Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 13 Februari 2012

TOLONG SELAMAT KAN KAWAN KITA INI



MASIH ADA MASA LAGI UNTUK CARI DATE





SURAT KU UNTUK MU

saudaraku anak muda,

jangan membunuh diri
jangan lakukan kerja yang sia sia ini
jika tuan tuan dilanggar lori
bayangkan betapa susahnya
hendak membersihkan jalan raya ini

bayangkan kerja membasuh
bayangkan kerja mencuci
tak mungkin ada rakyat malaysia
yang akan membuat kerja ini
pasti mat bangla akan di panggil

wahai saudara ku
kasihan laaa kepada mat bangla


kami sedar bahawa tuan tuan semua telah gagal
mencari kekasih di hari velentine
kami sedar bahawa muka saudara empat orang ini
memang muka gagal
kami juga sedar bahawa muka muka macam ini
saban tahun akan mendapat surat ' maaf i tak kenal you...'

kami amat sedar saudara berempat ini adalah muka poyo
yang tak laku laku saban tahun

tapi jangan takut
jangan kecewa
cuba mandi bunga
cuba ubah style rambut
cuba pakai jean koyak
cuba pakai pony tail
cuba warnakan rambut jadi hijau
cuba warnakan rambut jadi merah
cuba jangan dengar musik m nasir
cuba jangan dengar lagu mawi
cuba jangan baca akhbar melayu
cuba baca boigraphy john lennon
cuba ketahui semua musik bob dylan
cuba pergi ke petaling street
cuba lepak di brickfeild
cuba jangan tengok tv tapi baca buku
cuba baca tulisan jean paul satre
cuba baca buku ibnu khaldun
cuna baca sejarah baitul hikmah
cuna baca sajak abu nawas
cuba baca buku al-farabi
cuna baca kitab karl marx
cuba berbual tentang falsafah dan bukan mu

kalau semua gagal
mula bergerak dari hari ini
untuk 14 februari tahun 2013

tak ada date tahun ini
kita demo di kuantan

NOTA:
kalau susah susah tak dapat dapat awek
cuba try balak
kata woody allen kalau jadi bisexual
saham kita naik saham 200%
kah kah kah


NOTA:
senarai gagalist
akan keluar esok
nanti dan tunggu



TAK ADA DATE ADA DEMO





11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mcm mane nak jd biseksual kalau tak de perempuan yg nak???

Gagal Sejak Baligh berkata...

Biar kita pening
Jangan kita lokek
Biar gagal dating
Jangan gagal kongkek

Dating satu keperluan emosi
Kongkek satu keperluan biologi
Hidup tak dating duit tak rugi
Hidup tak kongkek alamat mati

Kalau kote dah naik spring
Jangan tahan sampai pening
Antara kongkek dengan dating
Perlu duit gaya bling-bling

Hendak dating perlu duit
Hendak kongkek perlu dating
Duit tak ada tak boleh cuit
Dating tak ada kenalah pacucing!

Kepada Gagalist seluruh dunia
14 Febuari memang dilemma
Tiada teman tiadalah ria
Ditemani hanya jari berlima

Kalau kote sudah tercuit
Tengok redtube sambil pacucing
Itulah bahana kalau tak berduit
Tak dapat kongkek tak dapat dating

Dating tak dapat kongkek tak dapat
Nak jadi gay masih sempat
Itu pilihan yang paling tepat
Kepada gagalist seantero tempat!

Selamat Berpacucing Kepada Gagalist Sedunia!

p/s: Selamat Menyambut Hari Kekasih! Kekasih yang paling setia adalah tangan kanan kita!

Tanpa Nama berkata...

siapakah mamat malang ini?? anak2 pengawai jais ke?? tt sila jwb sebelum aku disenarikn dlm gagalist!!!
-jef buttersound-

Tanpa Nama berkata...

siapakah mamat malang ini?? anak2 pengawai jais ke?? tt sila jwb sebelum aku disenarikn dlm gagalist!!!
-jef buttersound-

Tanpa Nama berkata...

Kepada Tuan Gagal Sejak Baligh....

Tuan punya tulisan ni walaupun lawak tapi kesannya pada masyarakat muda amat besar terutamanya jika mereka tidak kukuh pegangan agama.

Saya cadangkan, daripada tuan tulis benda yang tak baik tu, eloklah tuan pergi mengongkek babi saja.

Tanpa Nama berkata...

macamana nak jadi gay???

kalo muka pon macam muka org pecah batu....hahahaha

muka serabai dan badan macam cacing pon mamat gay tak stim....hahahaha

sepanjang hayat merana....hahahahha

kalo cool....puasa lah

Gagal Sejak Baligh berkata...

Kepada Tuan Tanpa Nama 5.06 PTG:

Babi pun sudah anjing pun sudah
Cuma puki yang belum dikongkek
Kalau tuan seorang pemurah
Sediakan burit janganlah lokek!

Kalau pegangan tak cukup kuat
Jangan membaca tukartiub
Kalau tuan rasa meluat
Buka sahaja laman redtube!

mat uss berkata...

tanpa nama 5:06
menggelabah giler komen ko
menggelabah lagi sebab tanpanama

Non-Governmental Individual berkata...

TERBAIK!!!!

imalaysiapost.blogspot berkata...

Mengarut sungguh tajuk ni. TT jgnlah buka tajuk macam ni

Tanpa Nama berkata...

Sadiqin omar..adakah ada yang baring di jalanan itu.. Oh tidak... Jangan diqin..Jangan begitu diqin.. Org kluang masih sayangkan kamu.. Hahaha