Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 27 Julai 2010

KES LUBANG SAI FOOL LAGI




CINTA MEMBAWA BAHAYA




PASUKAN PENDAKWA KES ANWAR TERBARAI – harakah daily

Pasukan pendakwa kes Liwat II terhadap Anwar Ibrahim bercempera ekoran dakwaan blogger Raja Petra Kamarudin, salah seorang anggota perempuannya mempunyai hubungan intim dengan saksi utama dan pihak yang mendakwa, Mohd Saiful Bukhari.

Ketua pasukan pendakwa itu, Solicitor-General 2 Mohd Yusof Zainal Abiden bagaimanapun belum dapat mengesahkan samada ada timbalan pendakwaraya wanita itu akan digugurkan atau tidak dari pasukan itu.

“Saya tidak boleh beritahu apa-apa sekarang, saya akan bincang dengan pasukan saya dan lihatlah nanti pada 2 Ogos sama ada dia masih dalam pasukan ini atau tidak," kata Mohd Yusof sebagaimana yang dilaporkan oleh sebuah laman web.

ANWAR TUNTUT AG JAWAB DAKWAAN CINTA SAIFUL, TIMBALAN PENDAKWA RAYA - minsider

Peguam Anwar Ibrahim mendesak respons Peguam Negara Abdul Gani Patail berhubung dakwaan Raja Petra Kamaruddin bahawa salah seorang timbalan pendakwa raya wanita menjalin hubungan “romantik” dengan saksi utama kes liwat Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Raja Petra baru-baru ini menulis Saiful yang mendakwa Anwar meliwatnya “bercinta” dengan timbalan pendakwa raya.

Peguam pasukan pembela Sankara Nair berkata, Peguam Negara atau pasukan pendakwaan belum memberi respons kepada dakwaan Raja Petra sambil menekankan ia boleh menjejaskan prosiding kes ini yang dijadual untuk disambung 2 Ogos ini.

“Ini mempunyai implikasi yang serius ke atas kes, kami mahu Peguam Negara mengesahkan ataupun menafikannya.

“Jabatan Peguam Negara kena berkecuali dan membuktikan ia bertindak demikian dalam mengendalikan kes ini, meskipun Saiful merupakan pengadu dan saksi utama pendakwa,” kata Sankara kepada The Malaysian Insider pagi ini.

KAH KAH KAH

woit…. NAK ENTOT.... ENTOT LAAAA… kah kah kah..

woit… TAPI NAK ENTOT… TENGOK TENGOK DULU…. kah kah kah..

woit… TAPI DALAM KES INI LAIN….. kah kah kah…

woit… INI MACAM HAKIM ENTOT BANDUAN… kah kah kah..

woit… INI MACAM PEGUAM ENTOT ANAK GUAMAN… kah kah kah..

woit… INI MACAM WADER PENJARA ENTOT BANDUAN…. kah kah kah

nota:
kalau dalam negara kafir laknat
negara yang makan babi dan minum arak
kalau ada kes macam ini - jamin kes
ini di keluarkan - ini memang


10 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Aiyoh !
kalau ini macham..saifool kena pukul talipon kepada Masjid negara buat appointment dan buat sumpah sumpah
bahawa saifool di liwat oleh Farah Azlina Binti Latif.

Oppps..
silap dah, kena jumpa Bik Mama dulu sebelum ke masjid.

Tanpa Nama berkata...

sapa pompuan tu bro? giler cool nih

Tanpa Nama berkata...

MALAYSIA BOLEH... MALAYSIA BOLEH..MALAYSIA BOLEH...

BOLEH PEGI MAMPUS...

Tanpa Nama berkata...

Dah agak dah budak Saifool ni sebenarnye gile seks... ni skang dah kemaruk puki peguam pendakwa plak... sepatutnya dakwan RPK ni dia org siasat la pasal "kalau tak de konek masuk ke puki, tak kan la Azlina menjerit eh ah eh ah"

safhamas berkata...

DSAI kalau dibicarakan di mahkamah syariah, dah lama dibuang kes ni. Depa dapat kemukakan saksi2 yg adil? Saksi2 tu nampak DSAI punya anu keluar dan masuk mamat tu punya anu? Yang dituduh orang Islam, yang menuduh orang Islam (Hadhari?) dan yang mendakwa pun orang Islam (Hadhari?), so pasai apa tak dibicarakan di mahkamah syariah? Sayangnya mahkamah syariah ni dah jadi mahkamah second-class, silap-silap third-class. Yg dibicarakan kat sini cuma kes2 khalwat, cerai, and whatever. Kalau betul beliau buat (I don't think so)? Jawapannya sonang ba...kat dunia terlepas la, akhirat? Ingatlah, penghakiman yang mutlak dan muktamad bukan di atas muka bumi ni.

macamlongkang berkata...

Aiyoh...budak Say-Fool ni dah buat hal lagi dah...

Ni dah kes buku bertemu ruas...padan muka ko Say-Fool...

p/s nak pulak pompuan 2 kat Say-Fool? Tak geli ke? Ataupun ada udang di sebalik batu? Kehkehkeh...

tok jenggot berkata...

entot jgn tak entot..
tapi entot jgn sampai terkentot..

benda mcm nih jadi kat negara islam hadhari jer..
1 malaysia - tak boleh pakai..

mcm maner peguambela nak liwat sayfool..??
pki vibrater ker..??
KY jelly ke coco jelly..??
kah..kah..kah..

kantoi..
lepas ni angkat sumpah depat muftipu pl..

Tanpa Nama berkata...

woi saiful.... pergi lah buat sumpah depan bik mama !!!

abis bik mama,pelan nak tangkap Anwar tergendalai !!

Tanpa Nama berkata...

See Fool tak gune ba****. Main sentuh2 je kot.

aidono berkata...

jangan2 si pendakwaraya tu yang entot bloodyshyfol guna strapon kot. adoi... tolong bik mama... i kena liwat lagi. apalah malang nasib i. hu...hu...hu..

nti pendakwararaya tu angkat sumpah..

"sumpah potong ayam"
kah..kah...kah.....