Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 4 November 2011

KALAU FITNAH - BILA NAK SAMAN?



MAT ZZZZZZZZZZZZZZZZ DUA




NOTA
zzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kah kah kah




JANGAN PERCAYA ATAU SEBAR PEMBOHONGAN : NAJIB - meloya

KUALA LUMPUR 3 Nov — Najib Razak menjelaskan bahawa anak perempuannya bukan berada di Australia semasa beliau menghadiri mesyuarat Ketua-Ketua kerajaan Komanwel (CHOGM) di Perth, baru-baru ini.

Beliau berkata orang ramai sepatutnya tidak terpedaya atau terbabit menyebarkan pembohongan.

"Jangan percaya atau sebar pembohongan. Malah, anak perempuan saya tidak berada di Australia dan suami saya Rosmah Mansor) tidak membeli apapun barang kemas," kata Najib dalam Twitter terbarunya.

Ulasan beliau adalah berikutan penerbitan satu artikel dalam sebuah akhbar Australia yang mendakwa anak perempuannya membelanjakan $60,000 di sebuah pusat beli belah di Perth,venue perhimpunan CHOGM.

Laporan itu juga menyebut mengenai "seorang wanita pertama diketahui telah membeli mutiara bernilai $150,000 WA (Barat Australia)". Bagaimanapun, ia tidak menamakan individu yang menjadi tanda tanya — TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH AKH
KAH KAH AKH


woit... BETUL KAH INI BERITA FITNAH?... kah kah kah...

kah kah kah..KALAU BETUL BERITA FITNAH ... MENGAPA FITNAH DIBUAT?... kah kah kah..

kah kah kah..APA AJENDA AKHBAR INI?.... kah kah kah..

kah kah kah kah...APAKAH INI DASAR AMERIKA UNTUK MEMBUAT REGIME CHANGE SEPERTI GADAFFI?.... kah jkah kah

kah kah kah..KENAPA BERITA INI KELUAR?.... kah jkah kah..

woit...ERTINYA NEGARA BARAT SUDAH JELAK DENGAN NAJIB... kah jkah kah...

NOTA:
kalau ini berita fitnah kita tunggu
apakah rosmah dan najib akan menyaman akhbar ini
jika tidak disaman maka terbukti berita ini saheh


MULUT BESAR


nota:
mulut atas besar
kerana suka makan free
mulut bawah besar
selalu kena makan free
kah kah kah


13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Seorang pemimpin 'yang baik' ialah pemimpin yang banyak kena tuduh. Seorang pemimpin 'yang jujur' ialah pemimpin tidak diragui rakyat.
Seorang pemimpin 'yang disegani' ialah pemimpin yang menyembunyi harga diri.
Seorang pemimpin 'yang dihormati' ialah pemimpin yang amat mementingkan diri dan bini. Seorang pemimpin 'yang pintar' ialah pemimpin yang terpaksa menafikan apa saja 'kebaikannya' yang diwar-war.
Seorang pemimpin 'yang sibuk' ialah pemimpin yang sedia kena kutuk.
Seorang pemimpin 'yang dikehendaki' ialah pemimpin yang tiada kemaluan dalam diri.

- zunodeng.

Tanpa Nama berkata...

Apa susahnya seorang PM,body guard ada,pergi haji ada tentera yg iringkan,naik kereta ada polis yg iringkan,tak kan fitnah tak de lawyer nak lawan..Ghani Patail+Israil ada..paling koman ada lawyer bisul tak reti bayar hutang..Pi le ke Francis hantar lawyer kasi saman sama akhbar kat sana pasal buat fitnah,sama gak kat Australia saman jangan tak saman,tak kan PM sengkek sangat tak ada lawyer...kalau takat nafi jer Mat pet pun tahu...mana diorang nak mengaku walhal berdiripun dah senget....secikai Haji hadi menang kes Kat UK baru ada bukti itu fitnah namanya jgn kata orang penganas tak tentu fasal...atau mungkin PM kita ni bukan seorang yang pendendam sentiasa positif...sentiasa memaafkan kesalahan orang lain terhadapnya,mungkin itu namanya tulus mulus...

Perghh berkata...

'TAK TUMBUH TAK MELATA, TAK SUNGGUH ORANG TAK KATA'. kah..kah..kah..
Woi pegi la saman... takut ka?
Lu pun ada beberapa hari saja jadi pm, buat la ikut suka lu dan suami, anak, menantu, adik sepupu lu suka...
suka ati lu buat lu punya suka.. ingat malasia ni tanah pusaka makbapak lu punya.

anakkedah.com berkata...

kah..kah...kah..kah..kah lawak la pm kita sorang ni..ok! kita tunggu ye..kih..kih..kih..

budakbalun berkata...

mulut atas besar
kerana suka makan free
mulut bawah besar
selalu kena makan free
kah kah kah


Siottt punya bidalan!
wakakka!

Non-Governmental Individual berkata...

mulut atas besar
kerana suka makan free
mulut bawah besar
selalu kena makan free
kah kah kah! salute....!

Tanpa Nama berkata...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2525195379897&set=a.1216376620246.2033766.1553778384&type=1&ref=nf

Tanpa Nama berkata...

apa la ko org ni. walaupun pm dia pun bapa jugak. apa perasaan bila seorang bapa baca ulasan berkenaan ttg anaknye. cuba fikir kalau benda ni terjadi kat kita atau keluarga kita.sebagai org islam tak malu ke ko org berkelakuan begini. i tak setuju jugak dgn kerajaan kita skrg ni tapi tak la sampai nak kutuk mulut atas,mulut bawah mcm ko org. agama kita tak pun mengajar kita utk berkelakuan sedemekian. kalau tak respect kat manusia pun hormatilah 'perintah allah'

Lang berkata...

akhbar australi tu tersalah edit berita... cam utusan on-line tersilap jugak... bab berita tu sepatutnya di rahsia rasmikan bawah osa tp ada malaun pakatan kerja kat akhbar australi tu yg buat hal nih... keh..keh..keh...

Tanpa Nama berkata...

mulut atas besar
kerana suka makan free
mulut bawah besar
selalu kena makan free
kah kah kah!

Karam Singh Paria..simpan bidalan ni dalam kepala hotak kau..!!!!

kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

anak najib tak cun la..bini hishamudin husein gak terbaik.

Tanpa Nama berkata...

Kalau fitnah - bila nak saman?suruh anwar saman dl

Tanpa Nama berkata...

Segala caci maki ni PM kena terima sbbnya dia mendedahkan diri dan keluarganya masuk tv nak tunjuk2,dan bermegah dan dia dan juga juak2 nya pun buat org lain seperti tak ada harga diri(DSAI)maka ini la dapatnya. CkP pasal islam mulia tp dia sendiri yg langgar.Mcmana org nak hormat...

Sniper7