Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 20 Julai 2009

JANGAN LUPA - SILA INGATKAN TARIKHNYA



PENGUMUMAN UNTUK SEMUA



Sila ingat mengingati akan tarikh tunjuk perasaan anti ISA.
Sila jangan terlupa dan terlalai.
Tarikh demo ialah pada 1 haribulan Ogos.
Semua warga satu Malaysia dijemput turun.




12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mBAKAR KEM KEMUNTING BUAT KEBUN KELAPA...kah kah kah kah...kah kah kah

AMBIL LIDI BUAT PENYAPU...kah kah kah kah...GUNA PENYAPU PERAMBAT SETAN...kah kah kah kah...kah kah

[TERER]

Tanpa Nama berkata...

SEMPENA SAMBUTAN ISRA' MIKRAJ...

MARI KITA SEMUA MELAFAZKAN KATA-KATA BERIKUT..."UMNO SETAN NO.1 MALAYSIA"

1MALAYSIA BERMAKSUD = SETAN N01MALAYSIA...kah kah kah kah..kah kah

jabsp berkata...

Isham,
Pemimpin PR dok sebob dengan ISA sampai terlupa apa yang sedang berlaku didepan mata.Sedar atau tidak,insuren kereta lama naik,bil tnb akan naik,tambang kenderaan awam pun akan naik .Sewajarnya ini yang perlu juga dikehadapankan kerana melibatkan jumlah yang terkena bukan sedikit.Nampaknys rakyat dibiar berseorangan tanpa ada yang kehadapan untuk menjadi pemimpin.

cahaya malam berkata...

insya allah..

namun..

1 delegasi najib si '1 malaysia' pun akan tiba..

FRU&POLIS..

pada malamnya..

TV3 ambil giliran..

rtm pun x menang tangan..

kita dianggap petualang bangsa..

apa tindakan kita bro?

fredo berkata...

aku akad nikah time tu bro.. heee

Tanpa Nama berkata...

Ini gamoknya gerembolan rampas Perak sebab takut nanti DS Nizar kasi notis suruh Kem Kemunting keluar?.....hau hau hau hau...pindah ket umah wak sembab, boleh tak?

awangnoi berkata...

FREDO,HANG P AKAD NIKAH DULU,PAH TU BARU JOIN..KALAU KENA PASONG,NASIB LA MALAM PERTAMA HANG,WAKAKAKAKAAAAAAAAA

Hashim Ramli berkata...

Betul tu bro jabsp.

Mati la kita rakyat yg gaji ciput ni. Bil api da naik, takkan malam kami nak bergela pulak. tambang bas teksi pun da naik. Masak la kita. Tolong la buat sesuatu. plz. kita org da tak larat da ni. adoi. nak nangis pun xguna la. bini nak bersalin lagi. gaji xnaik2. nak buat job kat luar..minta2 dia org ckp..ekonomi xbagus..xmau ambik part timer lagi dah. abis cmana ni. tlg la. bro isham ckp la kat anwar ke sape2 ke..desak la kerajaan. Kalu kerajaan tak turunkan pun xpe la..janji maintain cukup la. susah la mcm ni bro. lu org xde kat tempat gua ni.lu org tak tau. aduh...

Kucing Parsi berkata...

alamak kalau ISA di mansuhkan nanti macam mana nak tangkap orang pakatan lagi

ha ha ha


bro isham tak rindu ke pergi kamunting?!
he he he

Johan berkata...

orait!! hrp gempak mcm prhimpunan BERSIH 2007..tak sbr ni..

Tanpa Nama berkata...

lps demo anti ISA...kita wat demo insuran keta naik,bil api naik lakkkk..baru laaa btul2 perjuangkan nasib rakyat!

Tanpa Nama berkata...

aku dh lama tak kena water canon ni.last aku kena masa ppsmi ari tu.agak2 kali dapat sembur lagi tak.hahahahaha