakakka...boleh tahan pekena gulai itik sama sambal jantung pisang kekeke

har ha ha ha berkata...

Tok Najib fobia pilihanraya..pasal duit selalu keluar untuk projek Megge Mee...har har har ha ha ha..

Itu pasal suruh SPR tolak permohonan PKR..ha ha hahah ahahah

Mangkuk betul la..

altantuya berkata...

BN takut malu lagi kalau kalah di Penanti..maka SPR tolong cover kemaluan BN

Itik Jantan berkata...

Nasi gulai itik boleh juga didapati di Restoran Pohon Getah, lebih kurang 50 meter dari Hospital Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian. Nasi tumpang. RM2.80 sebungkus. Banyak gulai itiknya. Aku everytime balik KB mesti singgah situ.

Restoran Pohon Getah.

Tanpa Nama berkata...

Asalamualikum WBH...
Same-same le kita bergelut dalam Jungle Law ciptaan amNO/BE END..

Tanpa Nama berkata...

fenin2x, ini negeri pasir berdengunggg!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Saya tak peduli saya tetap pergi mengundi walaupun Spr tolak. saya mesti nak pangkah Mat monggol dan paku Bik mama hahahahahaha....

Tanpa Nama berkata...

ingat reramai kena pegi penanti
rerupanya reramai kena menanti...
agaknye sebab bn yakin besar kot?
zaman ni apa2 di permatang pauh,
takkan dapat kaum bn pegang paut...
jawabnye kalau nak by-election kat situ kenalah nanti zaman berubah...
-average joe-

Tanpa Nama berkata...

alaaa..die nak yg busuk2 ada dlm pkr..
pastu nanti pru13 nanti die akan gunekan utk memburukkan...

pasal perkara spr tak kasi letak jawatan nie ramai tak tahu or maybe dah lupe..

GO TO HELL SPR..
bende camni pn dieorg bleh wat keputusan banggang.

mmg anjing gerombolan la..
menjilat bontot najib jek keje

kucingsiam berkata...

meow~

Barangkali boleh berlaku , karena PRU dulu Fairus menang dengan majoriti gila kalau tak silap saya ... susah nak kejar biarpun dia orang hentam PR kaw kaw. Kalah lagi Najib akan menanggung kemaluan yang amat besar.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kalau macham ini punya otak SPR.
ADUN yang sudah mati dan dah ditanam pon tidak akan di terima oleh SPR.
SPR boleh main dengan kata Adun itu mati tak cukup masa ! belumtiba waktu untuk dia mati maka pilihanraya tidak akan di ada kan.
Cakap lah macham itu , habis cherita lah.

Tapi , pilihanraya baru boleh di adakan di mana-mana kawasan yang bn boleh menang.
Chuma di kawasan-kawasan yang bn akan kalah punya , tak boleh.