Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 Ogos 2011

SATU LAGI PROJEK KRONI



NOTA:


projek biometrik
projek daftar pendatang haram

sekarang projek
terjemhan kertas undi
semua nak bagi kroni kaya
kah kah kah



PROJEK KETUANAN MELAYU



nota
:
gerombolan berjuang
untuk ketuanan melayu
tapi jual negara
pada pendatang haram
kah kah kah

5 ulasan:

Lang berkata...

kahkahkah...

kita udah jd amerika... bangsa international... biarkan... pm rela, tpm rela kabinet rela sbb mereka pon dah reasy nak ambil mykad aussie, usaie, hong kie...

kehkehkeh

anti melayu suka di tipu berkata...

tak lama lagi kita akan tahu siapa yang akan dapat kontrak biol metrik ni kah kah kah ... samada adik tok ayah jib lagi ke ? atau adik silidah kontot ke ? atau bagi kat si nordin bisul untuk cari duit nak bayar hutang dulu tu ... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

6p ka pa nama ni.. memang jual negara. ni bukan solution.. ni short term nak paw pendatang haram ja..

yoko ono berkata...

bro,
tak boleh imagine kalau tan sri khalid mb pkr jadi ceo or chairman for mas air asia jv. all fly FREE.
every 3 bulan,minta duit treasury!!

mak temah berkata...

yoko ono pun nak buat lawak agak2 la...
jangan tunjukkan kebodohan pada public.. simpan sorang2 je..

masa tansri jadi ceo PNB dulu Derby Park tu free ke?

Cuba bezakan business entity dengan government...