Sabtu, 27 Disember 2014

APA PANDANGAN ANAK MUDA









NAJIB PERGI MAMPOOS
Najib: Pegi mampos lu bhaiiii. Ada aku kesah??? on ENJOY DE MENJOY
Anonymous
on 12/26/14
BERSUTUT BERHUDUD
Najib sedang berfoya-foya dengan orang adikuasa dunia, Barrack Hssein Obama sementara rakyat Kelante dimandi dek air banjir besar dan di samping itu juga pemimpin poya PAS sedang usaha untuk menjadikan HUDUD( satu idea menangani jenayah yang dilahirkan 14000 tahun dulu di negara Arab yang belum bertamaddun) satu realiti, kedua-dua kecenderungan ini amat membinggungkan akal sihat. 

Tapi rakyat Melayu Malaysia masih bangan tak mahu melihat kedua-peristiwa itu bagaikan satu kerja bodoh, tak meletakkan keutamaan isu dan tak mahu demo memaksa Najib atau pemimpin poyo PAS lebih baik belah dari nak mentadbir negara.Perangai Najib alpa kesengsaraan rakyat adalah satu perangai yang bangsat dan pemimpin PAS yang tiada prihatin akan nasib malang mangsa banjir besar pula satu perangai dan sikap yan bangsat juga.Hai apa nak jadi Malaysia? Asyik berdengung dengan sentimen agama, banga dan nonsense dan Najib macam tiada konsep apa tu keutamaan rakyat. on ENJOY DE MENJOY
Anonymous
on 12/26/14
JANTAN SUWEY
adakah najib faham susah rakyat ? pernah najib mengalami susah rakyat ? yang bodek yang angkat yang cium tangan kena faham... lihat najib...lihat perwatakan...lihat gaya percakapan...lihat personaliti...lihat ucapan.... tanya diri.betul 2...kah kah kah... inilah pemimpin tersatu 

di.malaysia...terlayak...terhebat...terpilih...ooooooops....terpilih atau dipilih oleh beberapa orang tertentu...pilihan Mahathir selalu silap... pilih musa ...kah kah kah tersilap....pilih ghafar...kah kah kah silap juga...pilih anuwar...kah kah kah silap paling silap...kemudian pilih pak lah....tersilap saja...kah kah kah....apa yang pasti semua.yang terpilih tidak ada kualiti.... 

memgambil.jawatan....senang lenang...enjoy de menjoy....biar mamak pimpin melayu....kah kah kah....semua jawatan penting.kerajaan.sudah pun.jadi.milik.mamak... melayu masih.alpa...mudah lupa...mudah lupa sejarah...si.kitul raja mandeliar bawa.onar.. kejatuhan.melaka... kah kah.kah.....saje nak tanya.jangan.mare. .parameswara tu on ENJOY DE MENJOY
Anonymous
on 12/26/14
PINDAHLAH
Kasi dia main lah... Sekarang tak main , lambat sikit dah tak dapat main. Kalao banjir , tiap tiap tahun pon banjir. Kalao ikut cakap Hasan Malik ..dah tau tempat tu banjir , pindah lah. on ENJOY DE MENJOY
Anonymous
on 12/26/14
PUKIMAK
Najib nak rampas title abadi mahathir anak lelaki iskanear kutty....title apo....title PUKIMAK.....hehehhee on ENJOY DE MENJOY
DD KAYBEE
on 12/26/14
RAKYAT PAPA 
Budak Bahalol sudah kaya ; rakyat papa itu yang bahalol. on NAJIB CABUT LARI
Anonymous
on 12/26/14
REHATKAN NAJIB
Biar lah budak bahalol rehat2 macsm Pak Lah dulu. 2-3 bulsn lagi pencen lah tu... Mat Sembab nak jadi PM jugak. on ENJOY DE MENJOY
Anonymous
on 12/26/14


NAJIB KENA PAU
oit tt..ko kne tau. najib ni bukan nak sgt pegi haiwaii ni..mamat ni dah kne pau dgn OBAMA kot..aku ada pakcik dlm perisikan tentera dia cakap malaysia ni dah kne ugut dgn USA utk buka military base kat lahat datu.. mcm artikel yg penah ko tulis tu..mula2 obama datang malaysia bg hint nak buka markas tentera kat lahad datu tapi Najib buat2 tak tau nak tunuk hebat..lepas tu apa lagi US bg la amaran dengan berlakunya mh370 n mh17.. 

tentera malaysia dah dua minggu pergi haiwaii utk training setup server radar kat sana..najib datang 2 3 hari lepas ke hawaii sebab nak tanda tangan dokumen je.. sume org dlm tentera malaysia tahu apa yg jadi..tp apa boleh buek.. benda yg paling ssh sbb najib ni banyak sgt kes dan skandal..so nak ttp mulut kne la ikut BUDAK ITAM OBAMA.. #najibpunkesiankatmangsabanjir on NAJIB CABUT LARI
Anonymous
on 12/26/14
NAJIB  TAK ADA TELO
Bro tt...dlm hal ni ko tak bole salahkan najib,die kn takde telo tp ni msti kes kena pakse dgn bini.. on NAJIB CABUT LARI
Anonymous
on 12/26/14

SEMUA FITNAH
Ini semua fitnah, gambar najib tu masa tahun 2000, washington post yg melaporkan berita tu milik yahudi yg memusuhi islam, sedangkan najib isteri rosmah seorang yg mengamalksn whatASSteeyah....fitnah, fitnah oleh anwardan sekutunya. Diulangi.....najib g US kerana mencari formula utk mengatasi masalah banjir kah kah kah on ENJOY DE MENJOY
Anonymous
on 12/25/14



------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Apa pun rakyat yang salah , membahalol kan diri bagi budak bahalol @benggap jadi ketua.

Orang orang Melayu lah yang paling bahalol , duduk sepilok aje sesuai.

Bila malas miskin makan suap , otak orang orang melayu jadi Gred 3 macam bebudak kat Sepilok nun.

Tanpa Nama berkata...

Anwar pun dok rehat kat new zealand...x nampak muka anwar & ajijah pun....sama ja perangai....sorang gila gof + bini gila cincin...sorang lagi main golf dr blakang + bini tolong kipas. Kah..kah..kah

Tanpa Nama berkata...

yang pasti yang saheh kepimpinan yang menang tipu terus suwey berterusan... kehendak allah s.w.t... menunjuk kepada rakyat betapa jahat manusia yang bergelar pemimpin... tanah air ini sudah dan sedang dijual kepada warga asing... modal tppa modal keselamatan terus diadu domba....kah kah kah... sandiwara...yang pasti obama sudah beberapa kali bertemu Jib Gor... ada muslihat...ada habuan...ada masyuk...hairan sungguh... hubungan rapat... kata Amerika tali barut Israel... terus sokong Amerika...nak bodoh tahap mana lagi... musuh pun sokong..saje nak tanya berapa kali Jib jumpa pemimpin Palestin...yang dikatakan saudara daripada jumpa musuh Islam ? jangan mare...saja tanya kot kot tersilap kah kah kah...melayu kena sedar bumi ini sudah dipajak digadai dijual demi kepentingan diri kroni kuasa....kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Kawan tu tau dia takdak harapan dah. Takyah sorong2 lagi. Tunggu masa je.

Tanpa Nama berkata...

Betulke nuar ni pegi enjoy de menjoy di new zea─║and? Tt tlong daptkan msklumat n jwp....

Tanpa Nama berkata...

Main golf takda insuran pru 14 biar pon main sama presiden amerika obama.kalau nak tahu tanya sendiri kat ejen daulah pasai insuran kuasa umngook.