Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 27 Julai 2010

SLOOOOOO PENINGALAN TOK SLOOO





TUNGGU BUJET - SAMPAI BERUBAN JANGGUT DEN




PEMUDA UMNO LIPIS TUBUH UNIT MULTIMEDIA - melayau

Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Lipis menubuhkan Unit Multimedia bertujuan memberikan maklumat dan isu semasa kepada ahli dan orang ramai menerusi laman blog.

Ketuanya, Abu Jimi Samat berkata, unit yang berpusat di pejabat UMNO Bahagian Lipis memaparkan maklumat dan isu semasa kepada pembaca terutama generasi muda yang gemar mendapat berita melalui Internet dan blog.

Selain itu, katanya, unit itu juga berperanan menangkis dakyah dan fitnah yang dilemparkan oleh pihak tertentu terhadap UMNO dan kerajaan Barisan Nasional (BN).
''Secara tidak langsung penubuhan unit ini dapat memberikan sebarang aduan atau komen mengenai aktiviti atau hal-hal berkaitan Pemuda UMNO di sini.

KAH KAH KAH…


woit… KEMANA MALAON INI HILANG SELAMA INI?.... kah kah kah..

woit... PERGI KE HUTAN CARI PETAI KE?...kah kah kah..

kah kah kah…INI MESTI TUNGGU BUJET… kah kah kah..

kah kah kah… MESTI ADA MALAON SUDAH KEMUT BUJET…. kah kah kah..

kah kah kah… NAK BUAT BLOG BUKAN MURAH…. kah kah kah..

kah kah kah… MESTI ADA PERUNTUKAN….. kah kah kah

kah kah kah…. KESIAN… SEDIH… SAYU…kah kah kah

kah kah kah… BARU SEKARANG BUJET MASYUUUK… kah kah kah..

woit…… JANGGUT JORN BARGER DAH BERUBAN…. kah kah kah..

nota:
jorn barger ini malaon mana pulak ni?
kalau nak tahu jangan tanya pemuda gerombolan
siapa kiamat pun mereka tak tahu
tanya lebai google adan anak menantunya kah kah kah



8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aku sendiri ada 4 blog untuk 4 aktiviti berlainan.setiap 1 blog aku perlukan rm 100,000.00.bermakna aku dah habiskan rm400,000.00.demikianlah mahalnya harga untuk membuat blog..kah kah kah.gelak sampai mampus

Tanpa Nama berkata...

dont get misunderstood:
selama ini mamat ni telah masuk hutan; dia membungkus kainbaju alakadar lalu menambatnya dalam kain pelikat tjop gadja dan menggantung kemas pada suatu hujung batang penyapu, dan menggantung seperiuk pulutkuning pada hujung lagi satu siap dengan sambal ikanbilis yg disediakan maminya. setelah menyapu punggong, dia pun mula menapak perlahan dgn hati yg berat (terpaksa, sebab dah ketinggalan keretapi sinar malam) hingga hilang sebalik belukar, tiada kelihatan mahupun kedengaran banyak purnama hingga bertahun2 - semata2 kerana mencari tuanguru demi usahanya menuntut ilmu blogging.
tahniah akhirnya beliau telah berjaya dianugerah sijil, dan tidak lama lagi pula akan dianugerah kedudukan, pangkat, pengaruh dan kuasa, tetapi akan tewas dan gagal di peringkat ini sebab bila dia keluar hutan, baru dia dapat tau mami dia tak mampu sediakan pulutkuning atau sambal lagi sebab semua barang dah selaras harga bila KERA BoNgok-UMNgOk rampas subsidi penduduk kebiasaan seperti mami dia sendiri

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

C++ berkata...

Bhai TT...

Bukan sajer tanya Lebai Google... tapi jugak boleh tanya WikiPakdia.... hahahaha

umar al khattab berkata...

...ha haaaaaa
lawak benar malaon sorang ni
kompem la ni tunggu bajet ni

penyokong-penyokong PR tidak payah tunggu bujet
tidak payah tunggu keputusan meeting berbuih-buih mulut keluar airliurBASI

baru nak berperang dialam siber

PR punya kekuatan yang ampuh
hasil dari
kesedaran untuk menolak yang bathil
kekuatan untuk bangun
dan menentang pemimpin korup
panjahat
perasuah kaki ampu
pembolot projek
penganiaya rakyat miskin
perompak wang
perampok maruah
perosak bangsa dan nusa

kekuatan mana lagi yang mampu melawan kekuatan sifat ikhlas????

hancurrrrrrrr kan gerombolaaaannn!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Aku kenal sangat mamat bernama Jimi ni....
dulu keja ngan JKR potong rumput kalau tak salah aku....dah join politik, slow2 dapat jadi kontraktor...
skrg pun ramai member2 aku join dia ni...pun dapat projek gak la...
tapi yg aku pelik tu, member2 pun dah panggil mamat ni boss dah..hahahahahaha....

aku bet.....
bg aku 3 bulan (paling lama)...unit ni tak kemana.....
abih kuat jadi tempat lepak geng2 gerombolan ni je...
aku org lipih, aku tau la puak2 ni.....

Penanggah berkata...

mau x mahal nak buat blog.. kalau tak da RM70 juta dalam bank jgn mimpi la nak buat blog.. tp blog mengampu ler. hahahaaa..

Tanpa Nama berkata...

Assange said his group also had many more documents on other subjects, including files on countries from across the globe.

"We have built up an enormous backlog of whistleblower disclosures," he said. "We have in this backlog ... files that concern every country in the world with a population of over 1 million."

He refused to go into detail, but said the information included "thousands of databases and files about all sorts of countries."

Assange said that he believed more material would flood amid the blaze of publicity.

"It is our experience that courage is contagious," he said. "Sources are encouraged by the opportunities that they see before them."
http://wire.antiwar.com/2010/07/26/wikileaks-says-evidence-of-war-crimes-in-documents-3/

Tanpa Nama berkata...

salam sahabat,

unit multimedia????
patut la kasi minyak naik, gula naik.
paling bangsat pung mau pakai 330 juta. aku buat 3 blog je dah habis 600K

mana diorg nak cekau duit?

P/S- HANG HABAK MAI KAT JIMI NIE, DARI PADA DIA BUAT BLOG BAIK DIA GUNA BUJET TU PI BELI NOMBOR....

waKAKAKAKAKAK