Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 13 Oktober 2012

PENCERAHAN DARI PEMBACA



 BILA AGAKNYA MINAH  MINAH INI BERSENAM

PENCERAHAN PEMBACA
hello! korang bertiga yg terawal komen kat atas! korang boleh selamba tuduh/fitnah timb menteri tu tau cakap suruh oranglain je bersenam sedangkan dia sendiri tak buat??? hello, korang tengok la balik betul2 gambar dia! tengokkk... kan gambar tu tunjuk badan dia agak bulat walau tak sebulat kakros laki najib, namun badan dia dah tentu amat berat walaupun mungkin tak seberat sekor badak air.

 setuju? haaa... kalau setuju, maknanya korang kena telan la balik tuduhan/fitnah korang tu! sebab tuuu... badan dia yg berat gedempol tu, korang ingat siapa yg angkat badan tu tiaphari 24/7??? badan dia, dia sendiri la angkat ke sana ke mari, naik atas katil pun dia sendiri la yg angkat keseluruhan berat badan dia yg bulat tu!

 punya la berat dia angkat beban tetiaphari, kalah berganda2 berat dumb bell yg ramai org pegi gym siap bayar yuran ahli lagi tu, nak angkat dumb bell yg tak seberapa keberatan dia banding berat badan yg timb menteri tu dok senyap2 angkat hari2...! :( siannn dia, org on SEBUAH BADAN NGO DITUBUHKAN



Tiada ulasan: