Rabu, 5 November 2014

UNTUK BANI MELAYU







WAHAI BANI 

MELAYU
berlaku jujur lah kamu
lihat gambar di bawah ini
lihat rapai rapi
lihat betul betul
dan tanya diri kamu
ada kah ini muka melayu
atau muka keeeling


KAH KAH KAH

lihat  bagai mana 
nama  di eja
soheh
ini saekor eee


--------------

8 ulasan:

Awanama berkata...

Inilah kelemahan bangsa melayu berbanding eeee....kebodohan unlimited tapi didorong berfikir secara limited.itulah kebodohan sebenar bani melayu.

Awanama berkata...

Eeee dapat tipu melayu malaya tetapi orang arab dan orang putih bini tayib tidak mampu mengaku sebagai bangsa peribumi menipu orang borneo

Awanama berkata...

tolong buang ayat pendakwaraya....kah kah kah....ada hati nak jadi ag....kah kah kah....woit timbalan pendakwaraya pon tak layak sbb guna bahan google....kah kah kah....

Awanama berkata...

Ini bukan manusia,ini makhlok eee ular kepala dua.cakap satu pun takleh pakai.jumpa ular jumpa eee ni ketuk kepala eee ni dulu.memang bangsa haramjadah.kaki menipu dan putar alam.

Awanama berkata...

check dubur eee ni dia pun ada DNA shitfool sebab berurusan dengan shitfool.kah..kah..kah..maharaja mega 2020. kah..kah..kah..

Awanama berkata...

Tukar tiub @ hishamuddin rais.....tak guna buat blog ini kalau takut dengan ulasan majoriti rakyat yang tak sebulu dengan mu. Dah beberapa kali saya tanya soalan2 berikut dalam blog anda dan blog rakan2 anda yang pro anwar. Namun kamu semua tak berani menyiarkan soalan2 saya.

1. Naper anwar tak nak bersumpah di masjid seperti saiful sebab ia melibatkan maruah diri dan keluarga?
2. Naper tak nak serah DNA?
3. Napef tak berani jawab untuk soal periksa dalam kandang saksi?
4. Naper tak panggil 13 alibi untuk memberi keterangan?

Alasan2 yang dibagi anwar adalah tak masuk akal, lemah, macam budak spm, nampak takut dan banyak lagi. Kalau anda seorang muslim yang baik dan takut dengan ALLAH, naper tak pegang prinsip BERANI KERANA BENAR? Bekas mufti perlis MAZA, qardawi, habibie bukan tuhan atas perkara yang haq....keberangkalian mereka dipengaruhi syaitan ada.
TODAY IS THE FINAL APPEAL DAY....KRPUTUSAN...WALLAHUALAM

Hishamuddin, you are a socialist and believe in democracy...for all i care.....i dare you publish my comment without fear or favour.

By the way i am a malay, muslim from sarawak and a former MU student, slightly junior to anwar.....

Awanama berkata...

This blog belongs to a man named hishamuddin, a known hypocrite and a staunch supporter of anwar. A socialist who cannot tell a right or wrong.......as i have stated many times.....hishamuddins is a coward...bro u dpt ijaxah apa kat universiti?...........

Awanama berkata...

Shy Fool tak berak 3 hari tp buat per dia dok kat mangkok tandas wahay ee