Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 19 Oktober 2011

DI MANA MAT SABU MENGHILANG?




BERITA RISIKAN TERKINI


dari apa yang telah diterima
dari jaringan laporan tukar tiub
mat sabu telah kelihatan bersama
ribuan penunjuk perasaan di kota london

dari laporan risikan mat sabu
kelihatan bersama satu kumpulan
anak anak muda dari malaysia
yang bersama kempen
OCCUPY LONDON


DI LONDON



GERAKAN TAWAN KOTA

gerakan menawan kota kota ini
sedang beerjalan
wilayah yang paling stratejik di tawan
oleh anak muda ialah wall street
dan the city of london
dua wilayah ini adalah sarang
setan kapitalis yang sedang
menghuru harakan dunia



DI LONDON DI NEW YORK DI MADRID











NOTA:
anak muda telah mula bangun melawan
menentang kapitalisma!

inilah sejarah dunia
sejarah perjuangan kelas
kelas kaya di tentamng oleh kelas miskin

kelas kaya hanya 1%
membolot 75% harta kekayaan dunia
perjuangan ini tidak akan selesai
sehingga wujudnya satu sistem
ekonomi yang lebih adil
satu sistem ekonomi yang agihan kekayaan
untuk kebajikan bukan untuk keuntungan

nanti dan lihat!


4 ulasan:

checkmate berkata...

sokong bro.. dari amerika..ke london.. sampai ke new zealand.. yg terbaru aku dgr dah sampai artantica... kahkahahk

mampus la kapitalis

Tanpa Nama berkata...

BORINGGGGGG siottt kat KL xde demontrasi menentang kapitalis.. langsung tak cool beb.. warga muda perlukan leader2 yg boleh 'mobilize' untuk berdemontrasi.. pilih satu tarikh & kita terus berdemontrasi menentang kapitalis & kerajaan yg korup (byk kota2 dunia telah brdemontrasi)..
kebanyakkan melayu (dalam UMNO) masih lagi dalam pemikiran yang sangat dungu & tuli..

Tanpa Nama berkata...

wow TT.. seram sejuk aku punyer goosebump nak ke london ngan new york lepas ni.. memang best..

OCCUPY KLSE bila lagi.. Kg Baru pun projek baeeek jer untuk projek dobi raja nongkek..

Tanpa Nama berkata...

sham.. setup satu date.. tak sabar aku nak turun nih.. merayakan kebebasan berdemo.. kali ni aku harap kita mulakan 1 minggu berdemo.. disusuli dengan demo 1 minggu lagi oleh grup kedua dan 1 minggu lagi oleh grup pertama atau grup ketiga dan seterusnya melingkupkan gerombolan..

join julian.. join michael moore.. join naomi..

99% aw shit!!!