Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 13 Februari 2012

MASIH ADA BEBERAPA JAM LAGI



GAGALIST SEDUNIA BERSATULAH


hanya tinggal beberapa jam sahaja
hanya tinggal beberapa minit
sebelum anda di nobatkan
sebagai gagalist

jangan risau masih ada masa
valentine hanya akan muncul
apabila matahri muncul esok
masih ada masa untuk memukul talipon
masioh ada masa untuk melayari fb
masih ada masa untuk membuka buku alamat

masih ada masa untuk menempah bunga
masih ada masa untuk membeli kad ucapan

jika semua gagal
sila hubungi tukar tiub
untuk di senaraikan sebagai gagalist

esok senarai gagalist
akan muncul
berbanggalah
gagalist sedunia bersatulah!


disusun tunggu dan nantikan


SEDIH DAN MENYEDIHKAN





SURAT PALING POYO DARI PEMBACA:

hari kekasih ni mari kita merayakan kekasih kita dengan minum brandy dan makan babi.
By koko on MASIH ADA DUA HARI UNTUK MENG AYAT on 2/12/12







NOTA:
rahmat harun
syafiq sunny
farid abdilah
apakah anda tidak gagal tahun ini?
kah kah kah




12 ulasan:

gabot berkata...

saya akan terus gagal seperti tahun2 sebelumnye

- Encik Gabot- siarkan name fb aku ni mane lak tahu tahun depan boleh keluar dari senarai gagalist

Tanpa Nama berkata...

apasal mention nama gue dalam komen TT ni.. gue takkan gagal lagi tahun ini.. lu tengok TT..

AYEINASHI PHOTOGRAPHY berkata...

mujur aku dh kawen .., hahahha

tukang karut berkata...

TT kena letak gambar forever alone untuk post2 mcm ni. kah kah kah

http://www.funz.eu/wp-content/uploads/2010/11/Forever-Alone-2.jpg

Tanpa Nama berkata...

ada orang sampai tua gagal dapat bini, jadi kerjanya berzina tak sudah-sudah. lepas tu nak suruh orang lain jadi macam dia, sampai tua tak laku-laku. itupun ada hati nak kata orang lain gagal. gagal kepala bapak dia.

SheildRahim berkata...

Tak boleh nak keluar pun kalau ada date nak menyambut sebab kerajaan Bahrain mungkin nak umumkan ada curfew dan kawasan kediaman saya adalah tempat yang paling sangat nak dituju oleh Demon'stators ni sebab betul-betul mengadap use to be pearl Roundabout dulu (500meter) dari rumah. Valentines day last year mereka buat camp kat bawah tu. Dah sebijik macam duduk concentration camp kat kawasan ni.
Nampaknya esuk satu hari dari pagi akan saya celebrate dengan my 300 sexy-mexy heroes ''This is SPARTA!!!'' dan kemudian akan berdate dengan my universal HEROES: P.Ramlee dan Nordin Ahmad via You Tube.
HAPPY VALENTINES DAY to all. Yayyyy!!!

Tanpa Nama berkata...

tak boleh pakai...

Tanpa Nama berkata...

bulan 11 rito baru break.. blan nie da dpt usha awek baru.. hahahaa
name fb aku arcangle gabriel.

Tanpa Nama berkata...

tt, esok tak keluar dating pasal boyfriend kat oversea.
masuk gagallist tak?

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ni cerita2 tak boleh pakai
cerita orang tak ada otak
jenis otak masuk jubur saifool

Tanpa Nama berkata...

rahman harun gagalist forever yeah!!!

Tanpa Nama berkata...

Sadiqin omar.. Adakah anda gagal... Hehehe