Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 Ogos 2011

LAGI PENIPUAN GEROMBOLAN




INI BUKTINYA KG BARU


nota:
semua sudah terang
semua sudah jelas
apa tindakan yang wajib diambil
ini persoalan nya!



SPR CIPTA SEJARAH, KG BARU SEBAGAI PENGUNDI
- harakah daily

Daftar pemilih SPR mencipta satu sejarah apabila mendaftarkan sebuah kampung bernama Kg Baru sebagai pengundi.

Kg Baru yang mempunyai no kad pengenalan 830527115422 dan dilahirkan pada 27 Mei 1983 layak mengundi di Dun Hulu Besut dalam parlimen Besut.

Daftar pemilih SPR bukan sahaja mendaftar manusia sebagai pemilih tetapi telah mencipta satu sejarah baru mendaftarkan kampung sebagai pemilih yang sah dalam negara ini.

NOTA:
ini tidak menghairankan langsung
ini tidak pelik
ini memang kerja spr
ini tugas spr untuk mengumpul undi untuk gerombolan
satu dunia tahu hal ini
seluruh rakyat negara ini tahu spr menipu

persoalan nya ialah:

bila sudah tahu penipuan ini
apa yang hendak dilakukan

membuka kes penipuan demi penipuan ini memang baik
membocorkan penipaun ini kepada orang ramai memang bagus
tahniah!
rakyat telah sedar tentang penipuan yang dijalankan oleh spr
spr dilihat sebagai barua gerombolan

persoalan masih belum dijawab
soalannya ialah: apa tindak kan yang akan diambil
satelah penipuan ini di ketahui

adalah cukup apabila orang ramai tahu spr menipu?
apakah cukup apabila orang ramai tahu gerombolan menang dengan menipu?

jangan raba raba
tapi tak pancut pancut
sakit telooo kah kah kah


15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

perhatikan pengundi hantu bangsa china. yang bangsa lain hanya divert.

Cenangau berkata...

Jom kita pastikan BERSIH 3.0 dilancarkan secepat mungkin

gemang berkata...

Didlm semakan JPN K/P tsb di punyai oleh Noraini Bt Abdullah - 830527115422

Tanpa Nama berkata...

Semak nombor 830527115422 di Semakan MyKad NORAINI BINTI ABDULLAH

ahaaaiiiiiiiiiiii berkata...

kahakahakaha.. x dak nama lain ka nak boh.. apa punya turrr laa.. nak tipu profesional la sket.. kahkahkaha..

anafiqir berkata...

he he he... kalau ada empat puluh kampung bernama kg baru kat malaysia.... bayangkan berapa banyak pengundinya.. he eheheh

Tanpa Nama berkata...

dah ok la hisham.... spr dah betulkan..mungkin typing error..haha
kg baru tu sebenarnye NORAINI BINTI ABDULLAH........kih kih kih... sungguh cepat spr bertindak

Tanpa Nama berkata...

sudah jadi noraini bt abdullah. mualaf dari vietnam berstatus PR dan baru menjadi warganegara barang kali.

aiyooooo.

1malaysia kena lebon kah kah kah

tengok bukti gua print screen di laman web SPR di sini

Tanpa Nama berkata...

Bro TT,
Saya dah check, data ini dah tukarkan ke NORAINI BINTI ABDULLAH 830527115422 033 - BESUT

kah...kah....kah........
magic lagi magic
kah...kah....kah........
kah...kah....kah........
magic lagi magic

Tanpa Nama berkata...

ABG TT.

RAKYAT MALAYSIA MESTI BERSIHKAN SPR DULU, KEMUDIAN BARU CERITA PASAL PILIHANRAYA.

Lang berkata...

ko nigila apa tt... kalau dah namanya komputer... tentu lah boleh diserang virus... virus ni la yg tukar sana tukar sini... virus ni datang dari luar negara bukan dalam negara... mana tahu nama orang malaysia mcm mane...

untuk pengetahuan mu tt... server spr dan jpn telah diserang virus sejak awal ogos.. virus tu dikenali sebagai bvirus gila babi...

cuba cadangkan kat diorang supaya tukar je server baru yg lagi canggih... tentu menantu tpm setuju dan tersenyum lebar...

apa apa pun ok berkata...

x mau sembang banyak la, lu ckp bila je bro, insyaallah gua turun kahh kahh kahh

Tanpa Nama berkata...

benda boleh ejas.setakat nak ejas nama pakai kg baru.mcm kelakar jer.sume kena tipu dgn penyebar fitnah nie...

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama berkata...
benda boleh ejas.setakat nak ejas nama pakai kg baru.mcm kelakar jer.sume kena tipu dgn penyebar fitnah nie...

10 Ogos 2011 11:57 AM


yang suka adjust puak2 hang lah semua org dah tahu...hang bingai lah semua nafi...nafi...nafi walaupun org dah tunjuk bukti kukuh...

Mat Semantan berkata...

uish.. macam ni aku kena kerap check nama aku kat JPN.. takut nama aku dah bertukar jadi John Travolta plak.. jenuh la aku kena menari tunjuk langit macam dalam citer Saturday Night Fever nanti..