Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 16 Julai 2011

TAK DAPAT NAK LARI



GELOMBANG KUNING KEJAR NAJIB DI UK
- harakah daily

Puluhan penunjuk perasaan yang terdiri daripada rakyat Malaysia dan juga asing berkumpul di Mansion House di London sejam sebelum ketibaan Perdana Menteri Malaysia itu yang dijadual mengadakan pertemuan dengan tokoh perniagaan Britain.

Mereka memakai baju kuning, dan membawa poster serta sepanduk mengutuk tindakan kerajaan Malaysia menangani peserta himpunan Bersih 2.0 di ibu negara 9 Julai lalu yang berhimpun secara aman menuntut pembaharuan dalam sistem pilihan raya.

Dalam tulisan yang terpapar pada sepanduk yang dibawa itu, mereka juga mendesak Najib supaya membebaskan segera enam tahanan Parti Sosialis (PSM) yang dinamakan sebagai "EO6" yang ditahan mengikut Ordinan Darurat.

Daripada gambar-gambar yang disebar di internet, Najib dilihat sempat menoleh ke arah kumpulan penunjuk perasaan itu yang hanya berjarak kira-kira 50 meter dari tempat turun kereta yang dinaikinya.

Sebuah van dan dua anggota polis juga dilihat berkawal di hadapan peserta himpunan itu.

Semalam, Ratu Elizabeth memakai gaun berwarna kuning ketika menerima mengadap Najib dan Rosmah di Istana

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... PENING KEPALA BINI ROSMAH...kah kah kah...

kah kah kah... SEMUA KUNING.... kah kah kah..

kah kah kah...NASIB BAIK AGAMA KATHOLIK... NOBATKAN PUTEH... kah kah kah..

kah kah kah.... KALAU TIDAK SAKIT JANTUNG NAIB... KALAU POPE JUGA PAKAI KUNING...kah kah kah

11 ulasan:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

nice info

Tanpa Nama berkata...

kahkah kah...malunye

Tanpa Nama berkata...

http://www.facebook.com/pages/1-Juta-Rakyat-Malaysia-Menyokong-Kepimpinan-DS-Najib/116017885157756#!/pages/1-Juta-Rakyat-Malaysia-Menyokong-Kepimpinan-DS-Najib/116017885157756?sk=info

8 ribu. kahkahkahkah

Khun Pana aka johanssm berkata...

Mat Mongol oii Mat Mongol.
Cabut lari ke London pon kena.

Terima Kaseh kepada Ratu England .
raja gopal raja gopal tempatan apa macham cherita?

Tanpa Nama berkata...

Orang menyindir, buat tak erti
Mana kah letak maruah parti
Berita kata Kristian ancaman negara
Pi kat Rome sembunyikan suara

Tanpa Nama berkata...

Ambik gambar Philip Hammond (tie kuning) dari UMNO sendiri http://www.umno-online.com/?page_id=26766

cicit ngah layor berkata...

Semalam,teman ader didepan Dewan Melinium Kepaler Bataih,sbb ader program didalam dewan tu.

Elok-elok sampai jer,teman tengok,ditengah jalan,ditepi jalan,dalam pagor penoh dgn topi kunin baju hijau.Rela ghopernyer...tp polih tak ader pon yg teman nampak,sedangkan IPD SPU letaknyer l/k 300 meter jer dr dewan.


kahkahkah....nasib baik polih tak ader disitu....kalau tidak semuer rela yg buat keghojer tu tak bertopi sbb kener ghampaih.....kunin yob....ghoner yg tak dibenorkan dibumi ini.kahkahkah...memang hampaih.

penagih EEEE berkata...

warna merah pun kita kena hijack , sham....sampai gerombolan bogel mati kutu

serenity9260 berkata...

lain kali nak g mana2 bawak kpn.bekap besa punya,hahaha

1.Tengkorak Kristal(Foto)
2.3 Anak Kucing Bermain Turntable(Video)
3.Pelangi Di Bulan

Dr Fu Manchu berkata...

link ni khas untuk PETriot, perkosa, pukida dan anak muda yang nak join pemuda umno haktuihh

http://bbcatlover.blogspot.com/2011/01/umno-derhaka-dan-biadap-dgn-sultan-dan.html

serenity9260 berkata...

macam tak jumpe pope je die ni,hahahaha.pope pon rasa hina nak jmpe die

Lagu 6ixth Sense Tiru Lagu OP2 Gundam 00?
2.Anjing Bermain Dengan Jerung Di Tepi Pantai(Video)
3.Rahsia Hitler,Meriam Terbesar Dunia Milik Beliau(Video)