Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 12 Oktober 2012

KENAPA NAJIB JUMPA SOROS DI NEW YORK


TANGKAP PELUKIS INI - DIA HINA NAJIB
pelukis gambar ini wajib ditangkap
kerana lukisan ini telah menghina najib
kerna najib ini melayu 
maka lukisan ini menghina melayu
lukisan ini menghina raja raja melayu
kerana raja raja melayu itu islam
maka lukisan ini juga menghina islam
SALAH TAFSIRAN ORANG RAMAI
sini bukan najib dengan rosmah
kerana perempuan dalam gambar ini slim dan rambut panjang
gambar ini memberi gambaran yang salah kepada orang ramai
ianya memberi gambaran bahawa najib menjadi penari di paris

KOMENTAR TUKAR TIUB
 mari kita fahami
apa yang sebenarnya
telah berlaku kebelakangan ini
george soros menjadi berita hangat di malaysia
 SIAPA SOROS?
seorang yahudi amerika – imigran dari hungary
APA KERJA SOROS?
meniaga mata wang
SIAPA PRESIDEN PERANCHIS  2010?
nicholas sarkozy
SIAPA DIA SARKOZY?
seorang yahudi – imigran dari greece
APA SANGKUT PAUT DENGAN MALAYSIA?
najib akan dipanggil oleh mahkamah peranchis
KES APA?
kes jual beli kapal selam
ITU SAJA?
ada lagi – kes bunuh altantuya
APA HUBUNGAN SEMUA INI?
soros seorang yahudi rapat
dengan presiden sarkozy juga saorang yahudi
JADI?
najib jumpa soros minta  soros
tolong selesaikan kes  scorpene
melalui si yahudi  sarkozy
LAGI?
minta sarkozy  sahabat soros bantu agar najib
tidak dipanggil olejh mahkamah peranchis
INI FITNAH KE?
tak percaya sila tanya
datuk raba raba bontot

SIAPA UPAH SIRUL DAN AZILAH ?
 
 PKR GESA NAJIB MENJELASKAN DAKWAAN JUMPA SOROS PADA 2010 - minsider
 KUALA LUMPUR, 11 Okt — Naib Presiden PKR, Chua Tian Chang, menggesa  Najib Razak memberikan penjelasan ekoran pendedahan perjumpaan sulit beliau dengan spekulator mata wang asing George Soros pada tahun 2010.

Gesaan tersebut dilakukan oleh ahli parlimen Batu itu semasa sesi perbahasan di parlimen petang tadi.

“Najib seperti Mahathir juga pernah mengadakan perjumpaan sulit dengan Soros,” kata Chua .

“Saya berharap PM dapat berikan bukti atas dakwaan pertemuan sulit antaranya dengan Soros pada 2010. Saya mohon penjelasan.”

Pendedahan tersebut dilakukan oleh ahli parlimen Subang, R. Sivarasa, minggu lepas semasa perdebatan dengan ketua penerangan Perkasa, Ruslam Kassim.

Chua juga menyelar sikap kerajaan yang bersandiwara dan memutar belit fakta dengan bertindak menyerang badan bukan kerajaan (NGO) yang menerima dana asing dengan tujuan untuk menumbangkan kerajaan pusat.

Mahathir Mohamad, juga didakwa oleh Chua pernah bertemu dengan Soros bagi melobi untuk mendapatkan dana bagi sebuah NGO yang menentang peperangan pada 2006.
ESOK PETANG KITA BERHIMPUN

3 ulasan:

sabahan berkata...

TT tolong hebahkan.. tolong kempen

http://www.bmf.ch/en/news/?show=327

average joe berkata...

pelukis gambar karikatur tu mesti pelukis iklan.
1)sebab pengiklan tak hirau samada gambar yg dipapar tu realistik ke tak, cthnya gambar makanan mesti nampak segarbugar nampak amat menyelerakan nampak sedap2, tapi bila datang makanan sebenarnya, indah gambar iklan makanan dari rupa mamak pelayan yg hidang makanan sebenar. gambar karikatur tu pun serupa gak, tak hirau pun gambar eiffel tower kat latar tu tak berapa nak betul bentuk dari yg sebenar.
2)sebab pengiklan tak hirau tonjol gambar perempuan2 menggoda amoi2 berpakaian separuh, tapi tak dibenar dek majlis aloq staq. siapa yg pertama melenting kat majlis tu? siapa lagi kalau bukan mr. porn actor dan geng, maklumlah porn actor orang dewasa mesti nak adult contents, frust menonggeng sendiri la takdapat amoi atau takdapat tengok amoi yg menonggeng!
kuikuikuikui siannnnn porn actor... agak2 kalau dia kalah lingkup terus pru13 ni, mau ke dia lari pegi siam ke mana2 ke yg boleh dia menyambung career dia sebagai porn actor sepenuhmasa yg berjaya???

-average joe-
klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 3 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 3)

Tanpa Nama berkata...

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/545521_461624570549239_1112633231_n.jpg

adakah mukanya sabah?sarawak?banjar?jawa?