Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 13 Oktober 2012

KENAPA NAJIB PERGI KE PARIS







JANGAN LUPA PETANG INI 
ikut bendera kuning
ikut banting 
untuk sampai ke stadium
sila bawa payung dan baju hujan
 

PENCERAHAN DARI PEMBACA:
pelukis gambar karikatur tu mesti pelukis iklan.

 1)sebab pengiklan tak hirau samada gambar yg dipapar tu realistik ke tak, cthnya gambar makanan mesti nampak segarbugar nampak amat menyelerakan nampak sedap2, tapi bila datang makanan sebenarnya, indah gambar iklan makanan dari rupa mamak pelayan yg hidang makanan sebenar. gambar karikatur tu pun serupa gak, tak hirau pun gambar eiffel tower kat latar tu tak berapa nak betul bentuk dari yg sebenar.

 2)sebab pengiklan tak hirau tonjol gambar perempuan2 menggoda amoi2 berpakaian separuh, tapi tak dibenar dek majlis aloq staq. siapa yg pertama melenting kat majlis tu? siapa lagi kalau bukan mr. porn actor dan geng, maklumlah porn actor orang dewasa mesti nak adult contents, frust menonggeng sendiri la takdapat amoi atau takdapat tengok amoi yg menonggeng!

 kuikuikuikui siannnnn porn actor... agak2 kalau dia kalah lingkup terus pru13 ni, mau ke dia lari pegi siam ke mana2 ke yg boleh dia menyambung career dia sebagai porn actor sepenuhmasa on KENAPA NAJIB JUMPA SOROS DI NEW YORK




RADIO BANGSAR UTAMA
untuk pendengar diluar
sila ikuti radio bangsar
untuk siaran langsung 
berhimpunan petang ini

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Eiffel Tower tu sengaja dilukiskan berbentuk A... hmm apanama yang mula dgn A?